Meniu

Chirurgie pediatrica Ploiesti 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In articolul de fata vei gasi informatii relevante cu privire la serviciile de chirurgie pediatrica din Ploiesti, cu ajutorul carora sa-l programezi pe cel mic la un medic cat mai potrivit pentru el. Chiar daca optiunile pe care orasul ti le pune la dispozitie sunt destul de limitate, acest lucru nu inseamna ca nu poti beneficia de servicii de calitate aproape de casa. 

Un chirurg ideal, indiferent ca este vorba de unul din Ploiesti sau dintr-un alt oras din tara, stie cum se interactioneze cu micii pacienti, astfel incat vizita lor la medic sa fie una cat mai placuta. Mai mult decat atat, experienta acumulata de acesti specialisti in domeniu sprijina o diagnosticare corecta, care la randul ei duce la stabilirea unui plan de tratament eficient. 

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Ploiesti? 

Fiind vorba de o singura clinica in cadrul careia se regaseste specializarea de chirurgie pediatrica in Ploiesti, nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la diferentele de pret. Totusi, daca te decizi sa-l duci pe cel mic la un consult intr-un alt oras, trebuie sa te interesezi din timp in legatura cu tarifele practicate la clinicile respective. Daca alegi o programare la clinica de aici, consulta tabelul:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
261 Ron
  • Pret Consultatie 261 Ron
  • Medic primar
  • Aplicatie mobila
  • Curatenie
  • Program restrans
  • Programarile nu se respecta
  • Personal neprofesionist la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinica te poti duce pentru servicii de chirurgie pediatrica in Ploiesti? 

Mai jos ai o scurta prezentare a clinicii la care il poti programa pe cel mic pentru o consultatie de chirurgie pediatrica in orasul Ploiesti. In plus, am inclus si opiniile celor care au vizitat deja clinica si au interactionat atat cu personalul medical, cat si cu cel de la receptie. Tine cont de modul in care medicii isi practica meseria si de facilitatile pe care le asigura clinica: 

Medicover 

Reteaua Medicover este cunoscuta pentru portofoliul impresionant de specializari in domeniul medical, asa ca daca vrei sa vorbesti cu un chirurg pediatru in Ploiesti, cu siguranta il vei gasi la clinica din oras. De aceasta ramura de servicii se ocupa Dr. Anca Miu, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica. Serviciile pe care le ofera includ consultatiile de specialitate, controlul si ecografia de sold. Programul medicului este unul restrans, mai exact, miercurea intre orele 17 si 19, asa ca parintii trebuie sa-i programeze pe cei mici din timp pentru o consultatie. 

Pretul unei consultatii de chirurgie pediatrica este de 261 de lei. 

Persoanele care au vizitat clinica Medicover din oras au apreciat locatia bine ingrijita si primitoare, calitatea serviciilor si experienta personalului medical. In acelasi timp, au existat mai multe situatii in care programarile pacientilor nu au fost respectate, ceea ce denota o lipsa de organizare. Nici personalul de la receptie nu se ridica la nivelul asteptarilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Medicover 
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, exista o clinica la care poti apela pentru consultatii si alte servicii de chirurgie pediatrica in Ploiesti. In cazul in care investigatia de care cel mic are nevoie nu se afla pe lista de servicii de aici, poti oricand opta pentru o vizita la una din clinicile din orasele vecine. In acest fel, ii asiguri copilului tau accesul la un portofoliu variat de servicii!