Meniu

Pediatrie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe aspecte pe care parintii trebuie sa le aiba in vedere inainte de a-si programa copilul la o consultatie cu un medic pediatru in Bucuresti. Spre exemplu, orice parinte isi doreste sa apeleze la un pediatru bine pregatit, cu experienta in domeniu, care dispune de abilitati de comunicare excelente si poate stabili o relatie bazata pe incredere cu pacientul. 

Bineinteles, ideal este sa iei in considerare si aspecte strict legate de clinicile sau cabinetele din Bucuresti in cadrul carora isi desfasoara activitatea medicul pe care l-ai ales. Facilitatile pe care le asigura acestea pot contribui enorm la experienta de care vei avea parte. O atmosfera placuta il ajuta pe cel mix sa se relaxeze in timp ce-si asteapta randul la doctor. 

Cat costa o consultatie la un medic pediatru in Bucuresti? 

In functie de medicul ales pentru efectuarea serviciului, pretul consultatiei de pediatrie in Bucuresti poate sa fie mai mult sau mai putin accesibil. Chiar daca nu exista diferente mari de pret intre clinicile pe care planuiesti sa le vizitezi, nu strica sa-ti faci o idee despre modul in care acestea isi desfasoara activitatea. Urmatorul tabel iti sta la dispozitie cu informatii relevante: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Adrian Stanciu
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Studii in strainatate
 • Diagnostic corect
 • Dificultati la programare
PediatricMed
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Dotari moderne
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Locatie accesibila
Dr. Daniela Timoianu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
KidMed
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Personal calificat
 • Dotari moderne
 • Experienta in domeniu
 • Diversi parteneri
 • Abonamente
 • Curatenie
Medicover
354 Ron
 • Pret Consultatie 354 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Cursuri de perfectionate
 • Servicii de telemedicina
 • Aplicatie mobila
 • Program flexibil
 • Personal neprofesionist la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in cadrul carora poti gasi un medic pediatru in Bucuresti 

In scopul de a te ajuta sa gasesti cel mai bun pediatru din Bucuresti pentru copilul tau, noi ti-am pregatit o lista cu mai multe nume bine cunoscute si respectate in domeniu. Fiecare optiune este insotita de o scurta descriere a modului in care medicul respectiv isi practica meseria, dar si de o centralizare a experientelor traite de parintii care i-au dus pe cei mici la cabinet: 

1. Dr. Adrian Stanciu 

Cu o ampla experienta in domeniul pediatriei in Bucuresti, Dr. Adrian Stanciu vine in sprijinul tuturor copiilor care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Facultatea de Pediatrie din cadrul  U.M.F. “Carol Davila” a absolvit-o in 1983, iar de atunci si pana in prezent a continuat sa-si imbunatateasca tehnicile de lucru. Spre exemplu, in anul 1996 a efectuat un stagiu de pediatrie generala in Statele Unite, la University of Louisville, iar mai apoi, in 1997, a devenit medica primar. In prezent isi desfasoara activitatea in cadrul Spitalului de Urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie, dar si in propriul cabinet. Consultatiile se efectueaza pe baza de programare si este recomandat ca persoanele interesate sa sune in prima jumatate a zilei. 

In ceea ce priveste pretul unei consultatii, acesta este de 300 de lei. 

Pe parcursul carierei sale, Dr. Adrian Stanciu a ajutat numerosi pacienti, iar parintii acestora si-au exprimat multumirea prin recenzii pozitive si recomandand mai departe serviciile sale. Diagnosticul corect, profesioalismul si amabilitatea sunt doar cateva din motivele care-i determina pe oameni sa revina la cabinet. Din pacate, nu toti reusesc sa-si faca programare si nici timpul dedicat consultatiilor nu este suficient.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adrian Stanciu 
Vezi Pareri

2. PediatricMed

Un alt medic pediatru din Bucuresti care a acumulat o ampla experienta in domeniu pe parcursul carierei sale este Dr. Ecaterina Popescu. Portofoliul de servicii de aici include si neonatologia, alaptarea, urgentele pediatrice, ecografia pediatrica si homeopatia pediatrica. Cu privire la consultatia de specialitate, aceasta cuprinde examinarea clinica, masurarea tensiunii arteriale, recomandarea tratamentului, sfaturi legate de alimentatie si diversificare etc. Ideal este ca parintii sa se prezinte la cabinet alaturi de copil cu aproximativ 10 minute inainte de ora la care sunt programati. Durata consultatiei propriu-zise variaza. 

Pretul unei consultatii variaza intre 250 de lei, care dureaza 30 de minute si 300 de lei, in cazul celei de 50 de minute. Exista si posibilitatea de a obtine sfaturi medicale pe WhatsApp. 

Amabilitatea, rabdarea si atentia la detalii sunt doar cateva din aspectele prin care se caracterizeaza activitatea Dr. Ecaterina Popescu. Parintii revin de fiecare data aici alaturi de copiii lor, pentru ca stiu ca vor avea parte de o experienta la standarde de calitate. Locatia este una accesibila, iar echipamentele folosite in cadrul cabinetului sunt moderne. 

3. Dr. Daniela Timoianu  

Cei care vor sa beneficieze de expertiza unui medic specialist in pediatrie din Bucuresti se mai pot programa pentru o consultatie si la cabinetul Dr. Daniela Timoianu. Prima sa specializare este de medic in primar in neonatologie, insa are competente si in homeopatie si ecografie generala. Mai mult decat atat, a efectuat cursuri de formare profesionala in nutritie si cardiologie pediatrica. Parintii care aleg sa apeleze la serviciile acestui cabinet pot opta atat pentru consultatii prenatale, cat si pentru cele periodice, de necesitate, pentru consiliere in alaptare, cu privire la nutritie etc. Vizitele la cabinet pot fi efectuate doar in baza unor programari confirmate. Din fericire, programul medicului este unul flexibil, asa ca oamenii au posibilitatea sa se programeze atat dimineata in unele zile, cat si mai pe seara, in altele.

O consultatie de specialitate costa 250 de lei. 

Mai multi parinti si-au dus copiii la cabinetul Dr. Daniela Timoianu, in scopul de a le oferi acestora o experienta placuta, intr-un mediu primitor. Printre aspectele cele mai apreciate legate de cabinet se numara profesionalismul, buna pregatire si disponibilitatea. 

4. KidMed 

Persoanele care prefera sa se programeze la o clinica de pediatrie din Bucuresti, in loc sa mearga la un cabinet individual, pot opta pentru serviciile KidMed. Aici isi practica meseria o echipa talentata, alcatuita din oameni cu experienta in domeniu precum Dr. Andreea Manda, Dr. Ana Maria Bradeanu, Dr. Anca Draganescu etc. Scopul lor este de a oferi o abordare personalizata, care se concentreaza pe nevoile unice ale fiecarui copil. In plus, persoanele interesate au posibilitatea de achizitiona diverse abonamente in care sunt incluse mai multe servicii, ca de exemplu abonamentul „Primul an de viata” care include 12 consultatii si mai multe investigatii tip ecografii. Clinica are program inclusiv sambata. 

Pretul consultatiei de pediatrie variaza intre 250 si 400 de lei. 

Clinica medicala KidMed iese in evidenta atat prin amabilitatea personalului de la receptie, cat si prin profesionalismul medicilor care se ocupa de copii. In plus, spatiul in care sunt primiti acestia este unul placut si bine ingrijit. Personalul medical da dovada de rabdare atunci cand interactioneaza cu micii pacienti, ceea ce-i ajuta pe acestia sa se relaxeze in timpul consultului. 

5. Clinica de Pediatrie Medicover  

Lista se incheie cu un ultim loc in care oamenii pot gasi medici pediatri in Bucuresti si anume Clinica de Pediatrie Medicover. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti precum Dr. Daniela Bitoleanu, Dr. Ana Maria Bolchis, Dr. Cristina Codleanu, Dr. Oana Dedu etc. Merita mentionat faptul ca acestia au obtinut pe parcursul carierei lor diferite competente, precum cea in ultrasonografie generala sau ecografia aparatului locomotor. Mai mult decat atat, participarea periodica la diverse cursuri de perfectionare in domeniu ii sprijina sa obtina informatiile de care au nevoie pentru a le oferi pacientilor solutii de actualitate. Cu privire la programul clinicii, acesta este unul flexibil: de luni pana vineri, intre orele 8 si 20 si jumatate. Astfel, parintii isi pot programa copiii la o consultatie oricand le este mai convenabil. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 354 de lei

Mai multe persoane au trecut pragul Clinicii de Pediatrie Medicover, iar experienta de care au avut parte a fost una foarte buna: medicii dispun de pregatirea necesara pentru a oferi indrumari si sfaturi utile, iar profesionalismul de care dau ii determina pe oameni sa revina. Un minus destul de mare este personalul de la receptie, care nu este pregatit pentru interactiunea cu pacientii. 

Concluzii

In cele din urma, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile unui pediatru in Bucuresti este sa alegi una din optiunile prezentate in cadrul articolului de fata, iar mai apoi, sa-l programezi pe cel mic la o consultatie. Tine cont de preturi si de alte aspecte pe care le consideri importante, astfel incat cel mic sa aiba parte de o experienta cat mai placuta la cabinet!