Meniu

Pediatrie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea, cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului sunt cele mai importante preocupari ale parintilor si pastrarea unei relatii permanente cu un cabinet de pediatrie din Buzau este deosebit de importanta pentru familiile care locuiesc in acest judet. Daca nu stii unde sa mergi pentru a gasi in pediatru bun in judetul tau, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor medicale private din oras destinate copiilor.

Citeste textul pana la capat si vei afla care sunt conditiile in care poti accesa consultatii si tratamente pentru copilul tau, precum si unde poti apela la interventii de chirurgie pediatrica in Buzau.

Cat costa o consultatie de pediatrie in Buzau?

In sistemul de sanatate public, serviciile de pediatrie din Buzau si din toate localitatile din Romania sunt gratuite, insa in clinicile private, situatia poate sa varieze, putine dintre acestea avand contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci este foarte probabil sa ti se perceapa tarifele aferente. In tabelul de mai jos poti gasi numele centrelor medicale in care functioneaza cabinete de pediatrie si preturile practicate pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
IVY Kids
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti
 • Blandete si empatie fata de pacienti
 • Dotari moderne
 • Solutii medicale eficiente
Clinica Angi San
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente performante
 • Medici profesionisti
 • Empatie si amabilitate
 • Tratamente cu rezultate bune
New Medical
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Tratamente la standarde ridicate
 • Receptia nu raspunde la telefon
Dr. Elena Ovezea
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic profesionist si implicat
 • Blandete si empatie fata de pacienti
 • Tratamente cu rezultate pozitive
 • Timp de asteptare mare
Clinica Matcord
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Servicii bune
 • Medici profesionisti
 • Prestatii excelente la pediatrie
 • Timp de asteptare foarte mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Apelurile telefonice preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de pediatrie in Buzau

Vrei cele mai bune servicii de pediatrie din Buzau pentru copilul tau si, desi te bucura existenta acestui clasament, vrei sa te incredintezi tu insuti/insati ca iei cea mai buna decizie in alegerea clinicii sau a cabinetului. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele la care lucreaza centrele medicale din top, despre competentele medicilor, dotarile de care dispun si opiniile pacientilor sau parintilor micilor pacienti care le-au calcat pragul.

1. IVY Kids

Clinica de pediatrie Ivy Kids din Buzau ofera o gama variata de servicii medicale destinate copiilor de toate varstele: consultatii, profilaxie, diagnostic si tratamente de pediatrie, neonatologie, psihiatrie infantila, chirurgie, ortopedie pediatrica, analize medicale si ecografie de sold pentru nou-nascuti si sugari, ecografie transfontanelara. Fondat de dr. Alina Iordache, medic specialist in pediatrie, centrul medical este deservit de o echipa alcatuita din opt medici bine pregatiti in domeniul afectiunilor si problemelor de sanatate ale celor mai tineri dintre pacienti. Cabinetele clinicii sunt dotate cu echipamente moderne si placut amenajate pentru a reduce stresul si disconfortul resimtit de copii in timpul unei vizite la medic.

Pentru o consultatie de pediatrie vei plati suma de 150 de lei.

Parintii ai caror copii au beneficiat de prestatiile acestei clinici considera ca serviciile sunt excelente, medicii sunt profesionisti, dotarile sunt moderne, iar abordarea pacientilor se face cu blandete si empatie. Persoanele care au lasat recenzii in mediul online mai precizeaza ca au gasit aici solutii medicale eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre IVY Kids
Vezi Pareri

2. Clinica Angi San

Prezenta de 25 de ani pe piata serviciilor medicale din Buzau Clinica, Angi San pune la dispozitia pacientilor o gama variata de consultatii, tratamente si interventii de chirurgie generala, chirurgie plastica, gastroenterologie, ORL, ortopedie, pediatrie, pneumologie si urologie. La Cabinetul de Pediatrie situat pe str. Patriei, nr. 88, dr. Cornelia Manole, medic primar pediatru, ofera consultatii si tratamente pentru copii, pachet de analize de laborator, consiliere in alaptare si diversificare, injectii intravenoase si intramusculare. Clinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Buzau. Serviciile decontate se pot accesa in limita fondurilor disponibile, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de pediatrie, pretul este de 150 de lei.

Pacientii se declara multumiti de experienta inregistrata in acest centru medical si amintesc ca puncte forte in activitatea Angi San serviciile de calitate, echipamentele performante, medicii profesionisti, empatia si amabilitatea cu care abordeaza persoanele care le solicita expertiza si ajutorul de specialitate. Totodata, beneficiarii consultatiilor si tratamentelor declara ca solutiile terapeutice primite au avut rezultate bune.

3. Clinica New Medical

New Medical este brandul medical sub umbrela caruia functioneaza in municipiul Buzau o retea alcatuita din patru centre medicale, in care pacientii pot beneficia de o paleta variata de consultatii, analize de laborator, investigatii, tratamente si interventii in aproape toate ramurile medicinei, printre care alergologie, cardiologie, chirurgie generala, chirurgie pediatrica, chirurgie plastica, ortopedie, pediatrie, medicina interna si altele. Pentru pediatrie, poti conta pe experienta si pregatirea a trei medici: dr. Ancuta Bogdan, medic specialist in pediatrie, dr. Gina Alina Anica, medic specialist pediatru, si dr. Ionela Vaicila, medic specialist in pediatrie.

Preturile pot fi vizualizate pe site-ul retelei medicale private din Buzau. Tariful consultatiei la pediatrie este de 130 de lei.

Recenziile din mediul online indica faptul ca pacientii au avut parte de experiente diferite la New Medical, in functie de centrul medical vizitat si de medicii caruia s-au adresat. Unii spun ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti, personal este amabil si ca au primit conditii si rezultate bune in desfasurarea actului medical. Aspectele negative sesizate de pacienti se refera la probleme organizatorice: faptul ca receptia nu raspunde la telefon si ca timpul de asteptare la consultatii este mare.

4. Dr. Elena Ovezea

Cabinetul medical individual privat Dr. Elena Ovezea este o alta optiune de top pentru servicii de pediatrie de calitate. Medicul efectueaza consultatii de specialitate, consultatii preventive (recomandari pentru alimentatie, imunizari, vitaminizari). Cabinetul are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Buzau. Consultaţiile se acorda cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau in regim de urgenta. Un alt avantaj este acela ca se pot elibera pacientilor retete gratuite si compensate. Dr. Elena Ovezea este medic specialist pediatru, cu experienta in diagnosticarea si tratarea copiilor de toate varstele.

Contra-cost, pretul consultatiei este de 130 de lei.

Parintii micilor pacienti sunt in general multumiti de prestatiile cabinetului si spun ca au intalnit aici un act medical de calitate, un medic profesionist si implicat, bland si rabdator cu pacientii si ca tratamentele prescrise au avut efecte pozitive. Problemele legate de administrarea programarilor sunt insa o sursa de nemultumire pentru multi dintre clientii unitatii medicale. Acestia spun ca au avut mult de asteptat inainte sa intre in cabinetul medicilui.

5. Clinica Matcord

Clinica Matcord Medical si-a inceput activitatea in Buzau in anul 1998 si reuneste cabinete medicale de specialitate in cardiologie, medicina interna, pediatrie, ortopedie, psihiatrie, medicina muncii, neurologie, spitalizare de zi, laborator de analize propriu si imagistica medicala. La cabinetul de pediatrie poti accesa consultatii, controale, imunizari, sfaturi profilactice, diagnostic si tratament al afectiunilor copiilor. Aici activeaza doi medici dedicati profesiei. Dr. Carmencita Matei este medic primar pediatru, cu o bogata experienta in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Buzau, Sectia Pediatrie II. Cabinetul specializat este deservit si de dr. Adrian Dima, medic primar pediatru. Ambii doctori au competente in ecografia pediatrica.

Lista de preturi se poate accesa pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie la pediatrie, Marcord percepe un tarif de 140 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu gradul de satisfactie fata de activitatea clinicii. O parte dintre acestia spun ca au gasit aici servicii bune si medici profesionisti. Cuvinte de lauda primeste si cabinetul de pediatrie. Multe nemultumiri sunt insa legate de timpul de asteptare foarte mare, de slaba gestionare a programarilor, de atitudinea lipsita de amabilitate a personalului si de faptul ca receptia raspunde foarte greu la telefon.

Concluzii 

O consultatie de rutina sau o problema de sanatate a copilului tau pot fi solutionate eficient la un cabinet de pediatrie din Buzau. Fie ca te adresezi unei clinici specializate, unui cabinet individual privat, fie unei policlinici cu servicii multiple, ai toate sansele sa poti beneficia de buna pregatire a medicilor pediatri din oras, de echipamente moderne si de o abordare caracterizata de amabilitate, empatie si blandete fata de orice suferinta semnalata.

Pediatria este in municipiul resedinta a judetului Buzau una dintre specializarile bine reprezentate, avand in vedere atat numarul de optiuni puse la dispozitia parintilor de copii, cat si calitatea actului medical, desfasurat aici la standarde inalte.