Meniu

Pediatrie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru sanatatea si bunastarea copiilor, parintii lor cauta cele mai bune cabinete de pediatrie in Sibiu, uneori inca dinainte ca micutii sa se nasca. Adultii vor sa fie astfel pregatiti pentru a-i oferi copilului lor sansa la o viata sanatoasa si la o crestere armonioasa, sub indrumarea unui specialist bine cotat si apreciat pentru activitatea sa.

Serviciile de pediatrie din municipiul Sibiu sunt destul de diversificate. Vei gasi aici cabinete de sine statatoare, in care sunt pediatri cu o experienta vasta in acest domeniu, unii avand peste 20 de ani de practica, dar si cabinete de pediatrie care functioneaza in cadrul unor policlinici private. Descopera toate aceste locatii pe care sibienii le apreciaza pentru serviciile de calitate si pentru personalul medical cu experienta pus in slujba ingrijirii sanatatii micilor pacienti de pana in 18 ani.

Cat costa consultatia intr-un cabinet de pediatrie din Sibiu?

Pretul unei consultatii de pediatrie este diferit in Sibiu, in functie de medicul primar sau specialist sau de clinica in care acesta isi desfasoara activitatea. Consulta tabelul de mai jos si vei vedea care sunt tarifele percepute de principalele clinici si cabinete de pediatrie din Sibiu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Aria Clinic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Peste 30 de specialitati medicale
 • Medic pediatru cu experienta
 • Echipamente medicale performante
 • Centru medical la standarde occidentale
 • Bun raport calitate-pret
 • Spatiu generos si aerisit
 • Buna comunicare cu pacientii
Misan Med
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii medicale decontate prin CJAS Sibiu
 • Oferta bogata de specialitati medicala
 • Doi medici pediatri
 • Tratamente injectabile si aerosoli pentru copii
 • Nu se respecta programarile
Dr. Raluca Bodea
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic pediatru cu experienta
 • Ambient spatios si amenajat special pentru copii
 • Sistem de aerosoli profesionali
 • Consultatii de nutritie pentru adulti
 • Consultanta parentala
 • Program flexibil
 • Comunicare deficitara
Dr. Calin Metes
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medic pediatru cu experienta de peste 20 de ani
 • Ecografii pentru copii
 • Specializat in neonatologie
 • A efectuat stagii de specialitate in strainatate
 • Locatie accesibila
 • Curatenie si atmosfera placuta
Policlinica Medica
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic pediatru cu experienta
 • Laborator de analize medicale
 • Sedinte de aerosoli pentru copii
 • Ecografii de cord
 • Aglomeratie
 • Nu se respecta programarile
 • Dificultati in contactarea clinicii prin telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cele mai bune cabinete de pediatrie din Sibiu? 

Am identificat in Sibiu cinci centre medicale si cabinete de pediatrie. Fa cunostinta cu ele in cele ce urmeaza si informeaza-te pentru a lua cea mai buna decizie in cazul in care ai nevoie pentru copilul tau de servicii de pediatrie la cele mai inalte standarde. 

1. Aria Clinic

In cadrul Aria Clinic din Sibiu poti accesa pentru copilul tau numeroase servicii de pediatrie: consultatii si controale de specialitate, ecografie generala, ecografie Doppler vase. Serviciile sunt asigurate de catre dr. Radu Boiesan,  medic specialist pediatru si doctor in stiinte medicale, absolvent al Facultatii de Medicina Generala de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca. Pe langa cabinetul de pediatrie, in clinica mai sunt si alte specialitati destinate copiilor: cardiologie pediatrica, endocrinologie pediatrica, neurologie, chirurgie si ortopedie pediatrica. Aria Clinic este un centru medical la standarde occidentale, in care functioneaza peste 30 de specialitati pentru pacientii de toate varstele. Exista o cooperare interdisciplinara bine pusa la punct in aceasta clinica, pentru a le oferi pacientilor cele mai eficiente solutii la problemele lor medicale.  

Pretul unei consultatii de pediatrie este de 200 de lei.

Serviciile medicale puse la dispozitie de Aria Clinic sunt variate si de calitate superioara, conform opiniilor exprimate de pacienti in mediul online. Lucrurile pe care oamenii le apreciaza cel mai mult aici ar fi: personalul medical bine pregatit, conditiile moderne, aparatura medicala de ultima ora, spatiul aerisit, curatenia si preturile acceptabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Aria Clinic
Vezi Pareri

2. Misan Med

Clinica Misan Med din Sibiu a fost inaugurata in 2003, cu obiect principal de activitate medicina muncii, dar din 2012  si-a diversificat gama de servicii, printre ele regasindu-se acum si cel de pediatrie. Cabinetul de pediatrie pune la dispozitie consultatii si controale de specialitate, tratamente injectabile si aerosoli prin intermediul a doi doctori: dr. Rodica Muntean, medic primar pediatru, si dr. Andreea Maria Ghisa, medic specialist.

Costul unei consultatii este de 220 de lei.

Personalul medical de la Misan Med este apreciat pentru calitatile pe care pacientii i le-au descoperit in timpul consultatiilor si al investigatiilor, si anume: seriozitatea, profesionalismul, implicarea si empatia. In plus, oamenii mai apreciaza ca sunt multe servicii gratuite in cadrul clinicii, acestea fiind decontate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Sibiu. Sunt insa si persoane nemultumite, care spun ca preturile sunt mari si ca nu se respecta programarile.

3. Dr. Raluca Simona Bodea

Un medic pediatru din Sibiu care este cunoscut si apreciat este si dr. Raluca Simona Bodea, in cabinetul sau fiind puse la dispozitie: medicina clasica, remedii naturiste, consiliere privind alimentatia corecta in functie de varsta si de nevoi, psihologia si masajul, pentru a intari organismul copilului, a preveni boala sau a aduce vindecarea. Consultatiile sunt gratuite, prin contractul cu CNAS, si pot fi efectuate si la domiciliu, la cerere. Dr. Bodea este medic primar interne – pediatrie si ofera atat consultatii pentru bebelusi si copiii de pana in 17 ani, cat si consultanta pentru parinti, in materie de nutritie. In plus, in cabinet se efectueaza teste de screening (Helicobacter pylori, streptococ, urina), se efectueaza aspirarea secretiilor nazale, tratamente profesioniste cu aerosoli, vaccinuri si injectii intra-musculare. 

Consultatia initiala costa 150 de lei in acest cabinet de pediatrie din Sibiu.

Parintii din Sibiu au, in general, o parere foarte buna despre acest medic, spunand ca isi desfasoara activitatea doar spre binele copiilor, este implicat si cu multa experienta, iar cabinetul sau este frumos amenajat pe placul celor mici. Un alt mare plus subliniat de sibieni este ca multe dintre serviciile din cabinet sunt gratuite. Sunt insa si persoane care spun ca nu au avut parte de o experienta placuta in cabinet, pentru ca medicul nu a comunicat cu ele asa cum si-ar fi dorit.

4. Dr. Calin Metes

Un alt cabinet de pediatrie apreciat in Sibiu este si cel care apartine dr. Calin Metes, medic primar pediatru. Doctorul a absolvit Facultatea de Medicina a Institutului de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca in 1981 si a efectuat stagii de specialitate in Franta, Germania si SUA. Dr. Metes este specializat in neonatologie si are competenta in ecografia generala, astfel ca realizeaza si ecografii pediatrice speciale, cum ar fi cele pentru articulatia soldului si transfontanelare, dar si ecografii uzuale. Doctorul provine dintr-o familie de medici cu traditie in pediatrie, din zona, parintii sai activand pana la sfarsitul anilor `80 in Spitalul Judetean Sibiu. 

Pretul unei consultatii este de 220 de lei.

Sibienii spun despre acest medic pediatru ca este „de exceptie”, bine pregatit si care ofera explicatii in mod concret, fiind totodata zambitor si prietenos cu copiii.  Parintii completeaza ca tratamentele primite de cei mici pentru diverse afectiuni au functionat de fiecare data. 

5. Policlinica Medica

Un alt loc in care poti programa copilul la un pediatru din Sibiu este Policlinica Medica. Din 2001, portofoliul de servicii al clinicii s-a diversificat constant, oferind, in prezent urmatoarele: consultatii de specialitate, laborator de analize medicale, fise auto si fise de port-arma, siguranta circulatiei, medicina muncii. In cabinetul de pediatrie se afla dr. Carmen Ifrim, medic specialist pediatru care pune la dispozitie numeroase servicii specifice: consultatii pediatrice, administrare vaccin, analize de laborator, sedinte de aerosoli si eliberarea adeverintelor medicale. In plus, in cabinet se realizeaza si ecografii de cord.

Tariful unei consultatii este de 180 de lei.

Personalul medical de la Policlinica Medica este profesionist si amabil, iar un alt aspect de care pacientii au fost multumiti ar fi curatenia impecabila. Pacientii din Sibiu spun ca aparatura de top si amabilitatea intregului personal sunt alte motive pentru care au avut parte de o experienta placuta. Sunt insa si persoane care spun ca au asteptat mult timp pentru a intra la consultatie si ca personalul de la receptie ar trebui instruit mai bine. 

Concluziile noastre

Dintre atatea clinici private cu cabinete de pediatrie din Sibiu, cu care ai facut cunostinta pe parcursul acestui articol, poti gasi una in care sa-ti programezi copilul la o consultatie sau la investigatii de specialitate. 

Dupa cum ai putut observa, in Sibiu sunt medici pediatri cu experienta, unii dintre ei avand stagii de pregatire in strainatate, si care isi dau tot interesul pentru a-si trata in cele mai bune conditii micii pacienti cu nevoi mari.