Meniu

Pediatrie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cautarea unui pediatru din Baia Mare, multi parinti simt o mare presiune, pentru ca isi doresc pentru copiii lor cele mai bune servicii medicale.  Acest articol este de ajutor pentru ei, punandu-le la dispozitie informatii utile despre clinicile si cabinetele de pediatrie cele mai apreciate in acest municipiu.

De ce este important sa optezi pentru un bun cabinet de pediatrie din Baia Mare? Pentru ca medicul pediatru are un rol esential in viata oricarei familii cu copii. Acest specialist are o pregatire de specialitate in sanatatea si dezvoltarea copiilor, oferind indrumari si tratamente adecvate in functie de varsta micutului. In plus, pediatrul le ofera parintilor consiliere in privinta adoptarii unui stil de viata sanatos. 

Cat costa o consultatie la pediatru in Baia Mare

Pretul unei consultatii la pediatru in Baia Mare variaza, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Adriana Tibil
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic pediatru cu experienta
 • Cabinet spatios si amenajat pentru copii
 • Buna comunicare cu pacientii si parintii
 • Program zilnic, de luni pana vineri
 • Bun raport calitate-pret
 • Amabilitate si empatie
Dr. Pirvanoiu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic pediatru si neonatolog cu experienta
 • Consultatii si tratamente pediatrice
 • Ingrijirea bebelusilor prematuri
 • Ecografii pentru bebelusi si copii
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atmosfera placuta
 • Personal implicat si amabil
Dr. Constantina Pop
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Consultatii si tratamente pediatrice
 • Medic cu experienta
 • Locatie accesibila
 • Pulsoximetrie, EKG
 • Tratament cu Bioptron pentru dermatita atopica
 • Tratamente injectabile si aerosoloterapie
 • Locatie primitoare si prietenoasa
Dr. Costin Medica
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic pediatru cu experienta, specializat si in endocrinologie
 • Studii complementare de nutritie pediatrica
 • Clinica moderna
 • Aparatura performanta
 • Curatenie si ambient placut
 • Ecografii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde gasesti un pediatru in Baia Mare

Sunt mai multe clinici in Baia Mare in care poti gasi un pediatru bun. In fruntea listei se afla cabinetele si medicii pe care ii prezentam in cele ce urmeaza.

1. Dr. Adriana Amalia Tibil

Cabinetul medical al dr. Adriana-Amalia Tibil este deschis de luni pana vineri, intre orele 16:00 si 20:00, fiind situat in Baia Mare, pe strada Petru Maior. Spatiul este generos ca dimensiuni si este amenajat astfel incat sa fie pe placul copiilor si sa le ofere un mediu familiar, prietenos si in care sa se simta in siguranta la medic. Dr. Tibil este medic specialist pediatru si isi desfasoara activitatea si pe sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare.

Pretul unei consultatii pediatrice este de 150 de lei.

Parintii au numai cuvinte de lauda la adresa dr. Tibil, pe care o considera un „medic extraordinar” si „un adevarat profesionist”. Atentia la nevoile copiilor, empatia, modul deschis si prietenos de comunicare si tratamentele eficiente sunt doar cateva dintre motivele pentru care micii pacienti si parintii lor merg cu placere la cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adriana Amalia Tibil
Vezi Pareri

2. Dr. Margareta Pirvanoiu

Dr. Margareta Pirvanoiu este un medic cunoscut in judet pentru experienta sa si pentru dedicarea cu care trateaza micii pacienti in cabinetul sau de pediatrie si neonatologie situat in incinta Euromedica Hospital Baia Mare. Dr. Pirvanoiu este medic primar pediatrie si neonatologie si, pe langa consultatii, efectueaza si ecografii specifice copiilor, in primele luni de viata (transfontanelara, de abdomen, de sold, de cord). Medicul are o experienta ampla in acest domeniu de activitate, ingrijind inclusiv bebelusii nascuti prematur.

Pretul consultatiei este de 150 de lei la acest medic pediatru.

Medicul se bucura de apreciere si recunoastere in fata parintilor din judetul Maramures, pentru profesionalismul, amabilitatea, seriozitatea si daruirea cu care se implica in ingrijirea starii de sanatate a micutilor inca din prima zi de viata. Pentru multi dintre acesti copii, nascuti prematur, medicul a facut minuni, ingrijindu-i cum a putut si a stiut mai bine, astfel ca parintii i-au ramas recunoscatori pe viata. O vizita in acest cabinet de pediatrie este pentru multi o experienta placuta si datorita asistentei, care ii primeste cu amabilitate, creand o atmosfera relaxanta.

3. Dr. Constantina Pop

In cabinetul dr. Constantina Pop din Baia Mare sunt atat servicii de pediatrie, cat si de pneumologie si diverse investigatii si tratamente ultramoderne. Consultatiile pentru bebelusi si copii sunt completate, asadar, de numeroase servicii medicale: pulsoximetrie, EKG,  tratamente injectabile, terapie cu aerosoli, analize de laborator, tratamentul dermatitei atopice cu Bioptron. In cabinet se mai realizeaza si vaccinari pentru bebelusi si copii, contribuind astfel la prevenirea bolilor infectioase grave.

Consultatia pediatrica are un tarif de 170 de lei.

Dr. Pop este un medic pediatru apreciat de multi dintre baimareni, iar despre locatie oamenii spun ca este primitoare si atractiva pentru copii. Calitatile medicului, enumerate de parintii care au mers cu micutii la cel putin o consultatie in acest cabinet de pediatrie, ar fi: buna pregatire in domeniul sau, atitudinea prietenoasa si calda fata de copii, serviciile diverse puse in slujba micilor pacienti.  

4. Dr. Costin Medica

Consultatii si tratamente de pediatrie sunt puse la dispozitie si in cabinetul dr. Costin Medica din Baia Mare. Serviciile din aceasta specialitate sunt asigurate de dr. Octavia Costin, medic specialist pediatrie si medic specialist endocrinologie, care este si doctor in stiinte medicale. Acest medic pediatru din Baia Mare are si competenta in ecografie, dar si studii complementare de nutritie pediatrica, acest lucru insemnand ca  are cunostinte si competente in a evalua, diagnostica si trata problemele care tin de alimentatia micilor pacienti, efectuand evaluari nutritionale, propunand diete personalizate, gestionand problemele de nutritie ale copiilor si consiliind parintii in a le asigura copiilor lor o alimentatie optima si sanatoasa. Pe langa servicii de pediatrie si de endocrinologie, oferta mai include si consultatii de obstetrica si ginecologie. 

O consultatie de pediatrie costa aici 180 de lei.

Serviciile de calitate si aparatura performanta sunt lucruri pe care baimarenii le apreciaza cel mai mult la acest cabinet medical. Pacientii si parintii lor sunt incantati de profesionalimul si pregatirea medicilor, dar noteaza si ca sunt conditii foarte bune in clinica. De la aparatura performanta care face ca investigatiile sa fie de calitate superioara si pana la designul modern al clinicii si ambientul placut, pacientii de toate varstele sunt multumiti de ceea ce au descoperit aici. Sunt insa si cateva persoane nemultumite, care spun ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Concluziile noastre

La un medic pediatru din Baia Mare poti merge cu bebelusul sau copilul tau pentru consultatii, dar si pentru diverse investigatii si tratamente. 

Avand in vedere opiniile exprimate de parinti in mediul online, in clinicile prezentate in acest articol sunt medici foarte apreciati pentru profesionalismul si experienta lor, iar cabinetele sunt laudate pentru dotarile moderne.