Meniu

Pediatrie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand copilul tau are o problema de sanatate, ca parinte, ai vrea sa poti prelua asupra ta suferinta lui, insa cel mai bun lucru pe care il poti face este sa mergi cu el la un medic din proximitate, in cazul acesta, la un cabinet de pediatrie din Bucuresti sector 2. Fie ca vrei sa previi sau sa tratezi o afectiune, fie ca mergi la un control de rutina sau ai nevoie de asistenta medicala pentru cel mic, este dificil sa cercetezi o piata medicala atat de vasta precum cea din Capitala.

Articolul de fata iti ofera o prezentare a celor mai bune servicii de pediatrie pe care poti conta in Bucuresti sector 2 si a conditiilor in care poti avea acces la prestatiile cabinetelor specializate.

Cat costa o consultatie de pediatrie in Bucuresti sector 2?

Vizita la medic poate crea anxietate pentru micii pacienti, de aceea vrei sa te concentrezi exclusiv pe nevoile copilului tau si sa te pregatesti din timp, inclusiv din punct de vedere financiar, cu suma pe care trebuie sa o achiti pentru o consultatie de pediatrie in Bucuresti sector 2. In tabelul de mai jos vei afla cat costa aceasta prima examinare la cele mai bune clinici si cabinete dedicate nevoilor de sanatate ale copiilor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ana Culcer
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic excelent
 • Profesionist remarcabil
 • Persoana care stie sa se apropie de copii
 • Rabdare si blandete fata de pacienti
 • Sfaturi competente
 • Solutii medicale eficiente
Dr. Ilinca Tranulis
450 Ron
 • Pret Consultatie 450 Ron
 • Cel mai bun medic din oras
 • Doctor bine pregatit
 • Persoana relaxata, empatica si prietenoasa cu copiii
 • Explicatii oferite cu rabdare si bunavointa
 • Tratamente cu rezultate bune
Dr. Daniela Timoianu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Cabinet cu standarde inalte de calitate
 • Medic profesionist
 • Pregatire ireprosabila
 • Amabilitate si empatie fata de copii
 • Disponibilitate ori de cate ori este nevoie
Medicab
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Oferta diversa
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
Dr. Mihai Craiu
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medic profesionist
 • Pregatire excelenta
 • Formare continua
 • Comunicare buna cu copiii
 • Diagnostic precis
 • Tratamente cu rezultate bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune servicii private de pediatrie din Bucuresti sector 2

Iti doresti tot ce este mai bun pentru copilul tau, iar serviciile de pediatrie din Bucuresti sector 2 catre care te vei indrepta trebuie sa fie, desigur, ireprosabile. Pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere pentru rezolvarea problemei medicale a celui mic, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru ale clinicilor si cabinetelor din top, despre competentele medicilor, despre dotarile de care dispun si despre opiniile pacientilor sau ale parintilor micilor pacienti care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanuntele care te intereseaza.

1. Dr. Ana Culcer

Cabinetul de Pediatrie Dr. Ana Culcer din Bucuresti sector 2 este o unitate medicala de traditie in Capitala, activand in aceeasi locatie inca din anul 1992. Medicul pune la dispozitia copiilor si parintilor acestora experienta sa clinica vasta in cadrul consultatiilor de pediatrie. Totodata, cabinetul dispune de servicii de imagistica medicala pentru diagnosticarea precisa si tratamentul eficient al afectiunilor celor mici si de un mini laborator medical pentru testare si analizele necesare in diagnosticul si monitorizarea starii de sanatate a pacientilor. Dr. Ana Culcer este medic primar pediatru, doctor in stiinte medicale, si are o activitate de peste 50 de ani in domeniul medical. A fost medic-sef al sectiei de neonatologie a Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, din anul 1983 pana in 2014.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie, medicul percepe un tarif de 250 de lei.

Parintii copiilor tratati aici se declara multumiti de prestatiile cabinetului, apreciind ca dr. Ana Culcer este un medic excelent, un profesionist remarcabil, o persoana deosebita, care stie sa se apropie de copii, care explica cu rabdare si blandete diagnosticul, ofera sfaturi competente si solutii medicale eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ana Culcer
Vezi Pareri

2. Dr. Ilinca Tranulis

Cabinetul de Pediatrie Dr. Ilinca Tranulis functioneaza in cadrul Clinicii Pediatree din Bucuresti sector 2, alaturi de cabinetele de dermatologie si alergologie, neonatologie, osteopatie si gastroenterologie pediatrica. Dr. Tranulis ofera consultatii pediatrice, controale, consultatii pentru alaptare, vaccinari orale si injectabile si consultatii in regim de urgenta. Dr. Ilinca Tranulis este medic pediatru specialist, consultant in lactatie IBCLC (International Board of Lactation Consultant Examiners) si mama a trei copii.

Lista de preturi poate fi vizualizata pe site-ul clinicii. O consultatie de pediatrie de 30 de minute are aici pretul de 450 de lei.

Parintii micilor pacienti vazuti de dr. Tranulis spun ca este cel mai bun medic din oras, un doctor bine pregatit, relaxat, empatic si prietenos cu copiii. Totodata, cei care au lasat recenzii pe pagina de Facebook a medicului spun ca acesta ofera explicatii cu rabdare si bunavointa si ca tratamentele prescrise de ea au avut rezultate bune.

3. Dr. Daniela Timoianu

Cabinetul de Pediatrie Dr. Daniela Timoianu din Bucuresti sector 2 ofera consultatii prenatale, consultatii pediatrice, consultatii periodice, consultatii de necesitate, recomandari alopate (de medicina clasica), remedii naturiste, vaccinari optionale, consiliere in alaptare, consiliere nutritionala, cursuri pentru parinti privind alimentatia corespunzatoare pe diferite grupe de varsta si metode de stimulare a dezvoltarii fizice si emotionale a copilului. Dr. Daniela Timoianu este medic primar neonatolog, medic specialist pediatru si mama a doi copii. Are competente in homeopatie si ecografie generala si a frecventat cursuri de formare profesionala in nutritie si cardiologie pediatrica.

Pentru o consultatie de pediatrie, medicul percepe suma de 250 de lei.

Parintii care au apelat la serviciile cabinetului marturisesc ca au avut o experienta placuta aici si ca sunt multumiti de standardele de calitate ale acestuia, de prestatiile medicului, un profesionist desavarsit, cu o pregatire ireprosabila, amabilitate si empatie fata de copii si disponibilitate ori de cate ori a fost nevoie.

4. Medicab

Clinica Medicab sau Policlinica de Copii Gomoiu din Bucuresti sector 2 reuneste cabinete medicale specializate de medicina de familie, neurologie pediatrica, chirurgie-ortopedie, ORL, oftelmologie, pediatrie si ecografie, alergologie si imunologie, stomatologie, acupunctura si homeopatie. La cabinetul de pediatrie vei putea accesa consultatii, controale, ecografie pediatrica, vaccinari, diagnostic si tratament pentru afectiunile copiilor. Vei gasi aici doi medici devotati profesiei: dr. Cristina Gheorghita, medic primar pediatru, si dr. Mihaela Constantinescu, medic specialist pediatru. Serviciile policlinicii se pot accesa si gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, tariful pentru o consultatie de pediatrie in aceasta clinica este de 250 de lei.

Parerile in legatura cu activitatea policlinicii sunt in general bune. Se apreciaza prestatiile de calitate, profesionalismul medicilor, diversitatea de servicii medicale pentru copii si tratamentele eficiente prescrise sau efectuate aici. Nemultumirile privesc timpul mare de asteptare la cabinete si faptul ca receptia raspunde greu la telefon.

5. Dr. Mihai Craiu

Dr. Mihai Craiu este medic primar pediatru,  doctor in stiinte medicale si conferentiar universitar. Activeaza in cadrul Institutului Național pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, Compenta de Pediatrie, situata in Bucuresti sector 2. Pediatria in cadrul Institutului functioneaza atat in regim de spiralizare, cat si in regim ambulatoriu si dispune de policlinica, unitate de primiri urgente, laborator de radiologie, imagistica medicala si CT, laborator de analize medicale, recuperare si medicina fizica, explorari functionale, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, centru de genetica, servicii de consiliere sociala adresate tuturor copiilor si familiilor acestora sau insotitorilor lor si spitalizare de zi. Dr. Mihai Craiu administreaza si un Spital Virtual pentru Copii, prin intermediul caruia ofera sfaturi competente si consultatii online.

O consultatie de pediatrie la acest pediatru are pretul de 300 de lei.

Parintii copiilor tratati de dr. Mihai Craiu considera ca este un medic profesionist, cu o pregatire excelenta si dispinibilitatea constanta de a se informa si de a-si imbogati cunostintele de medicina, o persoana care comunica foarte bine cu cei mici, identifica cu precizie problemele de sanatate si propune tratamente cu rezultate bune. Unul dintre neajunsuri este faptul ca se ajunge greu la consultatie, medicul fiind foarte aglomerat cu programari.

Concluzii

Domeniul pediatrie in Bucuresti sector 2 este foarte bine reprezentat prin cabinete si clinici cu servicii de cea mai buna calitate, medici profesionisti si dedicati meseriei, care trateaza micii pacienti cu blandete si empatie. Pediatrii care activeaza in aceasta zona a Capitalei sunt deosebit de apreciati pentru metodele moderne de diagnostic si tratament, pentru disponibilitatea si deschiderea lor fata de copii si parintii acestora. 

Serviciile de pediatrie din sector 2 includ atat consultatii, diagnostic si tratament specializat, cat si consultatii pentru parintii, pentru alaptare, diversificare, alimentatie si crestere a copiilor in diferite stadii ale dezvoltarii. De asemenea, poti conta aici pe servicii in ambulatoriu si pe servicii cu spitalizare, in functie de necesitati. Cu ajutorul informatiilor din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea copilului tau, asigurandu-i accesul la asistenta medicala preventiva si curativa la cele mai inalte standarde.