Meniu

Pediatrie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cresterea si dezvoltarea sanatoase a copilului tau si o ingrijire medicala optima se realizeaza si prin vizite periodice la un cabinet medical de pediatrie, in scop profilactic sau curativ, un pediatru din Galati asigurand aplicarea cele mai bune potrivite solutii pentru parintii responsabili din acest judet. Daca nu stii unde sa gasesti un medic bun cu aceasta specializare, articolul de fata te va ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor medicale private din municipiul de pe Dunare.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde poti accesa cele mai bune servicii de pediatrie din Galati, care sunt medicii apreciati la care trebuie sa apelezi si unde activeaza ei. 

Cat costa o consultatie la pediatru in Galati?

Vrei sa elimini cat mai multe necunoscute in ceea ce priveste vizita la un pediatru in Galati si sa te concentrezi exclusiv pe nevoile copilului tau si pe eforturile de a-l face sa se simta cat mai confortabil la doctor. De aceea, este important sa cunosti, printre altele, pretul unei consultatii la pediatrie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Busila
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii excelente
 • Medic profesionist
 • Blandete si empatie fata de copii
 • Consultatii amanuntite
 • Solutii eficiente de tratament
Dr. Campeanu
240 Ron
 • Pret Consultatie 240 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medic profesionist si amabil
 • Rabdare, blandete si empatie fata de copii
 • Sfaturi competente
 • Tratamente cu rezultate bune
Dr. Laura Cristescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii foarte bune
 • Medic primar de nota 10
 • Profesionist remarcabil
 • Grija si atentie fata de pacienti
 • Rabdare si empatie
 • Diagnostic corect si tratament adecvat
Dr. Liliana Dumitru
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic profesionist si dedicat
 • Empatie si blandete fata de copii
 • Cabinet cu interior modern si primitor
 • Dotari cu echipamente performante
Pro Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si receptiv
 • Gestionare defectuoasa a programarilor
 • Lipsa de concordanta intre pretul comunicat anterior si pretul final al serviciului medical
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la pediatru in Galati? 

Inainte de a face o programare la pediatru in Galati la oricare dintre cabinetele din clasamentul de mai sus, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea lor, pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea copilului tau, fie ca este vorba despre o problema de profilaxie, fie de diagnostic si tratament. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte care te vor ajuta sa te hotarasti, despre calitatea serviciilor, despre competentele si experienta medicilor, despre aparatura de care dispun, precum si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Camelia Busila

La Cabinetul sau de Pediatrie din Galati, dr. Camelia Busila asigura servicii de puericultura, consultatii de specialitate, control si urmarirea efectuarii tratamentului, profilaxia bolilor prin vaccinare, controlul si monitorizarea pacientilor cu boli cronice, promovarea alimentatiei naturale, recomandari privind ingrijirea si alimentatia sugarului. Dr. Camelia Busila este medic primar pediatru, doctor în stiinte medicale si conferentiar universitar la Facultatea de Medicina din Galati, cu experienta dobandita la Spitalul de copii ,,Sfantul Ioan” din Galati, Clinica Pediatrie II. Cabinetul este specializat pe servicii pediatrice si este amenajat placut, astfel incat atmosfera primitoare sa contribuie la destinderea micilor pacienti care il viziteaza.

Lista de preturi practicate de acest medic pediatru din Galati poate fi accesata pe site-ul cabinetului. Pentru o consultatie, dr. Busila percepe suma de 200 de lei.

Cabinetul dr. Camelia Busila se bucura de o apreciere deosebita in randul parintilor copiilor tratati aici. Ei considera ca serviciile sunt excelente, medicul este profesionist, este foarte bland si empatic cu cei mici, solutiile de tratament oferite sunt eficiente, iar consultatiile si discutiile cu parintii se desfasoara cu atentie si rabdare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Camelia Busila
Vezi Pareri

2. Dr. Carmen Campeanu

Dr. Carmen Campeanu, medic primar pediatru, doctor in stiinte medicale, cu experienta in lucrul cu pacientii si managementul sectiei Pediatrie III de la Spitalul de Copii din Galati, pune la dispozitia pacientilor atat consultatii terapeutice de pediatrie, diagnostic, plan de investigatii, ecografii la copii si bebelusi, cat si consultatii profilactice, recomandari de alimentatie, imunizari si vitaminizari. Consultatiile se acorda atat la cabinet, cat si online. Medicul marturiseste ca a invatat meserie de la modelul sau in profesie, dr. Romulus Cighir, reputat pediatru din Galati.

Pretul unei consultatii la acest cabinet de pediatrie este de 240 de lei. 

Parintii ai caror copii au beneficiat de prestatiile cabinetului se declara multumiti de experienta la dr. Campeanu si declara ca serviciile sunt de calitate, medicul este profesionist si amabil, are rabdare, blandete si empatie fata de copii, da sfaturi competente, iar tratamentele prescrise au avut rezultate bune.

3. Dr. Laura Cristescu Budala

Dr. Laura Cristescu Budala este medic primar pediatru si activeaza in cadrul Clinicii de pediatrie Cristescu-Budala din Galati, care reuneste cabinete cu servicii specializate, pediatrie, cardiologie pediatrica, ecografie la copii si nou-nascut si chirurgie pediatrica. Dr. Cristescu Budala este lector universitar, doctor in stiinte medicale, cu atestat in cardiologie pediatrica, atestat in ecocardiografie generala si competenta in dializa pediatrica. La cabinetul sau se pot accesa consultatii clinice de pediatrie, consultatii de cardiologie pediatrica, EEC, ecografie cardiaca, recomandare si interpretare analize, masuratori, date antropometrice periodice, supraveghere alimentatie, sfaturi pentru diversificare alimentatie, urmarire crestere si dezvoltare a copilului.

Tariful pentru o consultatie de pediatrie este de 200 de lei la acest medic.

Parintii copiilor tratati la cabinetul dr. Cristescu Budala spun ca serviciile sunt foarte bune, medicul este de nota 10, un profesionist remarcabil, cu grija si atentie deosebita fata de cei mici, rabdare si empatie, iar competentele sale multiple au ajutat la oferirea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat.

4. Dr. Liliana Dumitru

Dr. Liliana Dumitru este medic pediatru si neonatolog, care acorda atat consultatii fizice, la cabinetul sau din Galati, cat si consultatii online, prin serviciul de telemedicina. Vei gasi aici pentru copilului tau consulatii medicale, diagnostic rapid, eliberare retete, recomandari de investigatii, ecografii la copii, ecografii transfontanelare si ecografii de sold la bebelusi, proceduri de imunizare. Dr. Liliana Dumitru este medic specialist, care si-a desavarsit pregatirea in cadrul Spitalului de Urgenta Sfantul Andrei si la Spitalul de Copii Sfantul Ioan din Galati. 

Tarifele cabinetului pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru consultatie vei plati aici 240 de lei, iar consultatia de telemedicina te va costa 200 de lei.

Pentru copiii care au vizitat cabinetul medicului pediatru, parintii au lasat recenzii in care recomanda serviciile de calitate ale doctorului, interiorul modern si primitor al cabinetului, profesionalismul si dedicarea medicului, empatia si blandetea fata de copii si dotarile cu echipamente performante.

5. Pro Clinic

Cabinetul de pediatrie din cadrul Pro Clinic Galati pune la dispozitia parintilor  monitorizarea dezvoltarii normale a copilului, recomandari cu privire la alimentatie pe grupe de varsta, servicii de preventive, vaccinari specifice, diagnosticarea si tratarea afectiunilor acute si monitorizarea afectiunilor cronice. Vei gasi aici doi medici devotati profesiei: dr. Grigore Borsciov, medic primar pediatru, si dr. Maria-Cristina Sandu, medic specialist pediatru. Clinica Medicala Pro Clinic ofera locuitorilor din oras si din judetul Galati servicii de diagnostic si tratament in peste 20 de ramuri medicale, investigatii paraclinice cu aparatura performanta si un punct de recoltare pentru analize medicale.

O lista ampla de servicii medicale vei identifica pe site-ul clinicii la sectiunea de tarife. Pretul consultatiei la pediatrie este de 150 de lei.

In general, pacientii au o parere buna despre aceasta clinica, considerand ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar personalul este de obicei amabil si receptiv. Cu toate acestea, sunt si pacientii care si-au exprimat nemultumirile insistand pe faptul ca exista aici o gestionare deficitara a programarilor, din cauza careia timpul de asteptare pe holurile clinicii este mare. Totodata, persoanele nemultumite remarca lipsa de concordanta intre pretul comunicat la efectuarea programarii si pretul de la iesirea din cabinetul medicului.

Concluzii

Serviciile de profilaxie, diagnostic si tratament de pediatrie in orasul de pe Dunare sunt reprezentate la standarde inalte de cabinetele in care poti gasi un medic pediatru bun in Galati, dedicat profesiei si implicat in problemele de sanatate ale copiilor. Pediatrii din acest municipiu resedinta de judet pun la dispozitia parintilor responsabili sfaturi competente de puericultura, alimentatie echilibrata, imunizari si prescriptii de tratamente de cea mai buna calitate. Competentele multiple ale pediatrilor galateni prezentati in acest articol asigura o acoperire a unor probleme de sanatate diverse si a unor investigatii utile: pediatrie, cardiologie pediatrica, ecografie pediatrica, neonatologie.

Daca nu te-ai hotarat inca ce pediatru sa alegi pentru copilul tau, cu ajutorul informatiilor de prezentare a cabinetelor de pediatrie din Galati vei putea sa iei cea mai inspirata decizie pentru sanatatea celui mic, alegand cele mai bune servicii, care sa va satisfaca nevoile si exigentele.