Meniu

Pediatrie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multi parinti isi pun intrebarea cand ar trebui sa mearga la medicul pediatru in Resita si cum ar trebui sa recunoasca o urgenta. Ei bine, exista cateva simptome pe care ar trebui sa le urmaresti pentru a-ti da seama cand sa apelezi de urgenta la ajutorul unui pediatru cu experienta: febra peste 39 de grade Celsius, problemele digestive constante (diaree, constipatie cronica, varsaturi), dureri abdominale etc. Inainte ca doctorul sa traga concluzii, acesta se asigura ca este pus la curent cu intreaga simptomatologie a copilului, cu ce a mancat si ce medicamente i-au fost administrate. Deci pregateste-te sa fii luat la intrebari si sa vii cu raspunsuri prompte imediat ce pasesti pe pragul cabinetului. 

Daca inca nu cunosti un medic specializat in pediatrie in Resita si vrei sa gasesti un cabinet de incredere la care sa apelezi, citeste in continuare si descopera care sunt clinicile pe care ti le-am pregatit. Afla cat de bine pregatite sunt cadrele medicale, dar si cat de bine echipate sunt clinicile. 

Cat costa o consultatie la medicul pediatru in Resita?

Pretul unei consultatii de pediatrie in Resita variaza de la un caz la altul. Cel mai relevant exemplu este cel cu nivelul de pregatire al medicului. Daca este vorba despre o consultatie la un medic primar, pretul sau va fi intotdeauna mai mare spre deosebire de cel al unei consultatii la un medic specialist. Pentru a afla concret care sunt preturile practicate in Resita, ti-am pregatit un tabel mai jos cu toate informatiile actualizate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Kid Klinik
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Diagnosticare precisa
 • Consultatie de specialitate
 • Plan adaptat de tratament
 • Consultatii la domiciliu
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
Vestmed
208 Ron
 • Pret Consultatie 208 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Medici de elita
 • Act medical calitativ
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Profesionalism
 • Empatie si buna pregatire
Dr. Maria Padineant
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical corect
 • Diagnostic precis
 • Plan personalizat de tratament
 • Investigatii ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici la care poti gasi un medic pediatru in Resita

Ai copil mic si vrei sa te asiguri ca ai la ce medic pediatru sa apelezi in Resita in situatiile mai putin placute? Te incurajam sa parcurgi articolul de mai jos pana la final pentru a descoperi tot ce trebuie sa stii despre fiecare unitate medicala in parte:

1. Kid Klinik

Kid Klinik este o unitate medicala din Resita in cadrul careia vei avea posibilitatea sa gasesti un medic pediatru profesionist si bine pregatit. Doamna dr. Aurelia Negrut este medic specialist pediatru si sta tuturor parintilor la dispozitie cu servicii medicale impecabile, de la consultatiile la cabinet, pana la cele de la domiciliu. Datorita experientei vaste in domeniu si a pregatirii in unitati medicale prestigioase, consultatia decurge ireprosabil, principalul scop al doamnei doctor fiind de a asigura un diagnostic corect si un plan eficient de tratament in functie de necesitatile fiecarui copilas in parte.

Pretul unei consultatii de pediatrie este de 200 lei in zilele din timpul saptamanii, iar in timpul weekendului si sarbatorilor legale pretul ajunge la 300 lei.

Toti pacientii care au apelat la serviciile unitatii medicale Kid Klinik sunt multumiti in totalitate de serviciile de care au beneficiat. Diagnosticarea micului pacient este precisa, stabilita in urma consultatiei de specialitate, iar aplicarea planului de tratament este adaptata in functie de necesitatile si patologiile de care sufera. Medicul specialist asigura consultatii la domiciliu si un act medical ireprosabil, iar atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Kid Klinik
Vezi Pareri

2. Vestmed

Vestmed este o unitate medicala multidisciplinara in Resita la care poti apela cu incredere si daca esti in cautarea unui medic pediatru competent. Echipa asigura un act medical de calitate, din aceasta facand parte urmatorii: dr. Raluca Silaghi, dr. Emanuela Badescu, dr. Aurelia Negrut si dr. Ana Maria Predescu, medici specialisti in pediatrie, care isi desfasoara activitate alaturi de dr. Andrei Stanciu, medic specialist psihiatru pediatru si dr. Ciprian Borca, medic specialist in ortopedie pediatrica. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si: consultatiile de specialitate, adeverinta medicala, otoscopie, terapie cu aerosoli, injectie IM/SC, interpretarea analizelor, intocmire document medical pentru scopuri administrative, pulsoximetrie. Toate acestea se desfasoara intr-un cabinet bine echipat si dotat cu aparaturi moderne.

Pretul unei consultatii de specialitate (masurarea indicilor antropomedici, realizarea planului de investigatii si management terapeutic individualizat) este de 208 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea celor care au apelat la serviciile clinicii Vestmed sunt multumiti de rezultatele ireprosabile obtinute. Echipa de medici de elita asigura un act medical calitativ, cu o diagnosticare corecta. In functie de aceasta, se stabileste si planul de tratament adaptat in functie de problemele de sanatate ale copilului. De asemenea, profesionalismul, empatia si buna pregatire in domeniu sunt principalele atuuri apreciate de pacienti. 

3. Dr. Maria Padineant

Dr. Maria Padineant este un medic primar in pediatrie din Resita, care asigura servicii de calitate, adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Printre specializarile sale se afla si ecografia generala, avand astfel competenta de a efectua investigatii ireprosabile. A participat la diferite cursuri de perfectionare cu tematici anuale si si-a inceput activitatea in domeniul medical din anul 2013. Printre serviciile pe care le pune la dispozitia tuturor pacientilor se numara si: eliberarea documentelor medicale, investigatii complete pentru un nou nascut, diagnosticare precisa si tratament personalizat, interpretarea corecta a analizelor medicale, preventie, ecografie pentru copii, prescriptie medicamentoasa. 

Pretul pentru o consultatie de pediatrie este de 150 lei.

Dr. Maria Padineant beneficiaza de recenzii pozitive din partea pacientilor, care se declara multumiti de actul medical pe care il desfasoara. Diagnosticarea micului pacient este precisa, iar elaborarea planului de tratament este adaptata in functie de problemele de care sufera, in timp ce investigatiile sunt ireprosabile. In plus, atmosfera este primitoare pentru toata lumea, mai ales pentru copilasi.

Concluzii

Vrei sa mergi la un medic pediatru in Resita pentru a te asigura ca fiul sau fiica ta e sanatoasa? Atunci informatiile pe care ti le-am furnizat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a intra in legatura cu un cadru medical competent si bine pregatit. Citeste cu atentie si vezi care unitate medicala este potrivita pentru ce ai nevoie.