Meniu

Test osteoporoza Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai sesizat in ultima vreme ca ti s-a modificat postura, ca te confrunti cu dureri de spate si ai probleme de respiratie, simptome pe baza carora medicul de familie ti-a recomandat sa faci un test de osteoporoza in Timisoara? Osteoporoza este o afectiune experimentata mai mult de femeile dupa ce au intrat in perioada de menopauza si poate fi tinuta sub control cu ajutorul medicului ortoped. Testul de osteoporoza este recunoscut si sub denumirea de osteodensitometrie si este o metoda imagistica prin care medicul specialist poate afla informatii detaliate despre structura osoasa a pacientului.

In continuare iti vom prezenta unele dintre cele mai apreciate si frecventate unitati medicale din Timisoara unde pacientii pot fi corect investigati si tratati de catre cadrele medicale competente in domeniu. Citeste despre fiecare clinica in parte si afla cat de dotata este pentru efectuarea acestui test in conditii optime.

Care este pretul unui test de osteoporoza in Timisoara?

Daca ai domiciliul in Timisoara, iar medicul specialist sau de familie ti-a recomandat sa faci un test de osteoporoza, iti recomandam sa parcurgi tabelul de mai jos pentru a afla toate intervalele de pret la care il poti efectua. Afla, de asemenea, care sunt si denumirile unitatilor medicale pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test osteoporoza
Rating
Website
Artrokinetica
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Test osteoporoza 80 Ron
 • Clinica moderna si corect echipata
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Personal medical bine pregatit, amabil si experimentat
 • Mediu confortabil
 • Preturi accesibile
Neuromed
70 Ron
 • Pret Test osteoporoza 70 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii si tratamente precise
 • Atmosfera primitoare
 • Amabilitate si profesionalism
 • Echipa medicala bine pregatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in testul de osteoporoza in Timisoara

Osteodensitometria sau testul de osteoporoza este efectuat la multe dintre institutiile medicale din Timisoara, fiind una dintre cele mai solicitate metode de investigatie mai ales in randul femeilor de peste 50 de ani. Din cauza nivelului mult mai scazut de estrogen datorat menopauzei, multe paciente sunt predispuse la osteoporoza, fiind necesare, astfel, investigatii si controale de rutina. Iata care sunt clinicile pe care le poti lua in considerare in orasul tau, dar si ce pareri au avut ceilalti pacienti care le-au frecventat de-a lungul timpului:

1. Clinica Artrokinetica

Clinica Artrokinetica din Timisoara este specializata in procedurile de recuperare medicala, reumatologie, medicina interna, fiind totodata un loc adecvat in care sa beneficiezi de un test de osteoporoza la o calitate superioara. Cu o activitate de peste 15 ani in domeniu, serviciile si investigatiile puse in aplicare sunt la o calitate superioara, multumita dotarilor de ultima generatie si aparaturilor performante. Din cadrul echipei medicale se remarca activitatea dr. Delia Motoc, specializata in reumatologie, medicina interna si ecografie, dr. Loredana Baczoni si dr. Simona Gaspar, specializate in recuperare medicala si balneofizioterapie. Pe langa osteodensitometrie, sunt puse in aplicare si alte proceduri: fizioterapie, electroterapie, elongatii vertebrale, terapie cu ultrasunete, Tecar, terapie Shockwave etc.

Pretul pentru un test de osteoporoza este de 80 lei.

Clinica este moderna si utilizeaza aparaturi performante la standarde inalte, prin intermediul carora procedurile, terapiile, investigatiile si tratamentele aplicate sunt ireprosabile. Personalul medical este amabil, bine pregatit, experimentat si atent la necesitatile fiecarui pacient in parte, asigurand un mediu confortabil pentru acesta. In plus, preturile sunt accesibile, aspect sesizat de mai multi pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Artrokinetica
Vezi Pareri

2. Neuromed

Neuromed este un centru medical de diagnostic din Timisoara in cadrul caruia poti efectua un test de osteoporoza sub atenta supraveghere a personalului medical competent. Unitatea are peste 22 de ani de excelenta in imagistica medicala si a fost infiintata in anul 1999 de catre doi neurochirurgi experimentati. In anul 2020 a fost achizitionat aparatul de osteodensitometrie multumita caruia pacientii pot beneficia de investigatii precise ale structurii osoase. Echipa medicala este conceputa din doctori bine pregatiti in domeniu, departamentul de ortopedie si traumatologie fiind reprezentat de dr. Catalin Mitrulescu Paiseanu. Printre serviciile pe care le pune la dispozitie se numara si: consultatia de specialitate, infiltratiile intraarticulare, control de ortopedie si traumatologie. 

Pretul aplicat pentru un test de osteoporoza este de 70 lei.

In cele peste o suta de recenzii atribuite clinicii Neuromed pacientii s-au declarat multumiti de serviciile de care au beneficiat, laudand actul medical. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotari, dar si echipamentelor performante, toate investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt precise si eficiente. In plus, atmosfera in cabinet este una primitoare, iar pacientii sunt primiti cu amabilitate.

Concluzii

Te-ai hotarat sa faci un test de osteoporoza in Timisoara in urma caruia sa afli daca te confrunti sau nu cu aceasta afectiune medicala? Atunci unitatile medicale pe care ti le-am prezentat anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a apela la un medic de incredere si pentru a pune in aplicare procedura de investigatie. Afla din timp daca te confrunti cu o astfel de afectiune si afla care ar putea fi solutia pe care o poti lua in considerare pentru a te vindeca sau pentru a o tine sub control.