Meniu

Pediatrie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Varsaturile, diareea sau constipatia cronica sunt probleme pe care copilul tau le experimenteaza frecvent si iti doresti sa mergi la un medic pediatru in Alba Iulia pentru a afla ce se intampla mai exact cu fiul sau fiica ta? Exista o multime de afectiuni care se dezvolta incet si care duc la aparitia unor patologii severe, dificil de tratat, tocmai de aceea te incurajam sa apelezi cat mai rapid la medicul pediatru dupa ce ai observat ca cel mic se confrunta cu anumite stari iesite din comun. Daca tratamentul este aplicat la timp, pot fi prevenite si evitate o multime de alte probleme de sanatate.

Din fericire, in Alba Iulia exista o multime de medici specializati in pediatrie care au competenta de a diagnostica si trata boli severe. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci al celor mai apreciate si frecventate clinici din oras pe care le poti lua in considerare cu incredere.

Care este pretul unei consultatii la medicul pediatru din Alba Iulia?

La fel ca in cazul oricarei consultatii, si pretul celei desfasurate la medicul pediatru in Alba Iulia este influentat de o serie de factori, cum ar fi renumele clinicii, competenta medicului si performanta aparaturilor utilizate. Daca vrei sa elimini orice dubiu si sa fii la curent cu toate tarifele actualizate, iti recomandam sa te consulti cu tabelul pe care ti l-am pregatit mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Pediatric Center
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Cadre medicale implicate
 • Medici profesionisti
 • Competenta si buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Atmosfera primitoare
Dr. Eva Pahontu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Act medical personalizat
 • Profesionalism
 • Pricepe si implicare
 • Medic primar in pediatrie
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament de specialitate
Teilor Noua Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
 • Aparaturi performante
 • Consultatii de specialitate
 • Rezultate excelente
 • Investigatii precise
Clinimed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal competent
 • Act medical favorabil
 • Consultatii amanuntite
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Terra Aster
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Implicare si buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente performante
 • Diagnosticare precisa
 • Plan eficient de tratament
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti gasi un medic pediatru in Alba Iulia

Te-ai saturat sa dai doar de medici slab pregatiti si vrei sa te asiguri ca ii oferi copilului tau toate conditiile de a fi sanatos cu ajutorul unui medic pediatru din Alba Iulia competent si profesionist? Atunci tot ce trebuie sa faci este sa citesti pana la final informatiile pe care ti le prezentam in continuare, pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre clinicile din oras pe care ti le recomandam, dar si despre investigatiile efectuate:

1. Pediatric Center

Pediatric Center este o unitate medicala din Alba Iulia care presteaza servicii medicale pediatrice la standarde superioare de calitate. Colectivul este format din medici dinamici, empatici si bine pregatiti in domeniu, care asigura un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Din cadrul colectivului fac parte si: dr. Alexandru Ioan Muntean, medic primar, dr. Ileana Vasiu, dr. Raul Suciu, medici specialisti si dr. Terezia Sincoe, medic specialist si consultant in alaptare. Alaturi de acestia isi desfasoara activitatea si dr. Maria Dardai, medic primar in psihiatrie pediatrica si dr. Andrei Corbu, medic specialisti in ortopedie pediatrica si traumatologie. Cabinetul este dotat cu aparaturi si echipamente profesionale, cu ajutorul carora toate consultatiile si investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile. 

Pretul unei consultatii de pediatrie la cabinet este de 100 lei, in timp ce consultatia la domiciliu este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, ca dovada a implicarii cadrelor medicale. Medicii sunt profesionisti, competenti si bine pregatiti in domeniu, asigurand o atmosfera prietenoasa pentru toti micutii pacienti. Avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, automat si investigatiile efectuate sunt ireprosabile. De asemenea, diagnosticul stabilit este corect, iar tratamentul eficient. 

Vezi parerile pacientilor despre Pediatric Center
Vezi Pareri

2. Dr. Eva Pahontu

Dr. Eva Pahontu este un medic primar in pediatrie care isi desfasoara activitatea in Alba Iulia, tratand cu profesionalism toate problemele de sanatate experimentate de micii pacienti. A absolvit Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie „George Emil Palade” din Targu Mures  si a participat la diverse cursuri de perfectionare anuale cu tematici. Si-a inceput activitatea in anul 1983 si asigura consultatii de specialitate, prin intermediul carora diagnosticul stabilit este unul corect, iar tratamentele puse in aplicare sunt personalizate in functie de patologiile pacientului. 

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 150 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, activitatea desfasurata de dr. Eva Pahontu este bine pusa la punct, astfel incat pacientii sa se bucure de un act medical atent personalizat. Profesionalismul, priceperea si implicarea in domeniu sunt doar cateva dintre calitatile care sunt profund apreciate de parintii micilor bolnaviori. Medicul primar prioritizeaza, de asemenea, o diagnosticare corecta si aplicarea unui tratament de specialitate.

3. Teilor Noua Med

Teilor Noua Med este o unitate medicala din Alba Iulia cu multiple specialitati, printre care se numara si serviciile pediatrice de inalta calitate. Desi a fost conceputa ca unitate de stomatologie, in 2021 s-a deschis si un departament destinat medicinei generale, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea o multime de echipe pluridisciplinare, printre care se numara si cele specializate in pediatrie. Acestea pot asigura servicii de calitate si consultatii de specialitate, ecografii, prin intermediul carora diagnosticarea sa decurga ireprosabil. Datorita faptului ca echipa medicala este competenta, planul de tratament este atent elaborat, astfel incat micul pacient sa se insanatoseaza rapid si sigur. In afara de acestea, mai sunt asigurate si urmatoarele servicii: monitorizarea dezvoltarii normale a copilului, recomandari privind alimentatia pe grupe de varsta, servicii preventive (vaccinare), monitorizarea afectiunilor cronice.

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 200 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire, asigurand o atmosfera primitoare si prietenoasa. Pentru ca are la dispozitie aparaturi si echipamente performante, toate investigatiile si consultatiile de specialitate puse in aplicare sunt corecte, obtinandu-se astfel rezultate excelente. 

4. Clinimed

O alta unitate medicala multidisciplinara din Alba Iulia, Clinimed, este o alta varianta pentru care poti opta daca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic pediatru bine pregatit. Echipa este formata din: dr. Ioan Alexandru Muntean, dr. Mihaela Manascurta, medici primari si dr. Manuela Coralia David, medic specialist. Tot in cadrul unitatii medicale isi desfasoara activitatea si dr. Rodica Lazea, medic primar in neuropsihiatrie infantila si dr. Cristina Vilceanu, medic specialist in psihiatrie infantila. Datorita aparaturilor si echipamentelor profesionale care se afla in cadrul clinicii, atat consultatiile, cat si investigatiile puse in aplicare sunt precise, ducand la obtinerea unui diagnostic corect.

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 200 lei.

Personalul medical a primit numeroase laude din partea pacientilor, pentru ca au beneficiat de un act medical cu rezultate favorabile. Consultatiile sunt amanuntite, investigatiile desfasurate sunt precise multumita aparaturilor de ultima generatie, iar planul de tratament elaborat este personalizat. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

5. Terra Aster

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam clinica Terra Aster, unde poti opta pentru servicii de pediatrie in Alba Iulia la o calitate superioara. Colectivul este compus din doi medici bine pregatiti: dr. Dana Mihaela Avram, medic specialist si dr. Terezia Sicoe, medic primar, care asigura o atmosfera agreabila pentru micii pacienti. Avand o baza solida de cunostinte formata in medii universitare prestigioase si experienta in unitati medicale de specialitate, cele doua doamne doctor pot stabili un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament, astfel incat pacientul sa se vindece rapid si eficient.

Consultatia de pediatrie la Terra Aster este de 200 lei la medicul primar si 150 lei la medicul specialist.

Institutia medicala este apreciata, datorita implicarii si a bunei pregatiri de care medicii dau dovada. Pentru ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi si echipamente performante, actul medical desfasurat este unul ireprosabil. Diagnosticarea este precisa, iar planul de tratament pus in aplicare este adaptat in functie de patologiile sau istoricul medical al pacientului. Cu toate acestea, multor pacienti le este dificil sa ia legatura cu receptia clinicii.

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de pediatrie din Alba Iulia pentru a afla ce se intampla cu fiul sau fiica ta, iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate mai sus unde vei intalni o echipa medicala devotata, bine pregatita, profesionista si empatica. Astfel, actul medical pus in aplicare este unul ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile copilului tau. Citeste cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat mai sus si descopera care clinica este mai potrivita pentru micutul tau.