Meniu

Chirurgie pediatrica Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Unghia incarnata, abcesul cutanat si afectiunile ombilicale sunt doar cateva dintre problemele pe care copilul tau le poate experimenta si pentru care este nevoie sa apelezi la cabinetul unui chirurg pediatru din Buzau. Asigura-te ca cel mic beneficiaza de un ajutor de specialitate pentru a fi diagnosticat corect, dar si pentru a fi tratat in mod corespunzator, in functie de afectiunea de care sufera. Ai grija sa nu lasi nicio afectiune sa se dezvolte prea mult, pentru ca micutul tau este cel care va suferi repercusiunile.

Din fericire, exista cateva unitati medicale in Buzau la ajutorul carora poti apela cu incredere si unde vei fi tratat cu seriozitate atat tu, cat si copilul tau. Citeste in continuare si descopera care sunt cele doua unitati medicale pe care ti le-am pregatit, dar si cat de pregatite sunt acestea.

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Buzau?

Inainte de a apela la ajutorul unui cabinet de chirurgie pediatrica in Buzau, iti recomandam sa te informezi atent cu privire la preturile practicate. Pentru a-ti simplifica munca de research, in tabelul de mai jos vei descoperi atat tarifele aplicate pentru consultatia de specialitate, cat si  numele unitatilor medicale din oras la care poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
IVY Kids
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera prietenoasa
 • Aparaturi performante
 • Rezultate ireprosabile
New Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi performante
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera prietenoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in chirurgie pediatrica in Buzau

Copilul tau se confrunta cu anumite simptome iesite din comun si ai luat hotararea de a merge la un cabinet de chirurgie pediatrica in Buzau? Atunci informatiile despre unitatile medicala cu aceasta specialitate pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza iti vor fi de ajutor. Asigura-te ca apelezi la un medic renumit si apreciat, astfel incat copilul tau sa se bucure de o experienta placuta, dar si de un tratament eficient in functie de problema cu care se confrunta. Descopera tot ce trebuie sa stii:

1. IVY Kids

IVY Kids este o unitate medicala din Buzau destinata copiilor, cu multiple specialitati, printre care se numara si chirurgia pediatrica. Clinica este fondata dr. Alina Iordache, medic specialist in pediatrie, cu urmatoarele specialitati: pediatrie, neonatologie, psihiatrie infantila, chirurgie, ortopedia pediatrica, ecografie de sold si analize medicale. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui centrul medical este pregatita in universitati si unitati medicale prestigioase, avand competenta de a pune in aplicare un act medical corect. Din cadrul sau merita amintita si doamna dr. Ligia Milea, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica, care asigura consultatii de specialitate pentru copii si solutii personalizate, indiferent cat de severa este problema de sanatate cu care se confrunta. Multumita aparaturilor de ultima generatie si concepute special pentru copii, toate procedurile puse in aplicare obtin rezultate excelente.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 200 lei.

Multumita calitatii superioare a actului medical, majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive. Echipa de medici profesionisti asigura o diagnosticare corecta si un tratament personalizat in functie de necesitatile fiecarui copil, iar atmosfera este prietenoasa. Pana si cei mai tematori pacienti au reusit sa isi invinga frica de doctori la IVY Kids. In plus, aparaturile folosite sunt performante si concepute special pentru departamentele pediatrice.

Vezi parerile pacientilor despre IVY Kids
Vezi Pareri

2. Clinica New Medical

Clinica New Medical este o alta unitate medicala din Buzau la care poti merge pentru o consultatie de chirurgie pediatrica la un medic bine pregatit. Unitatea medicala fondata in anul 2012 se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, fiind dotata cu aparaturi si echipamente performante, adaptate pentru toata lumea. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Gabriel Dragan, medic specialist, competent in chirurgia laparoscopica pedatrica. Acesta asigura consultatii de specialitate, chirurgie abdominala, toracica, urologie pediatrica si chirurgie oncologica pediatrica, decalotare.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei, iar un control este de 120 lei.

Profesionalismul, implicarea, empatia si buna pregatire in domeniu sunt principalele calitati care au ridicat standardul clinicii, acest lucru fiind vizibil din recenziile pozitive care au fost postate in mediul online. Investigatiile efectuate sunt ireprosabile, multumita aparaturilor performante, planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, iar atmosfera este prietenoasa.

Concluzii

Copilul tau are nevoie de un ajutor de specialitate si te-ai hotarat sa ii faci programare la o clinica de chirurgie pediatrica din Buzau? Atunci cele doua variante pe care ti le prezentam anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un act medical corect. Prioritizeaza sanatatea copilului tau si fii atent la toate simptomele pe care le manifesta, pentru ca o vizita timpurie la cabinetul de specialitate ar putea fi decisiva.