Meniu

Chirurgie pediatrica Brasov 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a-l programa pe cel mic la o intervetie de chirurgie pediatrica in Brasov, ideal este sa-ti faci o idee despre optiunile pe care le ai la dispozitie, astfel incat sa iei cea mai buna decizie pentru copilul tau. In oras exista mai multe clinici in cadrul carora isi practica meseria medici chirurgi, cu mai multi ani de experienta in domeniu si care dispun de cunostintele necesare pentru a te ajuta.

Cu privire la modul in care isi desfasoara activitatea echipele din cadrul clinicilor si centrelor din Brasov, acestea fac tot posibilul sa le ofere pacientilor cele mai bune conditii. Vizita la un medic chirurg nu este un eveniment placut pentru copii si tocmai de aceea este foarte important ca adultii din jurul lor sa le fie alaturi la fiecare pas. 

Cat costa serviciile de chirurgie pediatrica in Brasov? 

Pretul serviciilor de chirurgie pediatrica din Brasov sau din alt oras din tara difera in functie de complexitatea interventiei. Bineinteles, inainte de a recomanda tratamentul chirurgical, medicii trebuie sa se asigure ca pacientul este candidatul potrivit pentru interventia respectiva, iar acest lucru se face printr-o consultatie. Tabelul de mai jos iti sta la dispozitie cu mai multe informatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Calmedo
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Contract CAS
 • Curatenie
RMN Diagnostica
185 Ron
 • Pret Consultatie 185 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Personal neprofesionist la receptie
 • Programarile nu sunt respectate
Sf. Constantin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic primar
 • Curatenie
 • Experienta vasta in domeniu
 • Programari nerespectate
 • Personalul de la receptie este neprofesionist
Regina Maria
360 Ron
 • Pret Consultatie 360 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniul de activitate
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare ridicat
 • Timp insuficient pentru consultatii
Medlife
325 Ron
 • Pret Consultatie 325 Ron
 • Tehnologia de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Program restrans
 • Personal neprofesionist la receptie
 • Decalarea programarilor
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de chirurgie pediatrica in Brasov 

Ramura chirurgiei pediatrice in Brasov este una dezvoltata, asa ca exista mai multe optiuni din care poti alege. In calitate de parinte, responsabilitatea ta este sa te interesezi cu privire la medicul chirurg care se va ocupa de cazul copilului tau, astfel incat acesta sa beneficieze de cea mai buna experienta. Informatiile prezentate in randurile de mai jos pot fi folosite chiar in acest scop: 

1. Calmedo  

Activitatea clinicii Calmedo a inceput in mod oficial in anul 2002, oferind mai intai consultatii de oftalmologie, iar odata cu trecerea timpului aceasta a continuat sa-si extinda gama de specializari pentru a cuprinde si chirurgia pediatrica, printre altele, in Brasov. Datorita portofoliului variat de servicii, orice parinte poate face o programare pentru copilul sau la aceasta clinica. Din echipa care se ocupa de efectuarea serviciilor de chirurgie pediatrica fac parte medici primari si specialisti ca Dr. Calin Calancea, Dr. Lucian Vida si Dr. Adrian Papa. Contractul cu CAS pe care il are clinica nu se aplica doar in cazul consultatiilor de oftalmologie, ci si pentru cele de chirurgie pentru copii. Astfel, copiii care se prezinta cu bilet de trimitere la clinica beneficiaza de serviciile mentionate anterior in mod gratuit. Programarile se fac prin apel telefonic. 

Pretul unei consultatii de chirurgie pediatrica este de 200 de lei. 

Cei care au vizitat clinica medicala Calmedo au atras  atentia asupra faptului ca totul a decurs ca la carte, de la primirea oferita de personalul de la receptie, pana la intalnirea cu medicul chirurg si stabilirea planului de tratament. Spatiul este unul generos si bine ingrijit. Investitiile in aparatura de ultima generatie continua, tocmai pentru ca pacientii sa aiba parte de servicii de calitate. 

Vezi parerile pacientilor despre Calmedo  
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica  

In cadrul centrului RMN Diagnostic isi desfasoara activitatea Prof. Univ. Dr. Aurel Mironescu, medic primar in chirurgie pediatrica din Brasov. Pe parcursul activitatii sale, medicul a acumulat o experienta de mai bine de patru decenii in domeniu, iar acest lucru ii permite sa ofere informatii utile, indiferent de problema pacientului. Consultatiile se efectueaza atat in sistem privat, cat si in baza asgiurarilor de sanatate private. 

In ceea ce priveste pretul consultatiei de chirurgie pediatrica, acesta este de 185 de lei. Pentru un control de rutina, tariful scade la 105 lei. 

Multe dintre persoanele care au trecut pragul centrului RMN Diagnostica au avut parte de o experienta pozitiva, iar acest lucru se datoreaza, pe de-o parte, amabilitatii personalului medical si pe de-alta parte, serviciilor de calitate. Chiar si asa, numarul celor care s-au confruntat cu o situatie neplacuta cu personalul de la receptie este destul de mare. Nici programarile nu sunt mereu respectate, ceea ce denota o lipsa de organizare. 

3. Spitalul Sf. Constantin  

Inaugurat la data de 10 martie 2011, Spitalul Sf. Constantin pune la dispozitia pacientilor sai o gama variata de specializari medicale, de la cardiologie si endocrinologie, la chirurgie pediatrica si multe altele in Brasov. Portofoliul de servicii cuprinde consultatia de specialitate in ceea ce priveste chirurgia pediatrica si ortopedia, controlul, toaleta chirurgicala, pansamentul complex, suprimarea firelor, eliberarea documentelor medicale etc. De efectuarea acestora se ocupa Prof. Dr. Aurel Mironescu, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica. Activitatea sa in domeniu este una vasta, intrucat a participat la numeroase cursuri si seminarii postuniversitare. Nici cercetarile sale, care au inceput in anii 1971-1972 nu pot fi trecute cu vederea. Cei 40 de ani de experienta in domeniul chirurgiei si ortopediei pediatrice ii servesc drept sprijin in efectuarea actului medical. Pacientii spitalului pot beneficia, in acelasi timp, de diverse reduceri. 

Pretul consultatiei de chirurgie si ortopedie pediatrica este de 250 de lei. 

Profesionalismul, seriozitatea si amabilitatea personalului Spitalului Sf. Constantin sunt trei dintre aspectele pe care pacientii le apreciaza in mod deosebit. Spatiul este deosebit de curat, intrucat normele de igiena sunt respectate cu strictete, in scopul de a crea o atmosfera cat mai sigura. Totusi, doua probleme care se regasesc si aici sunt programarile nerespectate si personalul nepregatit de la receptie. Nici accesul pentru persoanele cu dizabilitati nu este unul facil. 

4. Regina Maria 

In cadrul departamentului de chirurgie pediatrica de la Regina Maria din Brasov isi desfasoara activitatea o echipa formata medici primari si specialisti in domeniu. Dintre acestia merita amintiti Dr. Dan Cristea, Dr. Lucian Vida, Dr. Liviu Muntean, Dr. Luminita Cimpeanu etc. Portofoliul de servicii este unul variat, de la analize de sange si investigatii imagistice, la interventii chirurgicale si operatii de urgenta. Mai mult decat atat, spitalul dispune de 5 sali de operatii dotate cu aparatura corespunzatoare pentru efectuarea unor interventii complexe. Cei 20 de ani de experienta in domeniu sprijina echipa medicala sa ofere solutii eficiente si personalizate chiar si pentru cazuri complexe. Medicii folosesc cele mai moderne tehnici pentru siguranta si confortul pacientilor. 

Pentru un consult de chirurgie pediatrica pretul este de 360 de lei. In cazul unui control, tariful scade la 280 de lei. 

Exista persoane care au apelat la serviciile spitalului Regina Maria si au avut parte de o experienta placuta, in care totul s-a derulat conform planului, de la receptie si pana la efectuarea procedurii propriu-zise. Din pacate, programarile nu se respecta, iar timpul de asteptare este unul ridicat. Nici timpul dedicat consultatiilor de specialitate nu este suficient. 

5. Medlife  

Un ultim loc in care oamenii pot gasi un chirurg pediatru in Brasov este clinica Medlife. In cadrul acesteia isi practica meseria Dr. Teodora Luchita, medic specialist in chirurgie si ortopedie pediatrica. Serviciile pe care le poate efectua aceasta variaza de la cura chirurgicala a unghiei incarnate cu anestezie generala la extractia de corp strain. Efortul personalului medical este sprijinit de tehnologia de ultima generatie din dotare. In ceea ce priveste programul medicului la clinica, acesta este prezent lunea intre orele 9 si 11 si miercurea intre 18 si 20, asa ca parintii interesati sa-i programeze pe cei mici la un consult trebuie sa o faca din timp. 

Pretul unei consultatii de chirurgie pediatrica este de 325 de lei. De asemenea, se poate percepe o taxa de neprogramare de 200 de lei. 

Cei care recomanda serviciile prestate in cadrul clinicii Medlife o fac datorita profesionalismului de care dau dovada medicii care isi desfasoara activitatea aici. In acelasi timp, exista multe persoane care au fost nemultumite de experienta de care au avut parte din cauza personalului nepregatit de la receptie, dar si pentru ca programarile lor n-au fost respectate. 

Concluzii

In cele din urma, oricare din clinicile prezentate mai sus te poate ajuta cu servicii de chirurgie pediatrica in Brasov si tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de expertiza unor specialisti in domeniu este sa te programezi la o consultatie cu acestia. Restul detaliilor relevante vor fi discutate in cadrul primei intalniri, in care medicul isi face o idee despre starea de sanatate a copilului tau.