Meniu

Test osteoporoza Targu Jiu 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unui test de osteoporoza in Targu Jiu iti poate oferi informatii cheie cu privire la starea ta de sanatate. Standardul de referinta in acest domeniu este osteodensitometria, investigatie prin care se determina densitatea minerala osoasa. De asemenea, testul este recomandat atat femeilor cu varsta de peste 65 de ani, cat si barbatilor care au depasit varsta de 70 de ani. 

Pentru a realiza aceasta investigatie, clinicile din Targu Jiu trebuie sa fie dotate cu aparatura necesara, adica osteodensitometrul DEXA sau alte echipamente similare. Rezultatele sunt mai apoi analizate si prezentate pacientului de catre un medic specialist, cu experienta in domeniu. Tratamentul ideal variaza in functie de cauza din spatele osteoporozei. 

Cat costa testul de osteoporoza in Targu Jiu? 

Tarifele practicate de clinicile si cabinetele medicale in cadrul carora se efectueaza testul de osteoporoza in Targu Jiu pot varia, in functie de aparatura folosita. Bineinteles, exista si alti factori care pot determina mici diferente de pret. In tabelul urmator au fost incluse sumele de la care pornesc aceste tarife, alaturi de alte informatii relevante: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Osteodensitometrie
Rating
Website
Dr. Hmida Charaf
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza porneste de la 100 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie
Clinica Alana Med
75 Ron
 • Pret Test osteoporoza 75 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic primar
 • Atmosfera placuta
 • Experienta in domeniu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile la care te poti programa pentru un test de osteoporoza in Targu Jiu?

Exista doua clinici la care poti apela pentru efectuarea testului de osteoporoza in Targu Jiu, iar modul in care acestea isi desfasoara activitatea este prezentat in randurile de mai jos. Tine cont de informatiile respective, astfel incat sa te programezi la clinica cea mai potrivita pentru tine: 

1. Dr. Hmida Charaf 

Dr. Hmida Charaf este medic specialist in radiologie si imagistica medicala, supraspecializat in imagistica mamara, iar in prezent efectueaza si testul de osteoporoza in cadrul cabinetului sau din Targu Jiu. Acesta a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi, iar specializarea a obtinut-o in anul 2016. Echipamentul din dotarea clinicii poate fi folosit pentru identificarea osteoporozei in mai multe zone: antebrat, bazin si coloana lombara. Tot la cabinet se efectueaza si diverse tipuri de ecografii. Programarile se pot face cu ajutorul numarului de telefon. 

Pretul unei investigatii pe segment variaza intre 100 si 200 de lei. 

Profesionalismul, dedicarea si empatia sunt doar cateva din aspectele pe care oamenii le apreciaza in mod deosebit la Dr. Hmida Charaf. Nici aparatura moderna din dotarea cabinetului nu este trecuta cu vederea de catre pacienti. Toate acestea ii determina pe oameni sa recomande mai departe serviciile prestate de medic. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Hmida Charaf 
Vezi Pareri

2. Clinica Alana Med

Cea de-a doua optiune pe care o au oamenii in ceea ce priveste testul de osteoporoza efectuat in Targu Jiu este clinica Alana Med. De realizarea lui se ocupa Dr. Ioana Rica, medic primar in endocrinologie, diabet zaharat si boli metabolice. Experienta de 25 de ani pe care a acumulat-o in domeniu pe parcursul carierei o sprijina sa ofere solutii de calitate tuturor celor care au nevoie de ajutor medical. Cu privire la testul de osteoporoza, acesta este efectuat cu un osteodensitometru cu precizie inalta, similar DEXA. Procesul in sine este unul rapid. Medicul este prezent la cabinet de marti pana joi, in cea de-a doua jumatate a zilei, dar si sambata de dimineata, asa ca persoanele interesate de serviciile sale se pot programa atunci cand este mai convenabil pentru ele.  

Osteodensitometria cu ultrasunete costa 75 de lei. 

Personalul medical din cadrul clinicii Alana Med este apreciat pentru profesionalism, daruire si empatie fata de pacienti. Activitatea clinicii este bine organizata, asa ca nu se puna problema unor intarzieri exagerate. Rabdarea si promptitudinea reprezinta doua motive care i-au determinat pe mai multi oameni sa recomande serviciile prestate de medicii de aici. 

Concluzii

In cele din urma, efectuarea unui test de osteoporoza in orasul Targu Jiu poate fi solutia de care ai nevoie, pentru a afla mai multe despre starea ta de sanatate la momentul actual. Tine cont de informatiile pe care ti le-am prezentat, astfel incat sa ai parte de o experienta care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale! De asemenea, in cazul in care optiunile de mai sus nu sunt suficiente, ai posibilitatea de a te orienta catre clinici din orasele invecinate.