Meniu

Pediatrie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alegerea unui medic pediatru din Bucuresti, Sectorul 1 este de o importanta majora, pentru ca exista multe consultatii si investigatii care trebuie sa fie efectuate in primul an de viata al copilului. Daca si tu te afli intr-o astfel de situatie, asigura-te ca apelezi la ajutorul unui medic priceput, bine pregatit si experimentat, astfel incat toate investigatiile si examinarile onorate sa fie precise. Prima vizita la medic este compusa din: masuratorile bebelusului (numarul de kilograme, lungime, circumferinta capului si monitorizarea acestora pentru stabilirea ritmului de crestere a copilului), identificarea semnelor din nastere, verificarea urechilor, gurii, ochilor, verificarea articulatiilor, viciilor de pozitie sau malformatiilor, recomandarea administrarii vitaminei D, stabilirea programului de mese si de somn, stabilirea cantitatii necesare de lapte pe care cel mic trebuie sa o consume si igiena zilnica impreuna cu vaccinurile obligatorii. Vizita trebuie sa fie efectuata la varsta de doua saptamani, urmatoarea fiind necesara la varsta de o luna, iar, mai apoi, la doua luni. 

Daca locuiesti in Sectorul 1 si esti in cautarea unui medic de incredere, iti recomandam sa citesti in continuare pana la finalul articolului pentru a descoperi care sunt cele cinci optiuni pe care ti le prezentam. Citeste cu atentie si fii la curent cu toate informatiile necesare.

Cat costa o consultatie de pediatrie in Bucuresti, Sectorul 1?

Pretul pentru o consultatie de pediatrie in Sectorul 1 difera de la o clinica la alta in functie de nivelul de pregatire a medicilor, dar si de renumele acestora. Pentru a elimina orice dubiu si a sti care sunt tarifele practicate pentru un astfel de serviciu te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
BB Care
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Calitatea superioara a serviciilor
 • Diagnosticare precisa
 • Experienta vasta
 • Echipamente moderne
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu confortabil
Medicover
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Implicare si empatie
 • Intelegere si profesionalism
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament corespunzator
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Act medical corect
Dr. Cristina Chiriac
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Amabilitate si profesionalism
 • Bunavointa si competenta
 • Empatie si implicare
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate remarcabile
Dr. Ana-Maria Briot
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Nivel ridicat de implicare
 • Buna pregatire
 • Echipamente moderne
 • Act medical ireprosabil
 • Amabilitate si profesionalism
 • Empatie si bunavointa
MedLife
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Buna pregatire
 • Servicii de inalta calitate
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Rezultate remarcabile
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in pediatrie in Bucuresti, Sectorul 1

Vrei sa apelezi la ajutorul unui medic pediatru din Bucuresti, Sectorul 1 pentru a investiga starea de sanatate a copilului tau? Atunci informatiile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru ca fiul sau fiica ta sa beneficieze de cele mai bune servicii medicale. Stim cat de important este sa apelezi la un medic priceput, asa ca mai jos iti vom prezenta care sunt unele dintre cele mai apreciate unitati medicale din capitala:

1. BB Care

BB Care este o unitate medicala specializata in pediatrie in Bucuresti, Sectorul 1 la care poti apela cu incredere pentru ca fiul sau fiica ta sa primeasca ingrijirile medicale necesare. Echipa de medici este formata din: dr. Liliana Calapod, medic primar din anul 2005 si dr. Laura Dumitrescu, medic specialist in pediatrie din 2013 si medic specialist in boli infectioase din 2022. Cele doua doamne doctor isi desfasoara activitatea alaturi de Monica Ferroli si Ramona Titea, asistente medicale principale, care asigura un act medical ireprosabil. In seria acestora de atributii intra desfasurarea urmatoarelor: consultatie de specialitate, examinari pediatrice, interpretarea corecta a rezultatelor obtinute in urma investigatiilor, diagnosticare precisa, elaborarea unui tratament personalizat in functie de necesitatile pacientului. Unitatea medicala este dotata cu echipamente moderne, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea rezultatelor dorite. 

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 250 lei. 

Personalul a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt de o calitate superioara si adaptate in functie de necesitatile celor mici. Diagnosticarea este intotdeauna precisa, multumita experientei vaste de care medicul da dovada, iar echipamentele utilizate sunt moderne, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea unui act medical ireprosabil. In plus, atmosfera este primitoare, iar mediul confortabil, ceea ce este de un real ajutor pentru copii. 

Vezi parerile pacientilor despre BB Care
Vezi Pareri

2. Clinica de Pediatrie Medicover

Clinica de Pediatrie Medicover este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci programare pentru  o consultatie de pediatrie in Sectorul 1. Din fericire, unitatea medicala se afla in colaborare cu CAS, astfel ca pacientii asigurati medical au sansa de a beneficia de consultatii decontate. Echipa este formata din: dr. Daniela Bitoleanu, dr. Raluca Bogdan, dr. Ana Maria Bolchis, dr. Madalina Calinciuc, dr. Iuliana Cristina Calmac, dr. Cristina Codleanu, dr. Catalina Raluca Crintea, dr. Mihaela Cudric, dr. Oana Dedu, dr. Alina Dinu, dr. Maria Alexandra Dragomirescu, dr. Claudia Dragu, dr. Alexandra Epure Dumineca etc. Personalul da dovada de o buna pregatire in domeniu, avand experienta in tratarea copiilor cu diverse probleme de sanatate si in investigarea corecta a acestora pentru stabilirea unui diagnostic precis. Avand la dispozitie aparaturi de o performanta inalta, actul medical desfasurat este intotdeauna ireprosabil. 

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 220 lei. 

Clinica a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, ceea ce inseamna ca serviciile practicate sunt ireprosabile. Personalul din cadrul departamentului de pediatrie da dovada de implicare, empatie, intelegere si profesionalism, avand ca scop diagnosticarea corecta a fiecarui pacient in parte, dar si aplicarea unui tratament corespunzator. Echipamentele pe care le au la dispozitie sunt de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la indeplinirea unui act medical corect. 

3. Dr. Cristina Elena Chiriac

In completarea optiunilor de mai sus ti-o prezentam si pe dr. Cristina Elena Chiriac, medic pediatru in Sectorul 1 si specialist in neonatologie, care are dorinta de a investiga si trata in mod corect copiii. Aceasta este specializata in practicarea ecografiei, prin intermediul careia doamna doctor reuseste sa stabileasca un diagnostic precis de fiecare data, indiferent cat de avansata sau complexa este afectiunea de care copilul sufera. Dupa finalizarea studiilor de specialitate, a urmat multiple cursuri de perfectionare a activitatii, a participat la conferinte si seminarii si si-a practicat meseria in diverse unitati spitalicesti de renume din tara. In prezent, activeaza in cadrul unitatii Atena Medical Center, unde are la dispozitie aparaturi moderne atat pentru investigarea pacientilor, cat si pentru tratarea acestora. 

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 200 lei. 

Cand vine vorba de impresia pacientilor cu privire la activitatea desfasurata de doamna doctor, acestia se declara multumiti de serviciile prestate. Amabilitatea, profesionalismul, bunavointa, empatia si implicarea sunt calitatile de baza ale medicului, asigurand intotdeauna o atmosfera primitoare pentru cei mici si rezultate remarcabile. 

4. Dr. Ana-Maria Briot

Dr. Ana-Maria Briot este un medic bine pregatit in pediatrie din Sectorul 1, Bucuresti, catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o programare pentru o consultatie de specialitate. Doamna doctor a studiat la Facultatea de Medicina Generala din Bucuresti, dar si la Universitatea Paris 5 – Decartes, unde a dobandit o multime de abilitati pentru tratarea copiilor. Ulterior, a participat la o multime de cursuri de perfectionare, conferinte si seminarii, desfasurandu-si activitatea intr-o multime de unitati spitalicesti de renume. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatie de specialitate, diagnosticare precisa, elaborarea unui plan personalizat de tratament, eliberarea retetelor medicale in cazul tratamentelor medicamentoase. In prezent, isi desfasoara activitatea in propriul sau cabinet individual, unde trateaza cu profesionalism fiecare pacient in parte, indiferent cat de severa este afectiunea cu care se confrunta. 

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 250 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea celor care au apelat la serviciile doamnei doctor se declara multumiti de nivelul sau ridicat de implicare, dar si de buna sa pregatire. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este dotat cu echipamente moderne, care contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical ireprosabil. Amabilitatea, profesionalismul, empatia si bunavointa de care doamna doctor da dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care parintii apeleaza la ajutorul sau. 

5. Spitalul MedLife de Pediatrie

Ultima varianta pe care ti-o prezentam este Spitalul MedLife de Pediatrie din Sectorul 1, catre care iti poti indrepta atentia, mai ales daca cel mic se confrunta cu urgente medicale. Unitatea medicala este acreditata ANMCS gradul II, asigurand servicii de inalta calitate si profesionalism in actul medical. Spitalul dispune de o capacitate de 132 de paturi dispuse pe sase niveluri si doua sali de operatie echipate cu aparaturi de inalta performanta, prin intermediul carora se pot gestiona interventii complexe in diverse domenii chirurgicale. Datorita faptului ca se afla in relatii contractuale cu CAS, consultatiile de specialitate sunt decontate de stat. Printre serviciile practicate in cadrul departamentului de pediatrie se numara si: tratamente injectabile, perfuzabile, investigatii medicale de specialitate, tratamente pentru afectiuni respiratorii, digestive, renale si virale. Toti pacientii care au varsta cuprinsa intre 0 si 18 ani sunt tratati de o echipa multidisciplinara de medici cu o buna pregatire. 

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este 180 lei. 

Avand in vedere recenziile postate in mediul online, multi dintre cei care au apelat la serviciile acestui spital se declara multumiti de ajutorul de care copiii lor au beneficiat. Echipa medicala multidisciplinara da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand servicii de inalta calitate, o diagnosticare corecta si un tratament personalizat in functie de necesitatile copiilor. Rezultatele obtinute sunt de cele mai multe ori remarcabile, iar atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Programarea la cabinetul de pediatrie in Bucuresti, Sectorul 1 este una dintre cele mai importante vizite medicale ale copilului tau, asa ca asigura-te ca optezi pentru serviciile unui medic cu o buna pregatire in domeniu. Din fericire, cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru ca fiul sau fiica ta sa primeasca ingrijirile medicale necesare. Nu amana programarea la cabinetul de specialitate si ai grija ca cel mic sa fie la curent cu toate investigatiile necesare.