Meniu

Chirurgie pediatrica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici de chirurgie pediatrica in Constanta? Probabil ai observat deja ca aceasta ramura medicala nu este tocmai una dezvoltata in oras, asa ca nu exista multi specialisti la care sa poti apela. Tocmai de aceea, multi parinti tind sa se orienteze catre clinicile din orasele invecinate, atunci cand vine vorba sa-si programeze copiii la o consultatie de specialitate.

Chiar daca nu exista multe optiuni, tot poti apela la o clinica din Constanta pentru servicii de chirurgie pediatrica, mai ales atunci cand cel mic se confrunta cu o urgenta medicala. In astfel de situatii, principalul obiectiv al echipei medicale este de a-i oferi pacientului toata asistenta de care nevoie pentru a s-si imbunatati starea de sanatate intr-un timp util. 

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Constanta?

In legatura cu tarifele serviciilor de chirurgie pediatrica din Constanta, aceasta variaza in functie de complexitate. Nu toti copiii au nevoie de acelasi tip de tratament chirurgical, asa ca interventia ideala si suma ce trebuie achitata pot fi stabilite doar in urma unui consult. In tabelul de mai jos poti gasi pretul pentru o consultatie de specialitate: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Heka Hospital
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
  • Aparatura de ultima generatie
  • Medic primar cu experienta vasta
  • Gama variata de servicii
  • Program de munca inclusiv si sambata
  • Personal neprofesionist la receptie
  • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o consultatie de chirurgie pediatrica in Constanta? 

Pentru a afla mai multe detalii despre clinica medicala care ofera servicii de chirurgie pediatrica in orasul Constanta, prezentarea de mai jos iti sta la dispozitie. In descriere au fost incluse atat informatii despre echipamentul pe care clinica il are in dotare, cat si despre experienta echipe medicale din cadrul ei. Tine cont de toate acestea pentru a face o alegere cat mai potrivita: 

Heka Hospital  

La Heka Hospital poti gasi o echipa talentata de medici bine pregatiti, printre care se numara si un chirurg pediatru din Constanta. Mai exact, Dr. Mioara Georgescu, medic primar in chirurgie pediatrica este prezenta la cabinet atat in timpul saptamanii, luni si joi in a doua jumatate a zilei, cat si sambata dimineata. Programul le permite parintilor sa-i programeze pe copii la consultatie in afara orelor de munca. In afara de consultatia de specialitate, ale servicii ce pot fi efectuate la clinica sunt interventiile mici chirurgicale, extractia firelor de sutura, cura chirurgicala pentru unghii incarnate, frenectomia, pansamentul etc. Actul medical este sustinut prin aparatura de ultima generatie din dotarea clinicii. Tot aceste echipamente sunt cele care le permit medicilor sa efectueze un portofoliu variat de servicii. 

In ceea ce priveste pretul consultatiei de chirurgie pediatrica, acesta este de 250 de lei. Daca este vorba de o urgenta, tariful creste la 300 de lei. 

Cei care au o parere pozitiva despre activitatea Heka Hospital justifica acest lucru prin implicarea si profesionalismul personalului medical. De asemenea, locatia este una curata si primitoare, care-i determina pe pacienti sa se relaxeze in timpul consultului, indiferent de varsta. Totusi, trebuie mentionat si faptul ca organizarea clinicii lasa de dorit, intrucat programarile nu sunt respectate, iar personalul de la receptie nu este pregatit pentru interactiunea cu pacientii. 

Vezi parerile pacientilor despre Heka Hospital  
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, daca esti de parere ca o consultatie de chirurgie pentru copii in Constanta i-ar putea fi benefica celui mic, clinica prezentata mai devreme iti sta la dispozitie cu o gama variata de servicii. In acelasi timp, daca ai nevoie si de o a doua opinie, ai mereu posibilitatea sa te interesezi de clinicile si cabinetele din orasele vecine. Important este sa alegi un chirurg priceput, care-ti poate ajuta copilul sa treaca peste afectiunea de care sufera.