Meniu

Chirurgie pediatrica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copilul tau se confrunta cu membre umflate, arsuri sau schimbari ale culorii pielii si ai fost indrumat sa apelezi la ajutorul unui chirurg pediatru in Timisoara? Atunci articolul acesta este exact pentru tine. Cand sunt mici, copiii tind sa fie foarte fragili, fiind expusi multor traumatisme sau afectiuni periculoase, motiv pentru care te indemnam sa apelezi la ajutorul unui specialist imediat ce observi ca se confrunta cu simptomele amintite mai sus. In multe cazuri, medicul chirurg este cea mai in masura persoana la care poti apela, tocmai pentru ca in cariera sa a experimentat o multime de situatii si stie cum sa recunoasca rapid prezenta unei anumite probleme de sanatate.

Daca te afli in Timisoara si nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia, iti recomandam sa citesti acest articol pana la final, pentru ca ti-am pregatit un top trei al celor mai frecventate unitati medicale din oras, dar si al celor mai apreciate. 

Cat costa o consultatie de chirurgie pediatrica in Timisoara?

Consultatia de chirurgie pediatrica in Timisoara variaza din punctul de vedere al tarifelor aplicate in functie de renumele clinicii, dar si de renumele medicului. Pentru a nu te pierde in detalii, ti-am pregatit tabelul de mai jos in care poti afla care sunt tarifele actualizate pentru acest serviciu medical, dar si care sunt unitatile medicale la care poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Tiamed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici experimentati
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Act medical personalizat
 • Echipamente moderne
 • Rezultate excelente
 • Bunavointa si amabilitate
Policlinica Boia
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Medici dedicati
 • Implicare si profesionalism
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Consultatii precise
 • Investigatii exacte
 • Interventii medicale reusite
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici specializate in chirurgie pediatrica in Timisoara

Pentru ca vrem ca micutul tau sa beneficieze de cel mai bun tratament, mai jos iti vom prezenta pe larg clinicile de chirurgie pediatrica din Timisoara la care poti apela cu incredere. Echipele medicale din cadrul lor sunt atent pregatite, iar dotarile cabinetului sunt de ultima generatie. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre acestea:

1. Tiamed

Tiamed este o clinica din Timisoara specializata in serviciile de pediatrie, printre care se numara si interventiile de chirurgie pediatrica puse in aplicare de medici profesionisti. Pe langa acestea parintii mai pot lua in considerare si urmatoarele specialitati: pediatrie – neonatologie, consiliere in alaptare, endocrinologie, dermatologie, hematologie, diabet si nutritie. Departamentul de chirurgie pediatrica este reprezentat de doi medici dedicati: dr. Lavinia Stretcu si dr. Constantin Bota, medici specialisti. Dr. Lavinia Stretcu este  absolventa a Universitatii de Vest „Vasile Goldis”, Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara, urmand ca in perioada 2013-2018 sa devina medic rezident in chirurgie pediatrica Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” Timisoara. Clinica este dotata cu aparaturi si echipamente adaptate pentru copii, investigatiile si interventiile fiind ireprosabile.

Tariful aplicat pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 200 lei.

Centrul medical din Timisoara a primit numeroase recenzii pozitive din partea parintilor copiilor care au fost tratati aici. Medicii sunt experimentati, profesionisti si bine pregatiti in domeniu, asigurand tuturor pacientilor un act medical adaptat in functie de problemele cu care se confrunta. Departamentul de chirurgie pediatrica dispune si de echipamente moderne, cu ajutorul carora se obtin rezultate excelente in urma interventiilor de specialitate. In plus, toata lumea este tratata cu bunavointa si amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Tiamed
Vezi Pareri

2. Policlinica Boia

Policlinica Boia din Timisoara a fost infiintata in urma cu 14 ani ca solutie pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate, dar si pentru parintii aflati in cautarea unor specialisti in chirurgia pediatrica. Acest departament este reprezentat de doi medici cu o buna pregatire: asist. univ. dr. Maria Corina Stanciulescu, medic primar in chirurgie pediatrica, medic rezident in ortopedie pediatrica, competenta chirurgie laparoscopica si dr. Sebastian Damen, medic specialist in chirurgie pediatrica. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in cadrul sectiei de pediatrie, toate consultatiile, investigatiile si interventiile medicale decurg ireprosabil.

Tariful aplicat pentru o consultatie de chirurgie pediatrica este de 160 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, ceea ce inseamna ca echipa medicala este dedicata, implicata si profesionista. Departamentul de pediatrie este echipat in mod corespunzator cu aparaturi si echipamente moderne, cu ajutorul carora pacientii beneficiaza de un act medical ireprosabil. Toate consultatiile, investigatiile si interventiile medicale aplicate sunt precise, oferind rezultate excelente. Pe de alta parte, au fost sesizate mai multe cazuri de intarzieri ale programarilor.

Concluzii

Esti din Timisoara si vrei sa mergi cu cel mic la un cabinet de chirurgie pediatrica pentru a fi corect consultat de un medic bine pregatit? Atunci cele trei optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol iti vor fi de un real ajutor. Asigura-te ca fiul sau fiica ta primeste cele mai bune ingrijiri medicale in functie de problema de care sufera.