Meniu

Pediatrie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru orice problema de sanatate a copilului tau, dar si pentru solutii de prevenire a imbolnavirilor si sfaturi pentru alimentatie si crestere, este bine sa apelezi intotdeauna la un specialist din aproprierea ta, un pediatru in sector 6, care sa iti poata oferi rezolvari eficiente si explicatii si lamuriri pe care sa poti conta. La un cabinet de pediatrie modern, pe care il poti gasi in aceasta zona a Capitalei, vei putea accesa consultatii, diagnostic, tratament si imunizare pentru copiii de toate varstele, de la nou-nascuti la adolescenti.

Daca nu stii incotro sa te indrepti pentru un consult la pediatrie in sector  6, te poti baza pe informatiile din articolul de fata, cu ajutorul carora vei putea sa te orientezi pe piata privata de sanatate din Bucuresti dedicata copiilor.

Cat costa o consultatie la pediatru in sector 6?

Atunci cand te adresezi unei clinici sau unui cabinet privat, te astepti sa achiti din buzunar consultatia, chiar daca este vorba despre un copil, de aceea este bine sa stii in avans care este pretul pentru acest serviciu, la un medic pediatru in sector 6. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale specializate din zona si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
PediatricMed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii impecabile
 • Medic exceptional
 • Blandete, rabdare si empatie fata de pacienti
 • Consultatii amanuntite
 • Solutii eficiente de tratament
Dr. Mateescu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Implicare in problemele micilor pacienti
 • Sfaturi competente
 • Tratamente cu rezultate bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la un bun pediatru in sector 6?

Iti doresti sa ii poti oferi intotdeauna tot ce este mai bun copilului tau, de aceea, atunci cand vrei sa te indrepti catre un pediatru in sector 6, simti ca ar fi bine sa te informezi temeinic si sa alegi in cunostinta de cauza, cea mai buna optiune pentru nevoile voastre de sanatate. In tabelul de mai jos vei gasi amanunte din activitatea clinicilor si cabinetelor medicale din clasament, care te vor ajuta sa te decizi unde sa te adresezi.

1. PediatricMed

Cabinetul Medical PediatricMed din sector 6 reprezinta proiectul de suflet, inaugurat in anul 2021, al medicului pediatru Ecaterina Popescu, care si-a dorit spatiul propriu in care sa trateze copiii, dupa 20 de ani de experienta in toate etapele de studiu si munca in spitale de stat, in serviciul de ambulanta, clinici si spitale private. Dr. Ecaterina Popescu, medic specialist in pediatrie, are competente in pediatrie, neonatologie, alaptare, urgente pediatrice, ecografie pediatrica si homeopatie pediatrica. Vei putea accesa la cabinetul ei consultatii si controale pentru nou-nascuti si copii pana la 18 ani, sfaturi medicale si interpretare analize pe Whatsapp, aviz epidemiologic, adeverinta medicala, consultatie online, consiliere pentru alaptare, consultanta medicala pediatrica la domiciliu, administrare vaccin si tratamente injectabile intramusculare.

O consultatie pediatrica de 30 de minute pentru un copil are pretul de 250 de lei si include recomandari igieno-dietetice, de tratament si profilactice, prescriere retete, eliberare bilete de trimitere, dupa caz.

Parintii micilor pacienti declara ca dr. Ecaterina Popescu este un medic exceptional, bland, empatic si rabdator, si ca la cabinetul ei bine dotat din sector 6 au gasit servicii excelente, consultatii amanuntite si solutii eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre PediatricMed
Vezi Pareri

2. Dr. Gabriela Ariana Mateescu

Dr. Gabriela Arina Mateescu este medic primar pediatru cu experienta, care activeaza in cadrul Centrului de Sanatate Sfantul Nectarie din sector 6, Bucuresti. La cabinetul de pediatrie, dr. Mateescu acorda consultatii, realizeaza vaccinari conform schemei de imunizare elaborate de Ministerul Sanatatii si acopera situatiile de urgente medicale pediatrice. Medicul este mama de doi copii, de 1 an si respectiv 5 ani, si s-a format ca specialist la  Spitalul Clinic de Urgenta Pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti. Centrul Sfantul Nectarie dispune de o cladire generoasa in cartierul Militari, cu dotari de ultima generatie si personal profesionist.

Tariful practicat de medicul pediatru pentru o consultatie este de 250 de lei.

Clientii cabinetului de pediatrie al Dr. Mateescu spun ca serviciile acestuia sunt de calitate, medicul este profesionist si dedicat profesiei si micilor pacientii, ca au primit aici sfaturi competente si tratamente cu rezultate bune, iar copiii vin cu placere la doctor.

Concluzii

Desi nu ai multe optiuni in mediul privat pentru o vizita la un bun pediatru in sector 6, cabinetele propuse in clasamentul din acest articol ofera servicii premium pentru copii, consultatii, controale, vaccinari, solutii de medicina alternativa si urgente pediatrice. Medicii pediatri cu experienta de la cabinetele si clinicile prezentate lucreaza cu echipamente moderne, in spatii placut amenajate, care ii ajuta pe cei mici sa se relaxeze si sa coopereze pentru un examen medical amanuntit. 

Totodata, parintii care acceseaza serviciile unui cabinet medical privat de pediatrie din sector 6 vor gasi solutii eficiente si sfaturi competente pentru cresterea copiilor, in toate aspectele care tin de profilaxie si o dezvoltare sanatatoasa a celor mici, alimentatie, odihna, miscare si program in aer liber.