Meniu

Pediatrie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un bun pediatru in Focsani, pe care sa poti conta in orice etapa de crestere si dezvoltare a copilului tau si la care sa beneficiezi de consultatii, solutii de profilaxie, imunizare, diagnostic si tratament de calitate? Daca nu ai identificat inca un medic bun la un cabinet de pediatrie din oras, in acest articol gasesti recomandari utile care te vor ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor medicale private din municipiul resedinta a judetului Vrancea.

Citeste-l pana la capat si vei afla unde trebuie sa mergi pentru a beneficia de pregatirea si experienta unui medic pediatru bun in Focsani.

Cat costa o consultatie la pediatru in Focsani?

Chiar daca nu este cel mai important aspect la o consultatie la pediatru in Focsani, te poate ajuta sa stii din timp pretul acesteia, la clinicile si cabinetele in care este disponibila specializarea medicala. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale spre care ar trebui sa te indrepti si tarifele practicate pentru consultatii. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Mariana Gruia
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cabinet modern
 • Servicii excelente
 • Medic de nota 10, pasionat de profesie
 • Grija si implicare
 • Blandete si empatie fata de copii
Clinica Tineretii
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica cu servicii integrate
 • Standarde inalte de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Echipamente noi si performante
 • Timp de asteptare mare
Clinica Magura
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Aparatura moderna
 • Gama larga de investigatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune cabinete de medic pediatru din Focsani

Te bucura existenta unui clasament al celor mai bune unitati medicale in care activeaza un pediatru in Focsani, insa ai vrea ca decizia ta sa implice un plus de documentare, pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere pentru copilul tau. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte din activitatea clinicilor si cabinetelor din top, care te vor ajuta sa te hotarasti mai usor. Poti citi aici despre calitatea serviciilor, competentele medicilor, dotarile cu echipamente medicale si opiniile pacientilor sau parintilor copiilor tratati la fiecare dintre ele.

1. Dr. Mariana Gruia

Cabinetul de pediatrie Dr. Mariana Gruia functioneaza in interiorul Hiperclinicii de Stomatologie Dentexel. Medicul ofera aici consultatii, diagnostic si tratament al afectiunilor acute, interpretari analize, monitorizarea bolilor cronice ale copiilor, vitaminizari, imunizari si prescriptii medicale. Dr. Mariana Gruia este medic specialist in pediatrie, cu rezidentiatul efectuat in Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti. In prezent isi desfasoara activitatea si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon din Focsani.

Pentru o consultatie la pediatrie in Focsani, in acest cabinet, vei plati suma de 150 de lei.

Parintii copiilor tratati aici considera ca dr. Mariana Gruia are un cabinet modern, cu servicii excelente, ca este un medic de nota 10, pasionat de profesie, grijuliu si implicat, cu blandete si empatie fata de micii pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Mariana Gruia
Vezi Pareri

2. Clinica Tineretii

La cabinetul de pediatrie de la Clinica Tineretii activeaza dr. Mihaela Prodan, medic primar pediatru, avand competente in ultrasonografie. Copilul tau va avea parte aici de un diagnostic de acuratete, obtinut prin evaluarea simptomelor clinice, examinare si ecografie abdominala cu un aparat performant. Serviciile Clinicii Tineretii din Focsani includ consultatii in 18 specializari, fise medicale, EEG, stimulare magnetica transcraniana, osteodensitometrie Dexa, ecografie, analiza posturala, kinetoterapie, EKG, recoltare analize si PlusOptix.

Pretul consultatiei la pediatru este de 150 de lei in aceasta clinica.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile centrului medical, apreciind serviciile integrate in aceeasi clinica, standardele de lucru, medicii profesionisti, cu experienta, echipamentele noi si performante. Pe de alta parte, timpul mare de asteptare provoaca nemultumiri multora dintre persoanele care au trecut pragul unitatii medicale.

3. Clinica Magura

Clinica Magura din Focsani este un centru medical privat, infiintrat in anul 2019 in Focsani, care reuneste cabinete in cinci specializari – medicina muncii, ostretica-ginecologie, gastroenterologie, pediatrie, alergologie, in care pacientii au acces la servicii medicale de prevenire, diagnostic si tratament, la standarde ridicate, si un centru de recoltare sange. La cabinetul de pediatrie o vei intalni pe dr. Mihaela Mihalache, medic specialist pediatru, avand competente in ultrasonografie si electrocardiograma, care efectueaza consultatii, controale, ecografie abdominala si EKG. 

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Conform listei de preturi de la pediatrie, pentru consultatie ti se va percepe suma de 100 de lei.

Pacientii recomanda cabinetele de la Clinica Magura, mentionand ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt bine pregatiti si manifesta grija si empatie fata de pacienti. Totodata, persoanele care au vizitat centrul medical considera ca este bine dotat cu aparatura moderna si ca gama larga de investigatii si analize ofera sansele unui diagnostic corect.

Concluzii

Alegerea unui bun pediatru in Focsani trebuie sa tina cont de mai multe aspecte care pot influenta calitatea experientei la medic pentru copilul tau. In municipiul resedinta al judetului Vrancea poti beneficia de servicii de pediatrie la standarde inalte, in cadrul unor clinici si cabinetele de top din oras, dotate cu echipamente moderne. Ai posibilitatea efectuarii unor explorari importante, necesare evaluarii starii de sanatate a copilului, cum ar fi analizele medicale, ecografia abdominala totala si EKG, care completeaza in mod fericit examinarea clinica si analiza simptomatologiei micilor pacienti.

Apeland la serviciile oricareia dintre unitatile medicale din Focsani prezentate in acest articol, ai sansa de a-l inregistra pe cel mic la un medic pediatru bun, care sa il monitorizeze in fiecare etapa de crestere, sa iti dea sfaturi competente de profilaxie si sa intervina cu tratamente eficiente atunci cand este nevoie.