Meniu

Chirurgie pediatrica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Litiaza renala, fimoza, hidrocelul si hernia inghinala sunt doar cateva dintre afectiunile care sunt rezolvate de catre un medic chirurg pediatru din Iasi. In cazul in care copilul tau se confrunta cu una dintre patologiile amintite anterior, trebuie sa fie consultat in cel mai scurt timp de catre un specialist, pentru identificarea gradului de severitate a problemei, dar si pentru stabilirea unei solutii personalizate. Asigura-te ca iei legatura cu un medic competent, care stie exact ce are de facut in orice situatie si tine cont de indrumarile acestuia pentru obtinerea rezultatelor mult asteptate.

Pentru ca Iasi este un oras destul de dezvoltat in ceea ce priveste domeniul medical, nu iti va fi greu sa gasesti cabinete cu aceasta specialitate. Chiar si asa, vrem sa ne asiguram ca apelezi la unii dintre cei mai buni medici din oras, motiv pentru care mai jos ti-am pregatit un top trei al celor mai apreciate institutii medicale. Descopera-le pe fiecare in parte!

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Iasi?

Cel mai probabil iti doresti sa fii la curent cu privire la preturile stabilite de regula pentru o consultatie de chirurgie pediatrica in Iasi. Din acest motiv, ti-am pregatit tabelul de mai jos in care ai la dispozitie toate tarifele aplicate de unitatile medicale din orasul tau pentru un astfel de serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Arcadia
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Medici primari in chirurgie pediatrica
 • Servicii ireprosabile
 • Interventii chirurgicale excelente
 • Consultatii aprofundate
 • Solutii personalizate
 • Timpul mare de asteptare
Elytis Hospital
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Cadre medicale implicate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medic amabil si bine pregatit
 • Empatie si profesionalism
 • Interventii chirurgicale ireprosabile
 • Nerespectarea programarilor
MedLife
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Aparaturi performante
 • Medic bine pregatit
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in chirurgie pediatrica in Iasi

Cauti de ore intregi pe internet un medic specializat in chirurgie pediatrica in Iasi si iti e teama ca fiul sau fiica ta sa nu ajunga pe mana unui doctor incompetent? Iti intelegem temerile, tocmai de aceea ti-am pregatit in cele ce urmeaza topul promis cu cele trei institutii medicale. Citeste in continuare pentru a afla informatii valoroase despre fiecare in parte, dar si despre parerile celorlalti pacienti care le-au pasit pragul si vezi daca merita sau nu:

1. Arcadia

Arcadia este un spital privat din Iasi cu multiple specializari, printre care se numara si chirurgia pediatrica. Unitatea medicala este renumita in oras datorita serviciilor de calitate, dar si echipelor medicale profesioniste. Departamentul de chirurgie pediatrica dispune de un colectiv medical recunoscut: dr. Ovidiu Ionel Barbuta, dr. Iulia Ciongradi, dr. Ioan Sarbu, dr. Ana Maria Scurtu, medici primari in chirurgie pediatrica, dr. Romulus Adrian Rosca, Jaramani Dina Adnana Toma, medici specialisti. Datorita faptului ca au la dispozitie unele dintre cele mai performante dotari, serviciile si interventiile chirurgicale pe care le pun in aplicare sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 250 lei la medicul primar si 200 lei la medicul specialist.

In cele peste patru sute de recenzii postate in mediul online, multi parinti care au apelat la ajutorul medicilor chirurgi pediatri si-au exprimat multumirea pentru serviciile ireprosabile. Interventiile chirurgicale decurg excelent, consultatiile sunt aprofundate, iar solutiile oferite sunt personalizate in functie de patologiile fiecarui copil in parte. Cu toate acestea, timpul petrecut la coada poate fi uneori foarte ridicat.

Vezi parerile pacientilor despre Arcadia
Vezi Pareri

2. Elytis Hospital

Elytis Hospital este o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca locuiesti in Iasi si vrei sa ii faci copilului tau o programare pentru o consultatie pediatrica. Acest departament este coordonat de dr. Constantin Luca Radu, un medic care se remarca prin activitatea ireprosabila si experienta vasta in domeniu. Doctorul are competenta de a diagnostica precis pacientul, dar si de a oferi solutii personalizate in functie de problema cu care se confrunta. Avand la dispozitie o multime de aparaturi performante, toate serviciile si interventiile chirurgicale sunt desfasurate cu precizie si profesionalism.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 200 lei. 

Spitalul privat din Iasi a primit numeroase recenzii pozitive, datorita implicarii cadrelor medicale, dar si datorita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul sau. Departamentul de chirurgie pediatrica dispune de un medic amabil, bine pregatit, empatic si profesionist, dar si de echipamentele necesare, pentru desfasurarea unor interventii chirurugicale ireprosabile. Din pacate, nerespectarea programarilor este o problema experimentata de multi pacienti. 

3. MedLife

In cadrul Hyperclinicii MedLife din Iasi se desfasoara si servicii de chirurgie pediatrica pentru micii pacienti care se confrunta cu diverse patologii. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Ana Maria Scurtu, care poate intreprinde urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, control, extragere corp strain, interpretare analize, pansament antibiotic, nitrare glaucom ombilical, pansament hemostatic, scos fire, sectionarea frenului lingual scurt, toaleta plaga. Toate acestea sunt efectuate ireprosabil, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie.

Tariful aplicat pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 230 lei,

Hyperclinica Medlife a fost frecventata de o multime de pacienti cu diverse probleme de sanatate, printre care si copii. Departamentul de chirurgie pediatrica este dotat cu aparaturi performante si dispune de un medic bine pregatit in domeniu, care asigura un act medical corect si o atmosfera primitoare. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara.

Concluzii

Daca ti-a fost recomandat de catre medicul de familie sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in chirurgie pediatrica in Iasi pentru ca micutul tau sa primeasca un diagnostic corect, atunci variantele prezentate anterior ar putea sa iti fie de folos. Asigura-te ca fiul sau fiica ta primeste ingrijirile medicale necesare in functie de patologia cu care se confrunta.