Meniu

Pediatrie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand trebuie sa mergi cu copilul tau la un pediatru in Pitesti, inevitabil te framanta intrebarea care este cel mai bun dintre acestia. Prin acest articol iti venim in ajutor! Am aflat care sunt cele mai cautate si mai apreciate clinici private din oras ce au cabinete de pediatrie! Esti gata sa le descoperi?

Inainte de toate, iti spunem doar atat: in Pitesti sunt medici pediatri tineri, cu o abordare noua si moderna, dar si medici pediatri cu experienta, care iti ofera siguranta ca diagnosticul si tratamentul pe care il prescriu sunt precise. Asadar, in cele ce urmeaza te vom ajuta sa decizi mai usor, prezentandu-ti informatii importante despre spitalele si clinicile private din Pitesti care au cabinete de pediatrie. 

Cat costa consultatia la pediatru in Pitesti?

Costul unei consultatii la un medic pediatru din Pitesti sunt diferite de la o clinica la alta. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea cum oscileaza aceste tarife!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spital Dr. Irimia
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medic pediatru cu experienta
 • In contract cu CJAS Arges
 • Dotari moderne
 • Locatie accesibila
 • Nu se respecta programarile
Clinica Forte Vita
210 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 210 Ron
 • Diverse specialitati medicale pentru copii si adulti
 • Numerosi medici pediatri
 • Locatie accesibila, aproape de centru
 • Echipamente medicale moderne
 • Atmosfera placuta
 • Decalarea programarilor
Medicover
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Gama variata de specialitati medicale
 • Numerosi medici pediatri
 • In colaborare cu o clinica de recuperare pediatrica
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Nu se respecta orele de programare
 • Timp indelungat de asteptare pentru a vorbi cu un operator la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cel mai bun medic pediatru din Pitesti? Top 3 clinici si spitale private

Pentru a afla la ce pediatru din municipiul Pitesti sa-ti programezi copilul pentru o consultatie, te invitam sa parcurgi clasamentul de mai jos!

1. Spital Dr. Irimia

Pe lista numeroaselor specialitati ale Spitalului Dr. Irimia din Pitesti se afla si pediatria. In acest cabinet o vei intalni pe dr. Margareta Panescu, medic primar pediatru la care poti veni cu micutul tau si pentru o consultatie gratuita, prin Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Arges, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. In cadrul consultatiei, copiii beneficiaza de un examen clinic general si de examene paraclinice (laborator, imagistica medicala, EKG, EEG, pulsoximetrie, spirometrie), de evaluare si consiliere psihologica si de tratamente de specialitate. Spitalul Dr. Irimia este prima clinica privata din judetul Arges, fiind infiintat in anul 1991. O varietate de specialitati medicale si chirurgicale pentru adulti si copii functioneaza aici, iar aparatura medicala este de ultima ora. 

Pretul unei consultatii la acest medic pediatru din Pitesti este de 250 de lei.

Atat pitestenii, cat si locuitorii din intreg judetul Arges se adreseaza Spitalului Dr. Irimia pentru consultatii, investigatii si tratamente, pentru ei si pentru copiii lor. Oamenii spun ca serviciile sunt variate, medicii sunt bine pregatiti si cu experienta, iar dotarile din spital sunt moderne. Insa sunt si cateva nemultumiri, cum ar fi ca nu se respecta programarile si ca se asteapta foarte mult pentru a intra la o consultatie sau la o ecografie.

Vezi parerile pacientilor despre Spital Dr. Irimia
Vezi Pareri

2. Clinica Forte Vita

In clinica Forte Vita din Pitesti vei gasi numerosi medici pediatri cu experienta, printre care dr. Lucian Matei si dr. Rodica Bacioiu, medici primari. Clinica a aparut dupa o experienta de mai bine de 25 de ani acumulata in cadrul lantului de farmacii cu acelasi nume, completand firesc acest circuit medical. Alte specialitati pentru copii care functioneaza la Forte Vita sunt: chirurgie pediatrica, neonatologie, cardiologie pediatrica, ortopedie pediatrica, neurologie pediatrica. Pe langa acestea, vei gasi la Clinica Forte Vita si servicii medicale pentru adulti, precum: ginecologie, cardiologie, chirurgie vasculara, endocrinologie, kinetoterapie si masaj, neurochirurgie, ORL etc.

Pretul unei consultatii la medicul pediatru variaza intre 210 si 220 de lei.

Atat comunicarea cu personalul de la receptie, cat si cu medicii de la aceasta clinica este considerata un atu de catre pacienti. Pitestenii spun ca se simt in siguranta la doctor, pentru ca au remarcat pregatirea, profesionalismul si atentia la detalii de care specialistii de aici dau dovada. Alte aspecte pozitive notate de pacienti ar mai fi: atmosfera placuta si relaxanta, locatia accesibila, aproape de centrul Pitestiului, curatenia si preturile accesibile. Exista insa si o nemultumire in randul unor pacienti, si anume ca nu se respecta programarile.

3. Medicover Doctor Luca

Medicover Doctor Luca dispune si de o clinica de pediatrie in Pitesti. Aici vei gasi mai multi medici la care sa-ti programezi copilul pentru o consultatie: dr. Cristina Iordache, dr. Venora Molfea, dr. Georgiana-Petruta Lapusescu si dr. Elena Popa. Dr. Popa a activat in sistemul medical public din 1969, iar in cel privat din anul 2000, avand o bogata experienta in pediatrie, mai ales in cazul primilor trei ani din viata copiilor, oferindu-le parintilor sfaturi utile despre cresterea, ingrijirea si alimentatia micutilor. Pe langa pediatrie, in cadrul Medicover Doctor Luca mai sunt disponibile si alte specialitati medicale: alergologie, urologie, pneumologie, ginecologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie generala si chirurgie pediatrica, hematologie etc. In plus, in colaborare cu Clinica Colina Primaverii, sunt puse la dispozitia micilor pacienti servicii de recuperare pediatrica, inclusiv terapia Vojta.

Pretul consultatiei de pediatrie este cuprins intre 200 si 250 de lei.

Despre serviciile furnizate de Medicover Pitesti, pacientii au pareri impartite. Unii spun ca au avut parte de o experienta placuta, datorita medicilor bine pregatiti, care comunica intr-un mod amabil si explicativ, iar altii sustin ca au asteptat zeci de minute la telefon pentru a discuta cu un operator sau ca nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Dupa ce ai parcurs acest articol, iti este mai usor sa decizi la ce pediatru din Pitesti sa mergi cu copilul tau, mai ales ca ai putut vedea si care sunt tarifele practicate pentru o consultatie, dar si ce spun ceilalti oameni despre clinicile cu pricina.

Cand vine vorba despre o problema de sanatate a copilului, parintii cauta cei mai buni medici pediatri din Pitesti, daca sunt din acest municipiu sau din judetul Arges, in speranta de a-i oferi copilului o sansa mai mare la un tratament eficient. Clinicile de fata sunt pe lista celor mai bine cotate institutii medicale private din judet, in ceea ce priveste serviciile pentru copii, astfel ca pot fi o alegere buna si in cazul tau.