Meniu

Test osteoporoza Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Osteoporoza este o afectiune foarte frecventa in randul femeilor care au peste 65 de ani, ceea ce justifica numarul destul de mare de programari la teste pentru osteoporoza in Ploiesti. Aceasta afectiune este prezenta si la un numar mare de barbati, pierderea osoasa instalandu-se la multi dintre ei dupa varsta de 70 de ani. Testul de osteoporoza sau osteodensitometria DEXA este recomandata si persoanelor care au in familie istoric familial de fractura la sold. 

Daca te afli intr-o categorie cu risc de a face osteoporoza, nu ezita sa te adresezi medicului pentru o analiza a densitatii osoase, mai ales ca e vorba despre o boala silentioasa. Testul DEXA se poate face la mai multe clinici din Ploiesti, acesta fiind standardul de referinta in diagnosticul osteoporozei si in masurarea densitatii osoase. 

Unde poti face testul de osteoporoza in Ploiesti?

Locuitorii din Ploiesti sau din localitatile invecinate au avantajul de a avea in apropiere foarte multe clinici medicale unde se face si test de osteoporoza, printre alte investigatii medicale. Tabelul de mai jos surprinde numele celor mai bune clinici, precum si tariful aferent analizei DEXA:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test osteoporoza
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza porneste de la 80 Ron
 • Servicii medicale de top
 • Profesionalism
 • Amabilitate si respect fata de pacient
 • Medici cu experienta vasta
 • Spirit organizatoric
 • Preturi mici
Munmedica
100 Ron
 • Pret Test osteoporoza 100 Ron
 • Servicii medicale de foarte buna calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate si dorinta de a ajuta
 • Comunicare medic-pacient eficienta
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Programarile nu se respecta
Bristol Med
120 Ron
 • Pret Test osteoporoza 120 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rabdare si explicatii amanuntite
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie
 • Preturi convenabile
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
MedLife
150 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza porneste de la 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate, implicare si atentie
 • Personal comunicativ
 • Ambienta placuta
 • Curatenie
 • Raport calitate-pret echilibrat
 • Programari nerespectate
Gral Medical
210 Ron
 • Pret Test osteoporoza 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Abordare profesionsita
 • Explicatii clare privind diagnosticul si tratamentul
 • Empatie, rabdare si intelegere
 • Conditii bune
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici pentru testul de osteoporoza in Ploiesti

Daca intentionezi sa faci test de osteoporoza si vrei sa mergi la o clinica din Ploiesti, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa cauti o unitate medicala unde este disponibil acest serviciu. Analiza DEXA apare pe lista de servicii a mai multor clinici, asa ca nu va fi dificil sa gasesti locatia potrivita. 

Pentru a iti fi mai usor sa faci o alegere, am alcatuit un clasament in care figureaza informatii despre cele mai bune clinici unde se face si testul DEXA. Iata mai multe detalii privind activitatea acestora si tarifele pe care le practica pentru testul de osteoporoza:

1. Policlinica cu Plata

Testul de osteoporoza este una dintre investigatiile medicale disponibile in cadrul Policlinicii cu Plata din Ploiesti. Lista de servicii cuprinde mai multe arii terapeutice, fiind disponibile consultatii si tratamente de reumatologie, neurologie, ortopedie, pneumologie etc. Avand scopul de a oferi comunitatii acces la servicii medicale de calitate, aceasta clinica a reunit o echipa numeroasa de medici primari si medici specialisti care isi concentreaza toate eforturile pe indeplinirea celor mai exigente cerinte existente in domeniul lor de activitate. 

Pretul pentru osteodensitometrie porneste de la 80 lei.

La capitolul recenzii, aceasta clinica se bucura de feedback pozitiv primit din partea mai multor pacienti. Conform celor care i-au ales serviciile, profesionalismul, amabilitatea si respectul fata de pacient sunt calitati care definesc echipa Policlinicii cu Plata. Cadrele medicale sunt laudate pentru experienta, atentie si atitudinea calma. Personalul de la receptie este laudat pentru spiritul organizatoric. Timpul de asteptare este rezonabil, iar preturile sunt mici. Multe persoane considera ca serviciile medicale oferite aici sunt de top si recomanda clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Munmedica

Deschisa in 2002, clinica Munmedica a devenit una dintre cele mai bune variante ale pacientilor din Ploiesti pentru efectuarea testului de osteoporoza. Oferind servicii din multiple specialitati medicale, aceasta clinica asigura tratamente pentru un spectru larg de afectiuni. Pe parcursul anilor de activitate, a fost implementata o strategie eficienta de dezvoltare si extindere a portofoliului de servicii, lucru care se reflecta in diversitatea de arii terapeutice disponibile in clinica la momentul actual. Din colectiv fac parte medici si asistente care asigura un act medical de calitate si care au obiectivul de a contribui activ la imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor.

La aceasta clinica se aplica tariful de 100 lei pentru analiza DEXA.

Personalul clinicii este bine pregatit, dornic sa ajute si amabil. Asa reiese din parerile pe care zeci de pacienti le-au exprimat in mediul online si conform carora serviciile de la Munmedica sunt de foarte buna calitate. Comunicarea medic-pacient este eficienta, iar specialistii ofera explicatii pe intelesul tuturor. Cele mai multe pareri sunt pozitive, dar exista si persoane a caror experienta nu a fost cea mai buna, deoarece au asteptat foarte mult la coada, in ciuda faptului ca aveau programare. 

3. Bristol Med

Bristol Med este un centru de radiologie digitala din Ploiesti unde se fac teste de osteoporoza si numeroase investigatii medicale. Misiunea acestui centru este de a pune la dispozitia pacientilor servicii de inalta calitate din sfera radiologiei si osteodensitometriei DEXA. Acest obiectiv este indeplinit prin utilizarea tehnologiilor de ultima ora, folosite la ordinea zilei de profesionistii care isi desfasoara activitatea in cadrul Bristol Med si care au experienta vasta in domeniul radiologiei.

Pentru analiza DEXA, pacientii vor plati suma de 120 lei. 

Bristol Med a primit feedback pozitiv de la foarte multi pacienti, care au observat avantaje precum aparatura de ultima generatie, rapiditatea in generarea rezultatelor si amabilitatea personalului. Medicilor le sunt atribuite calitati ca profesionalismul, rabdarea, atitudinea calma si disponibilitatea de a raspunde la toate intrebarile privitoare la investigatie si diagnostic. Clinica este ordonata, curata si ambientul este placut. Mai mult de atat, preturile sunt convenabile. Au fost exprimate si pareri mai putin pozitive, de la oameni care sunt de parere ca atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita.

4. MedLife Lotus

Avand la baza un suport tehnologic de ultima generatie, Spitalul MedLife Lotus din Ploiesti este o optiune foarte buna pentru pacientii care trebuie sa faca testul de osteoporoza. Acesta si-a deschis portile in anul 2004 si din momentul infiintarii a trecut printr-un proces amplu de extindere si dezvoltare a listei de servicii, facandu-se investitii semnificative in aparatura medicala performanta. Toate resursele din dotarea clinicii sunt utilizate pentru a bifa o calitate superioara a serviciilor si pentru ca actul medical sa corespunda celor mai inalte standarde. Inca de la deschidere, spitalul si-a propus sa asigure acces la ingrijiri medicale eficiente si sa actioneze in interesul pacientului, care este pus pe primul loc. Un moment important din istoricul Spitalului Lotus a avut loc in anul 2019, cand unitatea medicala s-a alaturat grupului medical privat MedLife. 

Pretul analizei DEXA porneste de la suma de 150 lei.

Serviciile medicale de la MedLife Lotus sunt de inalta calitate, iar medicii au experienta vasta. Asa reflecta parerile exprimate in mediul online de multi pacienti, care spun ca au intalnit cadre medicale profesioniste, implicate, amabile si atente. Medicii sunt comunicativi si transmit pacientilor optimism, motiv pentru care multi dintre ei sustin ca au avut o experienta placuta, in ciuda problemelor de sanatate. Ambianta din clinica este placuta, iar cabinetele sunt curate si moderne. Raportul calitate-pret este echilibrat, desi tarifele sunt ceva mai mari decat la alte clinici. La polul opus, se afla pacienti care spun ca au aparut intarzieri mari si ca programarea lor nu a fost respectata, iar cativa oameni spun ca timpul acordat unor consultatii este prea mic.

5. Gral Medical

Gral Medical este o alta locatie din Ploiesti pe care o poti alege pentru efectuarea testului de osteoporoza. Aceasta face parte din grupul cu acelasi nume, a carui prezenta pe teritoriul Romaniei a fost consolidata in cei peste 20 de ani de activitate printr-un numar de 17 laboratoare, 76 de centre medicale, 16 clinici si 5 spitale oncologice. In cadrul acestei unitati medicale, analiza DEXA este efectuata cu ajutorul unui dispozitiv de ultima generatie (Horizon DXA), care genereaza imagini inalt calitative. 

Pentru tot corpul, analiza DXA costa 210 lei.

Multi pacienti si-au povestit pe internet experienta avuta la clinica Gral Medical din Ploiesti. Majoritatea dintre ei declara ca au primit explicatii clare privind diagnosticul si tratamentului si ca au avut parte de o abordare profesionista. Preturile sunt rezonabile, iar medicii dau dovada de experienta, empatie, rabdare si intelegere. Metodele de tratament sunt explicate pe intelesul pacientului si consultatiile sunt amanuntite. Curatenia si conditiile din clinica sunt notate pozitiv. Ca dezavantaje, unii pacientii spun ca programarile se suprapun si ca medicii intarzie. 

Concluzii

Ploiesti gazduieste foarte multe clinici medicale unde se poate face test de osteoporoza si pe care le poti alege pentru servicii de calitate. Acestea au devenit optiuni de top pentru pacientii din oras tocmai pentru ca ofera o varietate remarcabila de investigatii medicale, fiind utilizata aparatura performanta. Daca urmeaza sa faci analiza DEXA, este indicat sa faci o comparatie intre cele mai bune clinici, astfel incat sa identifici o unitate medicala adaptata nevoilor si bugetului de care dispui.