Meniu

Chirurgie pediatrica Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de chirurgie pediatrica in Bistrita? Ei bine, cu ajutorul articolului de fata vei descoperi care sunt optiunile de care poti beneficia si ce trebuie sa faci pentru a-l programa pe cel mic la o consultatie de specialitate! In timpul primei intalniri, medicul are sansa de a se familiariza cu situatia copilului, astfel incat procedura pe care o recomanda sa fie una potrivita.  

Chiar daca exista mai multe clinici si centre medicale care ofera servicii de pediatrie in Bistrita, acelasi lucru nu se poate spune si in cazul chirurgiei pediatrice. De aceea, inainte de a face o programare la o clinica de pediatrie, ideal este sa analizezi lista de servicii pentru a te asigura ca interventia de care cel mic are nevoie se poate efectua in cadrul acesteia. 

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Bistrita?

Nu toate clinicile in cadrul carora isi desfasoara activitatea specialisti in domeniul chirurgiei pediatrice din Bistrita practica aceleasi tarife. Tocmai de aceea este foarte probabil sa gasesti serviciul care te intereseaza la preturi diferite, in functie de clinica pe care alegi sa o vizitezi. Consulta tabelul de mai jos pentru a afla mai multe informatii despre preturile consultatiilor: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Timp de asteptare ridicat
Clinica Sanovil
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Stagii de pregatire in strainatate
 • Laborator propriu de analize
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
 • Timp de asteptare ridicat
Policlinica Med Total
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Laborator propriu de analize
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu sunt mereu respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in cadrul carora se efectueaza servicii de chirurgie pediatrica in Bistrita 

Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine o consultatie de chirurgie pediatrica in orasul Bistrita este sa il programezi pe cel mic la una din cele trei clinici de mai jos. Bineinteles, modul in care acestea isi desfasoara activitatea poate sa difere intr-o mai mica sau mai mare masura, asa ca este important sa analizezi fiecare descriere in parte, in scopul de a obtine informatii utile: 

1. Hardmed 

Primul centru de pe lista este Hardmed, iar lista de specializari nu se limiteaza doar la chirurgie pediatrica; in schimb, aceasta continua cu neurologie pediatrica, psihiatrie pediatrica si multe alte servicii dedicate copiilor din Bistrita. Dotat cu tehnologie de ultima generatie si o echipa alcatuita din medici bine pregatiti, scopul centrului este acela de a face consultatiile de specialitate cat mai accesibile celor care au nevoie de ele. Astfel, de ramura de chirurgie pediatrica se ocupa Dr. Larisa Gisella Moldovan, medic primar. Gama de servicii la care au acces pacientii este una variata si in afara de consultatia si controlul de specialitate, include proceduri precum suprimarea firelor, incizia, punctia exploratorie, indepartarea tubului de drenaj etc. Intervalul orar in care pot suna oamenii in scopul de a face o programare este cel cuprins intre orele 9 si 17, de luni pana vineri. 

Pretul consultatiei de chirurgie pediatrica este de 150 de lei. 

Centrul medical Hardmed este apreciat din mai multe puncte de vedere, de la atmosfera placuta si spatiul curat in care sunt primiti pacientii, la amabilitatea si profesionalismul personalului medical. Pacienti de toate varstele se simt in siguranta inca din momentul in care pasesc in clinica. Totusi, trebuie mentionat faptul ca timpul de asteptare poate sa fie unul destul de ridicat. 

Vezi parerile pacientilor despre Hardmed
Vezi Pareri

2. Clinica Sanovil  

O alta clinica in cadrul careia exista o sectie de pediatrie bine dezvoltata, care ofera servicii de chirurgie pediatrica si nu numai in Bistrita este Sanovil. Echipa departamentului este alcatuita din medici specialisti in pediatrie ca Dr. Dalina Boca, Dr. Andra Elsayed si Dr. Andreea Bumbu Piper. In scopul de a-si perfectiona tehnicile de lucru, personalul medical a efectuat stagii de pregatire la spitale din strainatate, precum cele din Franta. La clinica se pot efectua mici interventii cu anestezie locala, atat in cabinet propriu-zis, cat si in sala de operatii. Diagnosticarea se realizeaza cu aparatura de ultima generatie, astfel incat informatiile pe care le primeste pacientul sa reflecte realitatea. Programarile se pot face foarte usor printr-un apel telefonic. 

O consultatie de specialitate costa 200 de lei.

Printre aspectele apreciate in mod deosebit de persoanele care au optat pentru serviciile clinicii Sanovil se numara profesionalismul, amabilitatea si curatenia. Personalul medical este prompt si atent la nevoile pacientilor, astfel incat acestia sa poata beneficia de o experienta cat mai placuta. Chiar si asa, programarile nu sunt mereu respectate, iar timpul de asteptare poate fi unul ridicat. 

3. Policlinica Med Total  

Dotata cu echipamente medicale de ultima generatie si o echipa formata din medici profesionisti, Policlinica Med Total reprezinta optiunea ideala pentru cei care-si doresc sa beneficieze de consultatii de chirurgie pediatrica tot in Bistrita. Aparatura si tehnicile de lucru sunt actualizate in mod constant, tocmai pentru ca oamenii care aleg serviciile de aici sa aiba parte de un nivel ridicat de calitate. De efectuarea serviciilor din aceasta categorie se ocupa Dr. Dora Dulau, medic specialist, in curs de supraspecializare pe partea de ortopedie pediatrica. Persoanele interesate de o programare pot suna la numarul de telefon al clinicii sau pot completa formularul online. 

Pretul consultatiei de chirurgie pediatrica este de 200 de lei. 

Oamenii care recomanda Policlinica Med Total o fac din mai multe motive: dotarile moderne, organizarea eficienta, personalul amabil si profesionist etc. La toate acestea se mai adauga si aspectul placut al spatiului in care medicii isi desfasoara activitatea. Chiar si asa, au existat situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate. 

Concluzii

Prin urmare, exista mai multe clinici dotate cu aparatura de ultima generatie, care te pot ajuta cu o consultatie de chirurgie pentru copii in Bistrita. Alege-o pe cea pe care o consideri cea mai potrivita pentru copilul tau si programeaza-l pe acesta la un consult de specialitate, pentru a putea afla mai multe despre starea lui de sanatate! Planul ideal de tratament difera in functie de diagnosticul obtinut si de particularitatile pacientului.