Meniu

Pediatrie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca medicul pediatru este la fel de important ca medicul de familie in viata copilului tau? In Botosani, din fericire, exista suficiente optiuni pe care le poti lua in considerare. Toti copiii se afla la o varsta frageda si sunt predispusi la diverse probleme de sanatate, avand in vedere faptul ca nu au un sistem imunitar atat de bine dezvoltat. Tocmai de aceea conteaza foarte mult sa cunosti un medic pediatru la care sa apelezi cu incredere si care sa ii asigure copilului tau toate investigatiile si tratamentele necesare, cu scopul unei vindecari rapide si eficiente.

In Botosani, exista trei unitati medicale care cuprind aceasta specialitate si care asigura un act medical de calitate pentru toti pacientii. Citeste in continuare si descopera tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si ce parere au avut si ceilalti pacienti cu privire la serviciile, investigatiile si procedurile de care au beneficiat.

Cat costa o consultatie la un medic pediatru in Botosani?

Pretul unei consultatii de pediatrie in Botosani variaza de la o unitate medicala la alta, in functie de pregatirea medicilor si renumele clinicii. Pentru a sti exact care sunt preturile la care sa te astepti, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate tarifele actuale aplicare pentru o astfel de consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Paraschiv
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Rating ridicat
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament atent personalizat
 • Echipamente de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa si pozitiva
Centrul Iatropolis
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii calitative
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Proceduri precise
 • Gestionarea deficitara a programarilor
EstClinic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic competent
 • Servicii de calitate
 • Echipamente de ultima generatie
 • Aparaturi moderne
 • Amenajare placuta
 • Mediu confortabil
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in pediatrie in Botosani

Iti e teama ca fiul sau fiica ta s-ar putea confrunta cu o problema severa de sanatate pe baza simptomelor pe care le prezinta in ultima vreme si vrei sa mergi la o clinica de pediatrie in Botosani pentru a afla concret despre ce este vorba? Atunci iti recomandam sa citesti pana la final si sa descoperi care sunt unitatile medicale pe care ti-am promis ca ti le prezentam:

1. Dr. Oana Rita Paraschiv

Dr. Oana Rita Paraschiv este un medic pediatru din Botosani cu o experienta vasta in domeniu. S-a pregatit intr-un mediu universitar renumit si in unitati spitalicesti prestigioase, capatand competenta de a diagnostica in mod corect micutii pacienti, dar si de a le asigura un plan elaborat de tratament. Printre atributiile sale intra si recomandarea unei alimentatii si medicatii corecte in functie de afectiunile sau problemele de sanatate de care sufera. Cabinetul este corect echipat, echipamentele folosite fiind de o calitate superioara.

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 150 lei.

Toate recenziile care au fost postate pentru acest medic sunt pozitive in unanimitate, cabinetul sau dobandind un rating ridicat. Dr. Oana Rita Paraschiv asigura o diagnosticare corecta si un tratament atent personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Echipamentele din cadrul unitatii medicale sunt de calitate, iar atmosfera din interior este primitoare si prietenoasa pentru toata lumea.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Oana Rita Paraschiv
Vezi Pareri

2. Centrul Iatropolis

Centrul Iatropolis este o unitate medicala multidisciplinara din Botosani, in cadrul careia poti opta si pentru o consultatie de pediatrie pentru copilul tau. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Livia Mihalache, medic primar in pediatrie, care asigura un diagnostic corect pentru fiecare pacient in parte, dar si un plan eficient de tratament, adaptat in functie de varsta, greutatea si patologiile de care copilul tau sufera. Dr. Livia Mihalache ofera consultatii de specialitate copiilor pana la varsta adolescentei intr-un cabinet corect si modern echipat.

Consultatia de pediatrie este de 100 lei.

Multi dintre pacientii care au pasit pragul acestei unitati medicale si-au declarat multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. Pentru ca echipa medicala are la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este deficitara.

3. EstClinic

In completarea variantelor de mai sus, EstClinic este o unitate medicala multidisciplinara din Botosani care asigura servicii de calitate, printre care se numara si cele de pediatrie. Datorita echipamentelor moderne, rezultatele investigatiilor sunt precise si contribuie la un diagnostic si un tratament corect. Departamentul de pediatrie este reprezentat de dr. Oana Paraschiv, care asigura servicii de calitate pentru toti pacientii micuti, astfel incat acestia sa primeasca tratamentul adecvat in functie de problema cu care se confrunta. 

Consultatia de pediatrie este de 100 lei.

Unitatea medicala a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, care se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. In cadrul departamentului de pediatrie isi desfasoara activitatea un medic competent, care are la dispozitie echipamente de ultima generatie. Cabinetul este placut amenajat, astfel incat cei mici sa se simta confortabil, iar atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, au fost sesizate anumite dificultati in respectarea programarilor.

Concluzii

Esti in cautarea unui medic pediatru din Botosani pentru efectuarea unei evaluari medicale amanuntite pentru copilasul tau? Atunci ai sosit in locul potrivit, pentru ca anterior ti-am pregatit unele dintre cele mai apreciate clinici din oras la care poti apela cu incredere. Discuta cu un specialist si afla ce are de spus.