Meniu

Pediatrie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru problemele de sanatate ale copilului tau, este bine sa poti conta in orice moment pe un specialist in proximitatea locuintei tale, pe un pediatru din sector 3. Il poti gasi in cadrul unor clinici si cabinetele de top din aceasta zona a Bucurestiului, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de medici profesionisti si experimentati in lucrul cu micii pacienti.

Daca nu stii incotro sa mergi pentru o solutie medicala eficienta pentru copil in sector 3, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile cu ajutorul carora te poti orienta pe piata de servicii private din oras.

Cat costa o consultatie la pediatru in sector 3?

Statul roman asigura servicii medicale gratuite pentru copii, insa la o clinica privata serviciile se acceseaza cel mai adesea contra-cost, de aceea este important sa stii din timp cat te costa o consultatie la pediatru in sector 3. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale catre care ar trebui sa te indrepti cu cel mic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Speranta Sante
Clinica-Verificata
240 Ron
  • Pret Consultatie 240 Ron
  • Servicii excelente
  • Profesionalismul impecabil al medicilor
  • Amabilitate si empatie fata de pacienti
  • Aparatura moderna
  • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun pediatru in sector 3?

Vrei sa poti conta pe competenta si experienta unui bun pediatru in sector 3 si sa te asiguri ca ai luat cea mai buna decizie pentru sanatatea copilului tau. Pentru acesta ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor si cabinetelor din top. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii care te vor ajuta sa te hotarasti, despre calitatea serviciilor, personalul medical, dotarile de care dispun si aprecieri bazate pe experiente ale pacientilor care le-au trecut pragul. 

Clinica Speranta Sante

Clinica Medicala Speranta Sante din sector 3 Bucuresti ofera consultatii in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti sau contra-cost la medici specialisti – medic de familie, medic de interne, medic specializat in diabet zaharat, medic pediatru, medic nutritionist, medic psihiatru, medic nefrolog. La cabinetul de pediatrie te poti adresa pentru monitorizarea dezvoltarii normale a copilului, recomandari privind alimentatia pe grupe de varsta, servicii preventive (profilaxie boli de nutritie, vaccinari specifice etc.), diagnosticul si tratamentul afectiunilor acute, monitorizarea afectiunilor cronice. Dr. Oana Cristina Olaru este medic specialist pediatru in contract cu CNAS.

Consultatia contra-cost la pediatru are pretul de 240 de lei.

Desi Clinica Speranta Sante ofera servicii multiple in cadrul unor cabinete diferite, gradul de multumire a pacientilor este foarte ridicat. Acestia vorbesc despre servicii excelente, despre medici de un profesionalism impecabil, de amabilitate si empatie fata de pacient, de aparatura moderna si de solutii eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Speranta Sante
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru servicii de pediatrie in proximitatea ta, te poti adresa pentru problemele de sanatate ale copilului, unui pediatru din sector 3. Cabinetele specializate din aceasta zona a Bucurestiului reprezinta solutii de top pentru nevoile de asistenta medicala ale copiilor de toate varstele, de la nou-nascuti la adolescenti si ofera consultatii amanuntite, la domiciliu, la clinica sau online, si solutii de tratament si preventie verificate.

Cu ajutorul informatiilor din acest articol, de prezentare a cabinetelor de pediatrie din sector 3, iti va fi mult mai usor sa iei o decizie si sa alegi un pediatru bun pentru copilul tau, pe serviciile caruia sa poti conta ori de cate ori este nevoie. Nu amana vizita la medic a celui mic si programeaza chiar acum o consultatie la pediatru la unul dintre cabinetele din clasamentul inclus in textul de mai sus.