Meniu

Chirurgie pediatrica Galati 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de chirurgie pediatrica in Galati iti poate oferi mai multe informatii despre starea de sanatate a copilului tau la momentul actual. Exista situatii in care interventia chirurgicala reprezinta cel mai bun tratament pentru cel mic, iar un specialist in domeniu te poate ajuta cu informatii utile in acest sens. 

Efectuarea serviciilor de chirurgie pediatrica este posibila in Galati, datorita tehnologiei si echipamentelor performante ce se afla in dotarea clinicilor de aici. Mai mult decat atat, medicii care isi desfasoara activitatea in oras dispun de cunostintele necesare in domeniu pentru a oferi sfaturi utile, acolo unde este nevoie de ele. 

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Galati? 

Cu pivire la tarifele practicate de clinicile de chirurgie pediatrica din Galati, acestea difera de la o situatie la alta. In cazul in care cel mic are nevoie de o interventie simpla si de rutina, pretul acesteia o sa fie, cel mai probabil, unul accesibil. Modalitatea ideala prin care poti afla mai multe detalii despre tarife este printr-o programare la o consultatie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cristescu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera primitoare
 • Promptitudine
Dr. Candussi
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Program dupa-amiaza
Medlife
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Echipament performant
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Diverse abonamente
 • Curatenie
 • Program restrans
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de chirurgie pediatrica in Galati 

In lista de mai jos sunt prezentate trei clinici la care il poti programa pe cel mic, in scopul de a beneficia de expertiza unui chirurg pediatru in Galati. Prima intalnire reprezinta momentul oportun pentru a pune intrebari, asa ca nu strica sa-ti pregatesti din timp cateva idei. Uita-te peste fiecare descriere in parte si alege medicul pe care il consideri cel mai potrivit: 

1. Dr. Laura Cristescu Budala 

Primul cabinet de pe lista pe care il pot vizita oamenii pentru servicii de chirurgie pediatrica ii apartine Dr. Laura Cristescu Budala din Galati. In cadrul lui isi practica meseria Dr. Marius Danila, medic specialist in chirurgie pediatrica. Printre competenele sale se numara laparoscopia diagnostica si terapeutica pediatrica. Portofoliul de servicii la care au acces persoanele interesate este unul variat si include consultatia de specialitate, extragerea de corp strain, pansamentul, scoaterea firelor de sutura etc. De asemenea, parintii trebuie sa tina cont de faptul ca au nevoie de programare pentru efectuarea consultatiilor. Aceasta se face cu ajutorul numarului de telefon de la cabinet. Tot aici pot apela oamenii si in caz de urgenta. 

Pretul unei consultatii de chirurgie pediatrica este de 250 de lei. 

Exista persoane care isi aduc de multa vreme copiii la cabinetul Dr. Laura Cristescu Budala, pentru ca stiu ca aici vor avea parte de o experienta la standarde ridicate. Profesionalismul, devotamentul, rabdarea si atentia la detalii sunt doar cateva din aspectele apreciate de oamenii care au optat pentru serviciile de aici. Informatiile obtinute in urma consultatiei sunt explicate pe intelesul tuturor, astfel incat sa nu existe nelamuriri sau seme de intrebare. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Laura Cristescu Budala 
Vezi Pareri

2. Dr. Iuliana Laura Candussi  

Urmeaza cabinetul Dr. Iuliana Laura Candussi, medic primar in ortopedie pediatrica si medic specialist in chirurgie pediatrica din Galati. Printre competentele sale se regaseste ecografia de sold. Datorita experientei si cunostintelor acumulate in domeniu pe parcursul carierei, medicul are posibilitatea de a efectua o gama variata de investigatii si interventii. Cu privire la programari, acestea se fac printr-un apel telefonic. Medicul este prezent la cabinet de luni pana vineri, cu exceptia zilei de miercuri, in cea de-a doua jumatate a zilei. Astfel, parintii ii pot programa pe cei mici in afara programului lor de lucru. 

Pentru o consultatie de specialitate, pretul este de 250 de lei. 

Mai multe persoane au optat pentru serviciile oferite in cadrul cabinetului privat al Dr. Iuliana Laura Candussi, iar experienta placuta de care au avut parte le-a determinat sa o recomande mai departe apropiatilor si celor care ar putea beneficia de pe urma acestora. Profesionalismul, daruirea si empatia medicului sunt doar cateva din aspectele care-i determina pe oameni sa se intoarca la acest cabinet, alaturi de cei mici. 

3. Medlife  

Reteaua Medlife este cunoscuta pentru portofoliul impresionant de specializari prezente in clinicile sale, cum ar fi cea de chirurigie pediatrica la Hyperclinica din Galati. De aceasta categorie de servicii se ocupa Dr. Alexandru Petecariu, medic specialist, iar serviciile pe care le efectueaza includ consultatia de specialitate, scoaterea firelor de sutura, pansamentul, tratamentul granulomului ombilical, excizia partiala a unghiei incarnate etc. Programul medicului este unul restrans, mai exact joia, intre orele 15 si 19, asa ca parintii care-si doresc sa-i programeze pe cei mici la un consult trebuie sa o faca din timp. De asemenea, Medlife pune la dispozitia celor interesati diverse abonamente pe care pacientii le pot achizitiona, in scopul de a beneficia de servicii la preturi reduse de fiecare data cand au nevoie de ele. Abonamentele individuale pentru copii asigura servicii precum asistenta telefonica non-stop, discount la consultatii la camera de garda, realizarea unui set de analize in mod gratuit o data pe an, discount pentru servicii de imagistica, la schema obligatorie de vaccinare etc. Exista abonamente pentru mai multe tipuri de buget, astfel incat orice parinte sa poata beneficia de ele.

O consultatie de specialitate costa 255 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta in cadrul clinicii Medlife au apreciat interactiunea eficienta cu personalul de la receptie, curatenia exemplara si echipamentul performant. Cu privire la personalul medical, acesta este vazut ca fiind amabil si profesionist. Chiar si asa, au existat si experiente mai putin placute din cauza programarilor nerespectate, care au dus la un timp de asteptare mult mai ridicat pentru pacienti. 

Concluzii

In final, tot ce ramane de facut este sa-ti programezi copilul la o consultatie de chirurgie pediatrica la clinica din Galati pe care o consideri cea mai porivita pentru el. Foloseste-te de informatiile prezentate in articol, astfel incat decizia pe care o iei sa fie una pe care nu o vei regreta! De asemenea, nu ezita sa ceri o a doua opinie daca simti ca este nevoie de ea. Ai posibilitatea sa vizitezi mai multi specialisti in domeniu, inainte de a-l programa pe cel mic pentru o interventie chirurgicala.