Meniu

Chirurgie pediatrica Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Anumite probleme de sanatate ale copiilor necesita tratamente interventionale si numai un specialist poate decide care este cea mai buna procedura operatorie care se impune, la un cabinet de chirurgie pediatrica din Arad. Daca ti-a fost recomandata o anumita interventie sau ai nevoie de expertiza unui bun chirurg pediatru, poti folosi cu incredere informatiile din acest articol, cu ajutorul carora te vei putea orienta pe o piata medicala privata intr-un oras renumit pentru standardele in medicina la care lucreaza personalul medical.

Poti gasi un medic specialist in Arad in chirurgie pediatrica la una dintre clinicile cu servicii multiple, apreciate de pacientii din judet. Citeste articolul pana la capat si vei putea identifica cea mai buna optiune in acest sens, pentru copilul tau.

Cat costa o consultatie la chirurgie pediatrica in Arad?

Stii ca vizita la medic poate fi o experienta neplacuta copiilor, de aceea ai vrea sa te concentrezi exclusiv pe nevoile celui mic, sa il ajuti sa se relaxeze in timpul consultatiei de chirurgie pediatrica in Arad si sa fie cooperant cu medicul. Acest lucru implica excluderea cat mai multor necunoscute in ceea ce priveste experienta la cabinet. In tabelul de mai jos vei gasi raspunsul la una dintre intrebarile tale, referitoare la costul consultatiei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica AS
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Clinica noua si moderna
 • Parcare privata larga
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie este lipsit de solicitudine
Policlinica Vlaicu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici profesionisti
 • Rabdare fata de pacienti
 • Consultatii amanuntite
 • Echipamente moderne
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie are o comunicare deficitara cu pacientii
Laser System
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii bune de tratament
 • Nu se respecte programarile
 • Personalul de la receptie este lipsit de amabilitate
 • Dificultati in contactarea clinicii prin telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un cabinet bun de chirurgie pediatrica in Arad?

Nu este usor sa poti identifica si alege cele mai bune servicii de chirurgie pediatrica din Arad, pentru copilul tau, insa, cu ajutorul informatiilor din sectiunea urmatoare a articolului, decizia iti va fi usurata. Vei afla despre standardele la care lucreaza clinicile din clasament, despre competentele si experienta medicilor, despre dotarile cu aparatura si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul sau parerile parintilor copiilor diagnosticati si tratati la fiecare dintre ele.

1. Policlinica AS

La cabinetul de pediatrie de la Policlinica As, aradenii pot accesa servicii de chirurgie pediatrica si pot conta pe competentele si experienta dr. Zeno Moldovan, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica. Te poti adresa medicului pentru consultatii de chirurgie la copii, consultatii de ortopedie pediatrica, urologie copii, mici interventii chirurgicale, pansamente, recomandari ortozale si protezale si imobilizari gipsate. Policlinica As din Arad reuneste cabinete medicale din peste 25 de specialitati, analize medicale, imagistica medicala, medicina de familie si medicina muncii.

Potrivit informatiilor de pe site-ul policlinicii, pretul consultatiei de chirurgie pediatrica este de 80 de lei.

Pacientii apreciaza clinica moderna, cu aspect nou si parcare privata larga, dotarile cu aparatura performanta si medicii profesionisti. Sunt si pacienti nemultumiti de slaba gestionare a programarilor. Totodata, multe persoane considera ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica AS
Vezi Pareri

2. Policlinica Vlaicu

Policlinica Vlaicu din cadrul Centrului Medical Arad Vest este una dintre destinatiile preferate de parintii care au nevoie de servicii de chirurgie pediatrica pentru copiii lor. Dr. Mihai Soiu este medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica si efectueaza in cadrul clinicii consultatii si mici interventii, corectii chirurgicale pentru diverse afectiuni. Centrul Medical Arad Vest este o unitate medicala cu servicii complete dintr-o gama variata: cabinete de medici de familie, medicina muncii, ambulanta, cabinete de psihologi, centru de permanenta, comisie de avizari in domeniul sigurantei transporturilor si o policlinica deservita de peste 20 de medici primari si specialisti, care acopera 12 ramuri medicale.

Tariful pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 100 de lei in aceasta clinica.

In general, pacientii sunt multumiti de interactiunea cu Policlinica Vlaicu, de serviciile de calitate, de profesionalismul si rabdarea medicilor, de echipamentele moderne si de consultatiile amanuntite. Aspecte ca timpul de asteptare, chiar cu programare, faptul ca serviciul receptie raspunde foarte greu la telefon si nu furnizeaza pacientilor informatiile prompt sunt amintite ca puncte slabe in activitatea clinicii.

3. Laser System

La cabinetul de chirurgie pediatrica din ambulatoriul Clinicii Laser System din Arad se pot accesa consultatii de specialitate, ecografie de sold pentru nou-nascut si sugar, ecografie musculoscheletala, intervenţii chirurgicale in anestezie locala, punctie articulara, tratamentul unghiei incarnate, diagnostic si tratamentul patologiei nou-nascutului (cefalhematom, ligatura

si excizie granulom ombilical, nitratare granulom ombilical). Te vei adresa aici dr. Adrian Pavel, medic primar chirurgie-ortopedie pediatrica, cu atestat in ecografia aparatului locomotor, sau dr. Maria Trailescu, medic specialist in chirurgie-ortopedie pediatrica, avand competente in ecografia aparatului locomotor. Infiintat in anul 2001 in Arad, Centrul medical Laser System pune la dispozitia locuitorilor din judet servicii de laborator, diagnostic si tratament in peste 25 de ramuri medicale, recuperare medicala, ingrijiri paliative, spitalizare de zi si spitalizare pentru bolnavi cronici.

Pretul unei consultatii la chirurgie pediatrica este de 180 de lei.

Parerile pacientilor despre activitatea medicala de la Laser System Arad sunt diferite, in functie de experienta inregistrata de fiecare dintre acestia. Pe de o parte, sunt remarcate serviciile de calitate, profesionalismul medicilor si solutiile bune de tratament. Deficientele organizatorice ii deranjeaza insa pe multi dintre pacienti, care spun ca nu se respecta programarile, ca personalul de la receptie este lipsit de amabilitate si nu raspunde la telefon.

Concluzii

Cabinetele de chirurgie pediatrica din Arad reprezinta o optiune de incredere pentru parintii care cauta ingrijire medicala de calitate pentru copiii lor. Fiecare clinica din clasamentul prezentat in acest articol are specialisti competenti si experimentati, chirurgi pediatri care ofera consultatii si interventii chirurgicale diverse. 

Alegerea unei clinici de chirurgie pediatrica potrivite in Arad necesita analiza aspectelor multiple enuntate in textul pe care tocmai l-ai terminat de citit, pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea copilului tau.