Meniu

Pediatrie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un bun pediatru in Bacau si nu stii unde sa mergi pentru un cabinet care sa iti rezolve in mod eficient problemele de sanatate al copilului ori de cate ori este nevoie? In acest articol vei gasi informatiile necesare, care te vor ajuta sa te orientezi pe piata privata a serviciilor de profil din oras.

Fie ca esti in cautare de sfaturi de crestere a copilului, de alimentatie, de administrare a schemei de imunizare sau de diagnostic si tratament pentru afectiunilor si simptomele celui mic, un cabinet de pediatrie din Bacau va veni in intampinarea nevoilor tale si vei beneficia de competetele si experienta unor medici specialisti bine pregatiti.

Cat costa o consultatie la pediatru in Bacau?

In principiu, pretul pentru o consultatie la pediatru in Bacau depinde atat de clinica sau cabinetul caruia te vei adresa, de politica tarifara, cat si de calitatea de medic specialist sau de medic primar a pediatrului care iti va examina si trata copilul. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor cu servicii specializate de pediatrie si preturile practicate de fiecare dintre unitatile medicale incluse in top.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MiniClinic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Maniera blanda si empatica de abordare a copiilor
 • Dotari cu aparatura moderna
 • Solutii eficiente de tratament
BestClinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Consultatii temeinice
 • Investigatii ecografice de acuratete
 • Comunicare lipsita de solicititudine din partea medicului
Dr. Gabriela Fetecau
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic competent si experimentat
 • Imbinare eficienta a homeopatiei cu medicina alopata
 • Blandete si grija fata de copii
MedicalTest
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici calificati
 • Aparatura moderna
 • Posibilitatea decontarii prin CAS
 • Rezultate bune ale tratamentelor
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun pediatru in Bacau? 

Pentru ca vrei sa ii oferi intotdeauna tot ce este mai bun copilului tau si alegerea unui pediatru in Bacau nu face exceptie de la acest principiu, in sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii care te vor ajuta sa te decizi mai usor. Vei afla despre calitatea serviciilor clinicilor si cabinetelor din clasament, despre dotarile cu aparatura, despre experienta medicului si despre parerile pacientilor sau parintilor micilor pacienti care au trecut pragul centrelor medicale din top.

1. MiniClinic

Miniclinic este o clinica de pediatrie din Bacau, in care  medici profesionisti si dedicati pun la dispozitia micilor pacienti si a parintilor acestora consultatii, investigatii si tratament in pediatrie, neurologie pediatrica, alergologie si imunologie pediatrica, chirurgie si ortopedie pediatrica, boli infectioase si psihologie. La cabinetul de pediatrie generala activeaza dr. Ioana Miron, medic primar pediatru, avand competenta in alergologie si imunologie clinica pediatrica, in ecografie generala, in endoscopie digestiva diagnostica pediatrica si competenta in homeopatie. In cadrul clinicii se pot efectua investigatii ecografice pentru copiii de toate varstele, spirometrie, electroencefalograma, electrocardiograma si se pot accesa sedinte de psihoterapie.

Pretul unei consultatii la medicul pediatru de la Miniclinic este de 150 de lei.

Parintii copiilor tratati la Miniclinic apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, maniera blanda si empatica de abordare fata de cei mici, dotarile cu aparatura pentru investigatii si solutiile eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre MiniClinic
Vezi Pareri

2. BestClinic

Best Clinic este o clinica medicala moderna din Bacau, in cadrul careia poti gasi un medic pediatru bun, in persoana dr. Madalina Mircioaga, medic specialist in pediatrie si cardiologie pediatrica, avand competente in ecografia pediatrica. Best Clinic pune la dispozitia bacauanilor consultatii, investigatii investigatii ecografice, diagnostic si tratament de cardiologie, ORL, pediatrie si cardiologie pediatrica.

Tariful pentru o consultatie la pediatru este de 150 de lei in aceasta clinica.

Cea mai mare parte a pacientilor se declara multumiti de prestatiile cabinetelor Best Clinic si considera ca au beneficiat aici de servicii de calitate, de profesionalismul si experienta medicilor, de consultatii temeinice si de investigatii ecografice de acuratete. Sunt si pacienti care ar fi dorit mai multa blandete si empatie din partea medicului de la pediatrie.

3. Dr. Gabriela Fetecau

Cabinetul medical individual privat al dr. Gabriela Fetecau, medic primar pediatru, este locul in care vei gasi o solutie medicala pentru problemele de sanatate ale copilului tau, care imbina medicina traditionala cu homeopatia. Medicul are atestat in homeopatie si acorda consultatii in acest domeniu pentru intreaga familie. Totodata, este supraspecializat in diabet, nutritie si boli metabolice la copii si vei gasi sfaturi competente in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa si consolidarea obiceiurilor culinare benefice celui mic.

Pretul consultatie la acest medic pediatru este de 150 de lei.

Persoanele care au trecut pragul cabinetului dr. Gabriela Fetecau, fie ca pacienti, fie ca insotitori ai micilor pacienti apreciaza serviciile de calitate, competentele si experienta medicului, modul eficient in care imbina homeopatia cu tratamentele alopate si blandetea si calmul cu care abordeaza copiii.

4. MedicalTest

La cabinetul de pediatrie de la MedicalTest Bacau poti accesa consultatii la un medic pediatru specialist sau la un medic primar pediatru, controale periodice, investigatii si explorari pediatrice, consiliere psihologica si profil psihologic pentru copii. Dr. Constantin Iordache este medic primar pediatru, medic specialist cardiolog, doctor in stiinte medicale, avand competente in ecocardiografie si ecografie generala si o experienta bogata in profesie. In prezenta este seful Clinicii I de Pediatrie din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria” Iasi. Fondat in anul 1993, MedicalTest este primul laborator privat de analize medicale din Moldova, care si-a adaugat ulterior si servicii de diagnostic si tratament in 16 specializari, imagistica medicala, explorari functionale. Din cele 6 centre MedicalTest, cel din Bacau este cel mai complex, cuprinzand o paleta larga de servicii, in ambulatoriu si cu spitalizare de zi.

Pretul unei consultatii la medicul primar de la pediatrie este de 200 de lei.

Pacientii apreciaza aspectele pozitive ale interactiunii cu MedicalTest Bacau, serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, aparatura moderna, posibilitatea decontarii unor analize si investigatii prin Casa de Asigurari de Sanatate si solutiile de tratament cu rezultate bune. Sunt semnalate insa deficiente organizatorice in gestionarea programarilor, care genereaza timp de asteptare inainte de intrarea in cabinetul medicului.

Concluzii

Cautarea unui pediatru bun in Bacau poate fi o provocare, insa acest articol iti ofera ghidul necesar pentru a naviga în lumea serviciilor de sanatate pentru copii. Indiferent ca ai nevoie de sfaturi privind cresterea si alimentatia, administrarea imunizarilor sau diagnostic si tratament pentru afectiuni, un cabinet de pediatrie din Bacău poate fi sprijinul de care ai nevoie. Alege cu încredere una dintre optiunile disponibile si programeaza neintarziat o consultatie la pediatru, pentru nevoile copilului tau.

Vei gasi la clinicile si cabinetele din Bacau prezentate in clasamentul de mai sus servicii de calitate, medici experimentati si echipamente moderne pentru investigatii si un diagnostic de acuratete in pediatrie.