Meniu

Pediatrie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alegerea celui mai bun pediatru din Brasov pentru copilul tau nu este tocmai cea mai usoara, intrucat exista multe aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a lua o decizie in acest sens. Orice parinte isi doreste sa isi lase copilul pe mainile unui doctor cu experienta in domeniu, care dispune de cunostintele necesare pentru a-i ameliora durerea. 

De asemenea, in Brasov exista atat clinici in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici pediatri, cat si cabinete individuale care isi concentreaza activitatea in jurul serviciilor dedicate copiilor. Multe dintre acestea sunt dotate cu echipamente moderne si fac tot posibilul sa asigure niste conditii optime de siguranta si confort atat pentru copii, cat si pentru parinti. 

Cat costa o consultatie cu un pediatru in Brasov?  

Atunci cand sanatatea copilului tau este in joc, tarifele practicate de clinicile de pediatrie din Brasov sunt mai putin relevante. De asemenea, diferentele de pret nu sunt foarte mari. Chiar si asa, daca vrei sa-ti faci o idee in legatura cu sumele la care trebuie sa te astepti, tabelul de mai jos te poate ajuta cu informatii relevante:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Caliman
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic specialist
 • Atmosfera placuta
 • Colaborare CAS
 • Program flexibil
 • Curatenie
Dr. Tanase
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Comunicare deschisa cu pacientii
 • Program inclusiv sambata
Sanopedia Clinique
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Preturi accesibile
Paracelsus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Tratament personalizat
Arya Medica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Diverse specializari
 • Servicii de telemedicina
 • Ambient primitor
 • Program flexibil
 • Oferte periodice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete unde poti gasi un pediatru in Brasov

Optiunile pe care le ai in materie de clinici si cabinete de pediatrie in orasul Brasov sunt numeroase, insa am ales cinci dintre ele pentru a crea lista urmatoare. In afara de descrierea generala a clinicii, in prezentari au fost incluse si informatii despre experienta acumulata de medici si opiniile celor care au interactionat cu ei in trecut: 

1. Dr. Cristina Caliman 

Primul cabinet la care pot apela parintii in scopul de a-i duce pe cei mici la un consult de pediatrie in Brasov este cel al Dr. Cristina Caliman. In cadrul lui se efectueaza atat consultatii propriu-zise, cat si tratamente de specialitate. Serviciile sunt adresate tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre o luna si 18 ani. Programarile se fac sunand la numarul de telefon al clinicii. Cu privire la programul de lucru, acesta este unul flexibil, astfel ca parintii ii pot programa pe cei mici pentru o consultatie atunci cand le este cel mai convenabil. Exista optiuni atat in prima jumatate a zilei, cat si in a doua. In plus, pacientii se pot prezenta cu bilet de trimitere pentru un consult gratuit.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 150 de lei. 

Amabilitatea, rabdarea si implicarea sunt doar cateva din aspectele apreciate in mod deosebit de parintii care au apelat la serviciile Dr. Cristina Caliman. Profesionalismul de care medicul da dovada ii determina pe multi dintre acestia sa revina la cabinet, tocmai pentru ca micutii lor sa se bucure din nou de o experienta placuta. Orice problema legata de copil poate fi discutata aici, iar informatiile pe care le ofera medicul sunt usor de inteles.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Caliman  
Vezi Pareri

2. Dr. Roxana Tanase 

In cadrul clinicii medicale RMN Diagnostica din Brasov exista un portofoliu impresionant de specializari, printre care se numara si pediatria, iar de efectuarea serviciilor din aceasta categorie se ocupa Dr. Roxana Tanase medic specialist. In afara de consultatia de specialitate, in cadrul centrului se mai efectueaza si diferite teste, precum testul rapid de determinare virus gripal sau testul rapid Streptococ A. Rezultatele testelor sunt eliberate in aproximativ 10-15 minute. Medicul poate recomanda si tratament medicamentos, acolo unde este cazul. De asemenea, datorita contractului CAS, pacientii care se prezinta la centru cu un bilet de trimitere pot beneficia de servicii in mod gratuit. De consultatii gratuite mai pot beneficia si micii pacienti cu varsta cuprinsa intre 0 si 1 an sau cei care se confrunta cu o urgenta medicala. 

In mod normal, o consultatie de pediatrie costa 200 de lei. 

Persoanele care au optat pentru serviciile de pediatrie oferite de RMN Diagnostica au apreciat rabdarea si atentia la detalii a personalului medical. Nici profesionalismul medicului nu este trecut cu vederea. Totusi, exista nemultumiri legate de organizarea din cadrul centrului medical, intrucat programarile nu sunt mereu respectate, ceea ce duce la un timp de asteptare ridicat. Pacientii au mai descris si experiente neplacute cu personalul de la receptia centrului. 

3. Sanopedia Clinique 

Urmeaza centrul de pediatrie Sanopedia Clinique din Brasov, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea Dr. Corina Popa. Cu privire la pregatirea profesionala, aceasta este medic primar in pediatrie, insa are si competente in alergologie si imunologie, ceea ce-i permite sa efectueze un portofoliu variat de servicii. Actul medical este sustinut de aparatura de ultima generatie ce se afla in dotarea centrului. Gama de servicii este una variata si include consultatia de specialitate, consultul de alergologie si imunologie, spirometria pediatrica de efort, ecografia abdominala pentru copii, tratamentul injectabil etc. 

Consultul de pediatrie costa 120 de lei. 

Calitatea serviciilor prestate si amabilitatea medicului pediatru sunt cele doua aspecte pe care oamenii le apreciaza adesea atunci cand vine vorba de activitatea centrului Sanpedia Clinique. Mai mult decat atat, pacientii sunt indrumati corespunzator, astfel incat sa nu existe probleme la urmarea tratamentului.  

4. Paracelsus 

In cadrul cabinetului Paracelsus isi desfasoara activitatea un medic primar ortoped, Dr. Dumitru Petrescu si un medic primar pediatru, Dr. Luciana Petrescu, iar misiunea lor este de a oferi servicii de calitate tuturor locuitorilor din Brasov. Consultatiile de specialitate, diagnosticarea, stabilirea planului de tratament si interventiile chirurgicale fac parte din lista serviciilor medicale ce pot fi efectuate la cabinet. Pe parcursul activitatii profesionale, medicii din cadrul echipei Paracelsus au acumulat o ampla experienta in domeniu, iar acest lucru le permite sa ofere recomandari potrivite tuturor copiilor care se confrunta cu diverse simptome ale unor afectiuni medicale. Programarile se pot face printr-un apel la unul din cele doua numere de telefon ale cabinetului. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 de lei. 

Exista persoane care apeleaza de ani de zile la serviciile cabinetului Paracelsus, tocmai pentru ca au incredere in abilitatile medicilor de aici. Parintii celor mici beneficiaza de fiecare data de sfaturi relevante, pe care le pot pune in practica in scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor. La aceste caracteristici pozitive se mai adauga rabdarea si profesionalismul personalului medical. 

5. Arya Medica

O ultima clinica de pediatrie la care pot apela locuitorii din Brasov este Arya Medica. Celelalte specializari la care au acces persoanele care aleg serviciile clinicii sunt ortopedia pediatrica, neuropsihiatria, pneumologia, alergologia, imunologia etc. Tot aici se pot efectua si diverse tratamente de recuperare medicala, precum masajul terapeutic. Mai mult decat atat, cu scopul de a veni in sprijinul unui numar cat mai mare de oameni, clinica ofera in mod periodic reduceri la serviciile prestate. Pentru a face o programare la clinica, persoanele interesate au la dispozitie numarul de telefon al acesteia. Programul este unul flexibil, de luni pana vineri, intre orele 8 si 19. 

Consultatia de specialitate costa 200 de lei. 

Mai multi parinti au stiut ca au ajuns in locul potrivit din momentul in care au pasit in interiorul clinicii Arya Medica. Personalul este mereu cu zambetul pe buze, ceea ce ajuta la crearea si mentinerea unei atmosfere placute, in care atat adultii, cat si copiii acestora se pot relaxa. Grija si implicarea medicilor ii determina pe parinti sa revina la clinica de fiecare data cand copiii lor au nevoie de sprijin medical.

Concluzii

In concluzie, daca ai nevoie de un medic pediatru in Brasov, o programare la unul din cabinetele prezentate in randurile de mai sus te poate ajuta in acest sens. In timpul primei consultatii, obiectivul medicului este de a se familiariza cu situatia copilului tau, iar un pediatru priceput stie cum sa se comporte astfel incat sa-i ofere acestuia o experienta cat mai placuta.