Meniu

Pediatrie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prima vizita la cabinetul de pediatrie trebuie sa fie facuta in primele doua saptamani de la nasterea bebelusului, asa ca daca tocmai ce ai dat nastere unui pui de om, asigura-te ca cel mic va fi verificat de un medic pediatru competent din Sectorul 5. In cadrul acestei vizite sunt incluse si urmatoarele servicii: masuratorile bebelusului, depistarea posibilelor anomalii sau semnelor din nastere, verificarea atenta a urechilor, gurii, ochilor, articulatiilor, viciilor de pozitie, efectuarea vaccinurilor obligatorii. Asigura-te ca cel mic este atent consultat de un cadru medical bine pregatit, care are ochiul format chiar si la cele mai fine semne ca bebelusul s-ar putea confrunta cu o problema de sanatate.

Daca vrei sa gasesti o unitate medicala de incredere care sa se afle in Sectorul 5, iti recomandam sa citesti mai departe si sa descoperi ce varianta ti-am pregatit. Iata cat de bine este privita de ceilalti pacienti, dar si cat de bine pregatita este echipa de medici pediatri care isi desfasoara activitatea in cadrul sau.

Cat costa o consultatie de pediatrie in Sectorul 5?

Principala curiozitate a parintilor este cat costa o consultatie de pediatrie in Sectorul 5, pentru a sti cati bani sa pregateasca. La fel ca la orice serviciu medical, pretul este influentat de nivelul de pregatire a medicului. Iata care este tariful pe care trebuie sa il platesti la clinica din Sectorul 5:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medic Line
Clinica-Verificata
240 Ron
  • Pretul Consultatiei porneste de la 240 Ron
  • Medici cu o buna pregatire
  • Servicii calitative
  • Consultatii amanuntite
  • Investigatii precise
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Planuri eficiente de tratament
  • Diagnostic corect
  • Atmosfera primitoare si prietenoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de pediatrie in Sectorul 5?

Asa cum ti-am promis mai sus, in cele ce urmeaza iti prezentam singura clinica specializata in pediatrie in Sectorul 5, ale carei servicii sunt ireprosabile. Judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive, toti parintii care au apelat la unitatea medicala s-au declarat a fi multumiti. Citeste in continuare si afla cat de bine dotata este clinica, dar si cat de bine pregatite sunt cadrele medicale:

Medic Line

Medic Line din Sectorul 5 activeaza in domeniul sanatatii de peste 14 ani si este o unitate medicala in atentia tuturor parintilor care vor sa apeleze la ajutorul unui medic pediatru de incredere. Fiind o clinica de renume si prestanta, toate aparaturile si echipamentele medicale in care s-a investit sunt de ultima generatie, asigurand un act medical de calitate. Departamentul de pediatrie dispune de toate echipamentele necesare, dar si de o echipa medicala profesionista: dr. Lucica Luminita Gales, medic primar, dr. Mariana Madalina Dragoi, dr. Georgiana Andreea Toader, dr. Oana Cristina Olaru, medici specialisti. Datorita experientei vaste in domeniu, colectivul medical poate sa puna in aplicare urmatoarele servicii: consultatii de pediatrie, control, endoscopie digestiva inferioara (colonoscopie), endoscopie digestiva superioara, consultatie puericultura, ecografie abdomen general, ecografie parti moi, referat medical, recoltare biopsie in timpul endoscopiei, test rapid Helicobacter Pylori.

Pretul aplicat pentru o consultatie pediatrica este de 240 lei la medicul specialist si 300 lei la medicul primar.

Majoritatea recenziilor atribuite clinicii Medic Line sunt pozitive, multumita bunei pregatiri a medicilor, dar si serviciilor calitative. La departamentul de pediatrie, consultatiile decurg in amanunt, investigatiile sunt precise, multumita aparaturilor de ultima generatie special concepute pentru copii, iar planurile de tratament sunt atent elaborate in functie de necesitatile acestora, dar si in functie de diagnosticul stabilit. Multi dintre pacienti si-au exprimat recunostinta pentru serviciile de care au beneficiat, spunand ca atmosfera este primitoare si prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Medic Line
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti in cautarea unui cabinet de pediatrie in Sectorul 5, indreapta-ti atentia catre unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o mai sus si apeleaza la unul dintre medicii care activeaza in departamentul de pediatrie. Asigura-te ca micutul tau este sanatos si atent consultat de un medic cu o buna pregatire in domeniu.