Meniu

Chirurgie pediatrica Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice parinte isi doreste un copil sanatos, cu crestere si dezvoltare armonioase, insa sunt cazuri in care ai nevoie de o operatie pentru cel mic in orasul tau, pentru care cauti un specialist bun in chirurgie pediatrica in Baia Mare. Daca problema nu se poate remedia altfel decat prin interventia chirurgicala, probabil trebuie rezolvata cat mai curand si nu este timp pentru o cercetare amanuntita a pietei private a serviciilor de acest tip.

Poti gasi un chirurg pediatru competent si experimentat in Baia Mare cu ajutorul informatiilor din articolul de fata. Vei cunoaste cele mai apreciate nume in specializarea de medicina interventionala dedicata copiilor, din judetul Maramures, conditiile in care se desfasoara consultatiile preliminare si unde te poti adresa pentru operatia de care are nevoie cel mic al tau.

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Baia Mare?

Drumul catre o interventie chirurgicala incepe cu primul pas, programarea la o clinica sau un cabinet specializat, pentru o consultatie de chirurgie pediatrica in Baia Mare. Pentru ca vrei sa te concentrezi exclusiv pe confortul copilului tau in timpul vizitei la medic, este bine sa stii din vreme care este pretul acestui serviciu. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Demian Grad
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii impecabile
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
Policlinica Sf. Ioan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Dotari moderne
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii cu rezultate precise
 • Timp de asteptare mare
 • Dificultatea accesarii serviciilor gratuite, prin CAS
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de chirurgie pediatrica in Baia Mare

Iti doresti ce este mai bun pentru copilul tau in materie de servicii de chirurgie pediatrica in Baia Mare, sa il lasi la propriu pe maini bune in sala de operatie si sa beneficieze de o interventie reusita. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare inainte de a te decide catre care dintre clinicile din clasament sa te indrepti. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de activitate ale centrelor medicale din top, despre dotarile de care dispun, despre pregatirea si experienta medicilor si despre opiniile pacientilor sau parintilor micilor pacienti tratati in cabinetele lor.

1. Demian Grad

Demian Grad este o clinica nascuta din colaborarea a doua familii de medici, care se adreseaza pacientilor din Baia Mare cu servicii de dermatolo-venerologie, estetica dermatologica, chirurgie pediatrica si ortopedie, urologie, ecografie generala si speciala, geriatrie si analize medicale. La cabinetul de chirurgie pediatrica vei gasi un medic cu experienta in lucrul cu pacientii, dobandita in urma anilor de practica medicala intensa la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare, dr. Viorel Demian, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica.

Pentru o consultatie, medicul percepe suma de 200 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda despre activitatea acestei clinici moderne, despre serviciile de calitate, despre profesionalismul si experienta medicilor, despre amabilitatea cu care au fost intampinati si despre solutiile eficiente de tratament propuse si administrate aici.

Vezi parerile pacientilor despre Demian Grad
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfantul Ioan

Policlinica Sfantul Ioan din Baia Mare reuneste cabinete in patru specializari chirurgicale – chirurgie generala, chirurgie estetica, chirurgie pediatrica si chirurgie vasculara, alaturi de alte cabinete in 20 de ramuri medicale si imagistica medicala performanta (RMN, CT, RX si ecografie). La cabinetul de chirurgie pediatrica te vei putea adresa pentru consultatii si o gama larga de interventii: cura granulomului de bont ombilical, incizie/drenaj pentru abces furuncul/panaritiu, liza coalescentei de labii mici, pansament simplu, scos fire, sectionarea frenului lingual scurt, sinechie balano-preputiala, afecțiuni localizate la nivelul capului si gatului – chisturi si adenopatii laterocervicale, afectiuni ale ganglionilor limfatici, hernii inghinale, ombilicale, epigastrice, sutura plaga, tratament unghie incarnata, tratament de urgenta, apendicita acută, diverticul Meckel, testicul necoborat, scrot acut, varicocel, hidrocel, fimoza, coalescenta de labii, chisturi ovariene, circumcizii, afectiuni ale pielii si tesutului conjunctiv. Il vei gasi aici pe dr. Bogdan Timis, medic specialist in chirurgie pediatrica. Pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie pot accesa servicii gratuite, prin contractul clinicii si spitalului Sfantul Ioan cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Maramures.

Consultatia la chirurgie pediatrica te va costa aici 200 de lei.

In general, pacientii considera ca serviciile de la Sfantul Ioan sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti, cu experienta, ca centrul dispune de dotari moderne si aparatura de ultima generatie si ca investigatiile au rezultate precise. Pe de alta parte, sunt pacienti care acuza un timp de asteptare mare si declara ca  serviciile decontate prin CAS nu se pot accesa usor.

Concluzii

Daca ai nevoie de un cabinet cu servicii de chirurgie pediatrica în Baia Mare, poti conta pe experienta si competentele unor specialisti buni la clinicile de top din oras. Datorita dotarilor moderne si priceperii chirurgilor pediatri din municipiul resedinta a judetului Maramures, ai toate sansele sa beneficiezi de o operatie reusita pentru copilul tau si de rezolvarea eficienta a problemei de sanatate de care sufera.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre unitatile medicale din Baia Mare care dispun de cabinete de chirurgie pediatrica, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea copilului tau, alegand clinica in care nevoile lui de asistenta medicala de specialitate sa poata fi satisfacute in mod optim, cu cele mai bune rezultate.