Meniu

Pediatrie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Identificarea unui medic pediatru in Oradea poate fi mai simpla dupa ce parcurgi acest articol, in care sunt prezentate cele mai bune optiuni de clinici si cabinete din orasul tau. Este important sa faci o programare la pediatru de fiecare data cand copilul tau are nevoie de ingrijiri medicale adecvate. Daca acesta prezinta simptome de boala, precum tuse persistenta, varsaturi sau dureri, este indicat sa faci o programare in regim de urgenta. La pediatru poti merge inclusiv pentru o consultatie de rutina a micutului, cu scopul de a te asigura ca acesta se dezvolta normal si sanatos. 

Pediatrul este medicul care iti ofera sfaturi si recomandari privind ingrijirea sanatatii copilului, motiv pentru care este de preferat sa alegi un specialist cu experienta, care este implicat si asigura sprijin parintilor si copiilor deopotriva. Din acest articol poti afla care sunt cei mai cautati medici pediatri din Oradea si care sunt motivele pentru care sunt considerati a fi cei mai buni. 

La ce clinica poti gasi cel mai bun pediatru din Oradea?

Identificarea celui mai bun pediatru este o responsabilitate ce revine parintilor, iar Oradea este unul dintre orasele care ofera suficiente optiuni la acest capitol. Pentru monitorizarea dezvoltarii si cresterii, pentru sfaturi privind ingrijirea copilului, pentru diagnosticul si tratamentul unor probleme de sanatate ale copilului poti sa iei in calcul serviciile uneia dintre urmatoarele clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Euclid Hospital
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa profesionista
 • Amabilitate, empatie si rabdare
 • Dedicare si pasiune pentru meserie
 • Dotari corespunzatoare
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica Davidescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Medici bine pregatiti
 • Conditii optime de spitalizare
 • Curatenie
Centrul Bioinvest
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici foarte buni
 • Personal dedicat meseriei
 • Rabdare si amabilitate
 • Ambient placut
 • Interactiune medic-pacient bazata pe incredere
 • Programarile nu se respecta
 • Aglomeratie
Centrul Venus
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal medical bine pregatit
 • Medici comunicativi si intelegatori
 • Explicatii amanuntite
 • Comportament exemplar fata de copii
 • Programarile se decaleaza
Medetil
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Respect pentru pacient
 • Atentie si dorinta de a ajuta
 • Condititi excelente
 • Comportamentul personalului de la receptie este lipsit de solicitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top unde vei gasi medici pediatri in Oradea

Cand vine vorba despre sanatatea copilului tau si despre gasirea unui pediatru bun, trebuie sa aloci timp pentru a afla mai multe detalii despre medicii si clinicile care se afla in apropierea ta, iar daca locuiesti in Oradea acest articol iti va fi de folos. Cateva dintre cabinetele situate in acest oras au castigat aprecierea unui numar mare de parinti, deoarece ofera ingrijiri de calitate si vin cu solutii bune la problemele de sanatate ale celor mici.

Iata care sunt principalele clinici si cabinete pe care sa le iei in calcul daca te afli in cautarea unui pediatru bun in Oradea:

1. Euclid Hospital

Euclid Hospital este o clinica din Oradea specializata in obstetrica si ginecologie, in cadrul careia sunt prezenti si medici pediatri cu experienta. Obiectivul central al clinicii este de a bifa excelenta in actul medical si de a contura o abordare personalizata pentru fiecare pacient. Echipa este formata din medici cu experienta vasta, care se afla intr-o continua perfectionare si participa regulat la activitati didactice si stiintifice, la cursuri, congrese si conferinte organizate in tara si in strainatate. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, suportul tehnologic avand o contributie semnificativa la calitatea actului medical. 

Pentru o consultatie de pediatrie, se va achita suma de 150 lei.

Foarte multe persoane au ales recenziile din mediu online ca mijloc de exprimare a multumirii si recunostintei fata de medicii de la Euclid Hospital. Echipa este descrisa ca fiind profesionista, implicata, dedicata, amabila, empatica si rabdatoare. Persoanele care au ales aceasta clinica spun ca au rezonat cu personalul si ca au avut parte de ingrijiri de calitate. Clinica este foarte curata si amenajata corespunzator. Ca sugestii, pacientii sunt de parere ca spatiul clinicii ar putea fi extins. De asemenea, cateva persoane spun ca programarile nu se respecta si ca au asteptat chiar si cateva ore sa intre in cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Euclid Hospital
Vezi Pareri

2. Clinica Davidescu

Situata in Oradea, Clinica Davidescu este una dintre optiunile principale ale parintilor aflati in cautarea unui pediatru bun pentru copilul lor. Pe langa pediatrie, sunt disponibile servicii si tratamente din multiple arii terapeutice: medicina interna, ecografie, ginecologie, cardiologie, hematologie etc. Cu peste 9 ani de experienta si o echipa interdisciplinara disponibila, Clinica Davidescu are misiunea de a oferi sprijin familiilor in rezolvarea problemelor de sanatate si de a creste calitatea actului medical din zona. Complexitatea portofoliului de servicii reflecta faptul ca serviciile se adreseaza pacientilor de toate varstele, pentru care se asigura tratamente integrate in cazul a diverse afectiuni.

Consultatia initiala de pediatrie costa 200 lei.

Profesionalismul, empatia si respectul fata de pacient sunt principalele calitati pentru care personalul acestei clinici este laudat. Calitatea serviciilor medicale este ireprosabila, iar conditiile de spitalizare sunt foarte bune. Curatenia este un alt punct forte al Clinicii Davidescu. 

3. Centrul Bioinvest

Centrul Medical Bioinvest din Oradea gazduieste inclusiv medici pediatri, avand o lista variata de servicii si specialitai medicale. Pe langa serviciile de laborator si cele peste 200 de tipuri de analize disponibile, echipa Bioinvest este formata din medici specialisti din toate ariile terapeutice, care se afla intr-un proces continuu de dezvoltare si participa la programe interne de informare pentru a bifa acest obiectiv. Pediatria, neurologia, cardiologia si ortopedia sunt cateva dintre ramurile medicale cuprinse in portofoliul centrului. Abordarea multidisciplinara si aparatura de ultima generatie sunt doi factori majori care asigura calitatea actului medical. 

Consultatia de pediatrie costa 220 lei. 

Conform persoanelor care au trecut pragul acestui centru pentru a beneficia de diverse servicii medicale, ambientul este placut si personalul este dedicat pacientului. Cadrele medicale sunt profesioniste, rabdatoare, amabile si asigura un act medical de calitate. Un alt avantaj il reprezinta preturile, pe care oamenii le descriu ca fiind corecte in raport cu nivelul de calitate. Destul de multe persoane spun ca programarile nu se respecta si ca au trebuit sa astepte chiar si o ora in aglomeratie.

4. Centrul Vascular Venus

Pentru consultatie la medic pediatru primar sau specialist in Oradea, poti face o programare la Centrul Venus, unde se asigura consultatii din mai multe discipline medicale: pediatrie, cardiologie, medicina interna, ortopedie, urologie etc. In dotarea clinicii se afla inclusiv un laborator de analize. In departamentul de pediatrie isi desfasoara activitatea dr. Raluca Toia, medic specialist in pediatrie, alaturi de dr. Ramona Dorobantu, medic primar neonatologie. Dr. Dorobantu este doctor in stiinte medicale si detine multiple competente in ecografie de sold, ecografie transfontanelara, ecografie de parti moi etc. In acest departament se asigura consultatii pentru copiii cu varstele intre 0 si 18 ani, investigatii paraclinice in cazul unor afectiuni si inclusiv recomandari privind nutritia copilului. 

Pretul unei consultatii in departamentul de pediatrie porneste de la 250 lei.

Cei mai multi oameni se declara multumiti de calitatea serviciilor si de felul in care au decurs consultatiile pe care le-au efectuat la Centrul Vascular Venus. Personalul medical este apreciat pentru rabdare, profesionalism, amabilitate si increderea pe care o inspira pacientului. Medicii sunt intelegatori, comunicativi si ofera explicatii amanuntite. De asemenea, acestia au un comportament exemplar fata de copii. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, cativa oameni spun ca au intalnit medici a caror atitudine lasa de dorit si ca programarile nu se respecta mereu.

5. Clinica Medetil

Medetil completeaza clasamentul celor mai bune clinici din Oradea spre care te poti indrepta cand ai nevoie de serviciile unui medic pediatru. Pe langa pediatrie, se ofera consultatii si tratamente din alte domenii medicale: dermatologie, chirurgie pediatrica, ORL etc. Consultatiile sunt efectuate de catre medici inalt calificati, in activitatea carora este intrebuintata aparatura de ultima generatie. Medicii primari si medicii specialisti din colectivul Medetil au scopul de a furniza servicii medicale de calitate pacientilor de toate varstele. 

In cabinetul de pediatrie, consultatia initiala costa 230 lei.

Privitor la feedback-ul oamenilor care au ales aceasta clinica, majoritatea se declara multumiti si au numai cuvinte de lauda pentru personal. Medicii si asistentele sunt bine pregatiti, respectuosi, atenti si binevoitori. Atentia la detalii si amabilitatea sunt alte doua calitati care ii recomanda pe cei din colectivul Medetil. Conditiile din clinica sunt excelente, iar serviciile sunt de calitate superioara. Desi cele mai multe pareri sunt pozitive, exista si oameni ce reclama atitudinea personalului de la receptie si a unor medici. 

Concluzii

Asadar, Oradea propune o varietate de cabinete de pediatrie si medici renumiti, care asigura ingrijiri calitative micilor pacienti si care contribuie la cresterea sanatoasa a acestora. Parintii au suficiente optiuni dintre care pot alege, fie ca e vorba despre ingrijirea preventiva, consultatii amanuntite sau tratamentul a diferite afectiuni.