Meniu

Test osteoporoza Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci test de osteoporoza in Severin pentru ca te afli intr-o categorie de risc? Exista cateva centre pe care le poti alege pentru efectuarea acestei investigatii, recomandata persoanelor care au fost diagnosticate in trecut cu o afectiune reumatologica, femeilor aflate la menopauza si barbatilor care au peste 70 de ani. Testul de osteoporoza sau osteodensitometria, asa cum se numeste in termeni medicali, este investigatia prin care se depisteaza afectiunea care provoaca scaderea densitatii minerale si a masei osoase, crescand riscul de fractura? 

Testul de osteoporoza poate fi recomandat atat pentru depistarea afectiunii, cat si pentru a evalua cum functioneaza tratamentul. Riscul de osteoporoza creste odata cu inaintarea in varsta, motiv pentru care se indica efectuarea analizei DEXA chiar daca pacientul respectiv nu are istoric de osteoporoza in familie. Acest articol iti prezinta care sunt locatiile din Severin unde poti merge pentru a face testul de osteoporoza si cat costa investigatia.

Tarif pentru testul de osteoporoza in Severin

Testul de osteoporoza este disponibil in cateva centre din Severin, pe care le-au ales deja foarte multi oameni. Aceasta analiza ofera informatii esentiale despre densitatea minerala osoasa si este cea mai eficienta modalitate de identificare a osteoporozei. Iata unde poti merge pentru efectuarea testului si care sunt costurile implicate: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test osteoporoza
Rating
Website
Endodiabet
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza porneste de la 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Conditii bune
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Programari decalate
Dr. Olimpia Vulpasin
70 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza porneste de la 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoile pacientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face testul de osteoporoza in Severin?

Persoanele care locuiesc in Severin nu trebuie sa se deplaseze in afara localitatii pentru a face testul de osteoporoza, acesta fiind disponibil in cadrul unor cabinete medicale unde se folosesc tehnologii moderne si se asigura precizie in diagnostic. Mai jos poti afla cateva detalii despre activitatea lor:

1. Endodiabet

Situat in Drobeta-Turnu Severin, cabinetul Endodiabet este optiunea principala pentru oamenii din acest oras carora li s-a recomandat sa faca test de osteoporoza. La acest cabinet sunt disponibile consultatii de specialitate si se efectueaza mai multe tipuri de investigatii, printre care ecografia mamara, ecografia tiroidiana si analiza DEXA. Se foloseste aparatura performanta si se respecta standarde inalte de calitate. 

Pentru osteodensitometrie, tariful porneste de la 80 lei.

Foarte multe persoane recomanda acest cabinet, unde spun ca au intalnit medici profesionisti, empatici si rabdatori. Serviciile sunt de calitate, iar conditiile din cabinet bune. Personalul este amabil si bine pregatit. In mare parte, opiniile exprimate in mediul online despre Endodiabet sunt pozitive, dar exista si persoane care se declara nemultumite, motivand ca programarea lor a fost decalata.

Vezi parerile pacientilor despre Endodiabet
Vezi Pareri

2. Dr. Olimpia Vulpasin

La cabinetul Dr. Olimpia Vulpasin din Severin poti merge pentru efectuarea testului de osteoporoza si pentru tratamentul osteoporozei. Cabinetul a fost infiintat in anul 1994, iar aici isi desfasoara activitatea dr. Olimpia Vulpasin, medic cu experienta vasta in domeniul medicinei interne si ecografiei. Pe langa osteodensitometrie, la acest cabinet se efectueaza mai multe tipuri de ecografii, EKG si inclusiv consultatii de specialitate. 

Pentru osteodensitometrie, tariful porneste de la 70 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul primit de la pacienti, cei mai multi dintre ei s-au aratat multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Medicul are experienta vasta si ofera o varietate de investigatii imagistice, dand dovada de profesionalism si atentie la nevoile pacientului. 

Concluzii

In Severin exista suficiente optiuni pentru oamenii care trebuie sa faca test de osteoporoza pentru ca sunt preocupate ca ar putea suferi de aceasta afectiune sau se incadreaza intr-o categorie de risc. Cabinetele prezentate anterior au devenit cele mai bune variante pentru ca ofera servicii de calitate si folosesc tehnologii moderne.