Meniu

Pediatrie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un bun pediatru in Deva, pe serviciile caruia sa poti conta ori de cate ori ai nevoie de sfaturi pentru cresterea copilului, de masuri eficiente de profilaxie, de diagnostic si tratament ori de cate ori se ivesc probleme de sanatate. Daca nu stii unde sa mergi cu cel mic la un cabinet specializat, articolul de fata iti va servi despre ghid de orientare pe piata privata in domeniu din municipiul resedinta a judetului Hunedoara.

Citeste-l pana la capat pentru a putea identifica cele mai bune solutii în materie de pediatrie in Deva si care sunt clinicile de top din oras care au in oferta lor servicii in aceasta ramura medicala.

Cat costa o consultatie la pediatru in Deva?

Tariful pentru o consultatie la pediatru in Deva poate sa difere in functie de centrul medical in care functioneaza cabinetul, de calificarile medicului, de dotarile clinicii si de tipurile de examinari cuprinse in serviciu. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale in care poti gasi un medic pediatru bun, precum si preturile practicate pentru consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Eco Med
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Aparatura moderna
Centrul Maxim-Serv
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experiementati
 • Empatie fata de pacienti
 • Explicatii amanuntite
Centrul Promed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Programari nerespectate
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care functioneaza un cabinet de pediatru in Deva

Vrei ce este mai bun pentru copilul tau, mai ales cand este vorba despre sanatatea lui si de vizita la un medic pediatru in Deva, de aceea te afli in fata unei decizii care trebuie tratata cu maxima responsabilitate. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii care te vor ajuta sa te decizi carui cabinet de pediatrie sa te adresezi. Vei afla informatii despre calitatea serviciilor, competentele medicilor, dotarile cu echipamente si parerile pacientilor care au trecut pragul clinicilor din clasament.

1. Centrul Eco Med

In cadrul Centrului Eco Med functioneaza un cabinet de pediatrie modern, in care vei gasi un medic pediatru devotat profesiei, dr. Daniela Jeflea, medic specialist pediatrie si medicina generala, cu experienta in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Deva. Pentru cei mai mici dintre pacienti, nou-nascutii, poti conta pe competentele dr. Alina Matasaru, medic primar neonatolog, avand competente in ecografia generala. Centrul Eco Med a fost infiintat in anul 2005 de catre dr. Mihaela Rinder, medic primar radiologie si imagistica, initial rezumandu-se la o gama diversa de ecografii. In prezent functioneaza intr-o cladire noua si spatioasa, dotata cu aparatura performanta, si un colectiv de medici bine pregatiti pentru a pune la dispozitia hunedorenilor servicii de diagnostic si tratament in ginecologie, pediatrie, neonatologie, urologie, ORL, cardiologie, chirurgie si medicina interna.

Preturile sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie de pediatrie vei plati aici suma de 200 de lei.

Centrul Eco Med inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor. In caracterizarea experientelor inregistrate de acestia si consemnate in mediul online, sunt apreciate serviciile de calitate, medicii profesionisti si empatici, amabilitatea cu care au fost intampinati de personalul medical si dotarile cu aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Eco Med
Vezi Pareri

2. Centrul Maxim-Serv

La Centrul Medical Maxim-Serv din Deva, te poti adresa, pentru orice problema de sanatate a copilului tau, dr. Mihaela Paul, medic primar pediatru, apreciat pentru activitatea sa in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Deva. Centrul medical Maxim Serv este o unitate privata de sanatate din Deva, in care pacientii pot accesa consultatii in mai multe ramuri medicale – endocrinologie, cardiologie, diabet si boli de nutritie, gastroenterologie, medicina interna, neurologie, ORL, pediatrie si urologie, investigatii cu aparatura moderna: EKG, EEG, ecografie, ecografie Doppler, sonoelastografie, oscilometrie, osteodensitometrie si evaluare picior diabetic.

Pentru o consultatie la medicul pediatru, clinica percepe suma de 170 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de activitatea Centrului Maxim-Serv. Aprecierile pozitive ale acestora se refera la calitatea serviciilor, profesionalismul si experienta medicilor, empatia fata de pacienti si explicatiile amanuntite furnizate de medici. Nemultumirile multora dintre persoanele care au dorit sa isi relateze experienta in cadrul recenziilor au ca obiect timpul de asteptare mare, peste ora programata la consultatie.

3. Centrul Promed

CM Promed Junior este un compartiment al Centrului Medical Promed, in care parintii pot accesa sfaturi competente in legatura cu dezvoltarea psiho-motorie si nutritia celor mici, consultatii profilactice si consiliere in vederea efectuarii vaccinarilor, ecografie de sold pentru bebelusi, consultatii, recoltare de probe si diagnostic si tratament la medicul specialist pediatru, dr.  Lucia Lapusca. Centrul Medical Promed a luat fiinta sub acest nume in anul 2007, continuand activitatea unui alt brand de traditie pe piata medicala din Deva (Promedica 2000), si reuneste azi 27 de cabinetele specializate, in care hunedorenii beneficiaza de consultatii in diverse ramuri medicale, medicina muncii, medicina transporturilor, eliberare certificate medicale si investigatii de laborator.

Pretul unei consultatii la pediatrie in acest centru medical este de 200 de lei.

O mare parte dintre pacienti declara in recenziile de pe Google ca serviciile CM Promed sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti, iar consultatiile, investigatiile si tratamentele recomandate sau aplicate aici au fost eficiente. Pe de alta parte, sunt si multi pacienti care reclama lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui bun pediatru in Deva, cu ajutorul informatiilor prezentate in acest articol, vei putea lua o decizie bazata pe o informare temeinica. Clinicile din clasament ofera servicii de calitate, personal profesionist si dotari de ultima generatie pentru diagnostic si tratament. Cu toate acestea, fiecare clinica vine cu propriile sale avantaje si dezavantaje, de la echipamentele medicale, calificarile medicilor si pana la aspecte organizatorice legate de efectuarea programarilor si timpul de asteptare necesar. Indiferent de alegere, asigura-te ca prioritatea numarul 1 este sanatatea si binele copilului tau si ca  poti contrui o relatie de incredere cu medicul pediatru, pentru a beneficia de cele mai competente sfaturi si de solutii medicale moderne si eficiente in procesul de crestere si dezvoltare a celui mic.