Meniu

Pediatrie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Relatia constanta cu un medic specialist in problemele de sanatate ale copilului si proximitatea acestuia sunt deosebit de importante pentru monitorizarea cresterii si dezvoltarii armonioase, iar sfaturile si tratamentele unui pediatru din Suceava ofera parintilor un sprijin real. Daca nu stii unde sa mergi pentru o consultatie de pediatrie in mediul privat, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe o piata a serviciilor in domeniu.

Citeste pana la capat articolul de fata pentru a putea identifica cel mai bun cabinet specializat din Suceava si care sunt conditiile in materie de echipamente si personal medical, in care se desfasoara examinarile pediatrice in acest oras.

Cat costa o consultatie la pediatru in Suceava?

In ceea ce priveste pretul pentru o consultatie la pediatru in Suceava, in general tarifele pot sa varieze, de la gratuitatea oferita de clinicile in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate pana la diverse sume, in functie de centrul medical, de pregatirea medicului si de alte servicii incluse. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale catre care ar trebui sa mergi cu copilul si preturile practicate de ele pentru consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Aramis Medical
Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare fata de copii
 • Amabilitatea personalului
 • Dotari cu echipamente moderne
 • Solutii eficiente de tratament
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor analizelor
ROA Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Cladire proaspat renovata
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Receptia nu raspunde la telefon
Coramed
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente performante
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de organizare
Bethesda
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medici profesionisti
 • Echipamente moderne
 • Interior curat
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti merge la pediatru in Suceava

Iti doresti, desigur, cele mai bune servicii de la un pediatru din Suceava, pentru copilul tau si ai vrea sa poti lua o decizie care sa reprezinte alegerea optima in ceea ce priveste cabinetul care sa va satisfaca nevoile ori de cate ori se impune o vizita la medic. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea centrelor medicale din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru, despre dotarile de care dispun, despre medicii care le deservesc la pediatrie si despre experientele pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Aramis Medical

Centrul Aramis este o clinica de pediatrie din Suceava, in care micii pacienti pot beneficia de consultatii, investigatii si tratamente la pediatru in cabinetele de pediatrie generala, gasteoenterologie pediatrica, alergologie pediatrica, nefrologie pediatrica, chirurgie si ortopedie pediatrica, logopedie, kinetoterapie pediatrica, endocrinologie pediatrica, neonatologie, care functioneaza alaturi de specialitati medicale pentru pacientii de toate varstele. Pediatria generala face parte din specialitatile decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. Ai nevoie de doar de biletul de trimitere de la medicul de familie al copilului. Cabinetul este deservit de doi medici dedicati profesiei: dr. Ecaterina Longher, medic primar pediatru cu o vasta experienta practica, si dr. Petruta Demuth, medic primar pediatru, avand competente in neonatologie.

Contra-cost, pretul pentru o consultatie la pediatru este de 140 de lei.

Pacientii si parintii copiilor tratati aici apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul, rabdarea si amabilitatea unor dintre medicii carora li s-au adresat. Totodata, sunt mentionate ca aspecte pozitive dotarile cu echipamente si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, sunt persoane nemultumite de consultatiile superficiale la unii dintre medici si de intarzierile in comunicarea rezultatelor analizelor.

Vezi parerile pacientilor despre Aramis Medical
Vezi Pareri

2. ROA Medical

ROA Medical este un centru medical modern, infiintat in Suceava in anul 2021, in care poti solicita serviciile unui pediatru, precum si consultatii, investigatii si tratamente de otolaringologie (ORL). Aici activeaza un colectiv de medici cu experienta si pregatire profesionala solida, desavarsita in tari precum Franta, Marea Britanie, Germania si Belgia. La pediatrie, te poti adresa unuia dintre cei trei medici, dr. Roxana Axinte, medic primar pediatrie, dr. Elena Tataranu, medic primar pediatrie, si dr. Irina Mucenica, medic specialist pediatru.

Consultatia la pediatrie te va costa 150 de lei in aceasta clinica.

In general, pacientii si parintii copiilor tratati aici sunt multumiti de serviciile clinicii, pe care le considera de calitate. Persoanele care au acordat recenzii in mediul online declara ca medicii sunt profesionisti, iar tratamentele recomandate si administrate au avut rezultate bune. De asemenea, sunt apreciate dotarile moderne si cladirea prospat renovata in care functioneaza cabinetele. Sunt si persoane nemultumite de faptul ca receptia nu raspunde la telefon.

3. Coramed

Infiintata in anul 2010 ca Centru Medical de Spitalizare, Diagnostic si Tratament, Policlinica CoraMed din Suceava ofera pacientilor de toate varstele spitalizare de zi, analize medicale si investigatii imagistice, consultatii si tratamente in ambulatoriu pentru diverse ramuri medicale: endocrinologie, obstretica-ginecologie, urologie, pediatrie si neonatologie, chirurgie si ortopedie pediatrica, chirurgie vasculara, reumatologie, recuperare medicala, cardiologie, gastroenterologie si medicina de urgenta. La cabinetul de pediatrie te vei adresa unuia dintre cei doi medici: dr. Camelia Filote, medic primar pediatru, neonatolog, si dr. Maricela Cobuz, medic primar pediatru, avand competente in ecografia pediatrica.

O consultatie la un medic pediatru din Suceava de la aceasta clinica te va costa 170 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea Coramed sunt impartite, in functie de cabinetul si de medicul caruia s-au adresat. Unele persoane se declara multumite, considerand ca serviciile sunt bune, medicii sunt profesionisti, iar echipamentele sunt performante. Pe de alta parte, exista si multi pacienti care sustin ca sunt deficiente in organizarea programarilor, care genereaza timp mare de asteptare. De asemenea, se semnaleaza faptul ca personalul de la receptie nu manifesta amabilitate si solicitudine fata de pacienti.

4. Bethesda

Policlinica Bethesda din Suceava este un centru medical polivalent, in care functioneaza cabinete specializate in peste 20 de ramuri medicale, printre care pediatria, cardiologia pediatrica, ortopedia si chirurgia pediatrica. La Pediatrie activeaza dr. Anca-Mihaela Croitor, medic primar pediatru, si dr. Maricela Cobuz, medic primar pediatrie. Sub umbrela brandului Bethesda mai functioneaza in Suceava un spital, un centru de imagistica performant, un Centru de Cardiologie si Radiologie Interventionala, un laborator acreditat si un centru medical pluridisciplinar in Gura Humorului.

Tariful pentru o consultatie la pediatru in acest centru medical este de 170 de lei.

Asemenea unor clinici similare, cu o oferta diversa, Bethesda inregistreaza opinii diferite din partea pacientilor. Intre aspectele pozitive amintite in legatura cu activitatea clinicii sunt mentionate profesionalismul medicilor, echipamentele moderne si interiorul curat. Aspectele negative se refera la timpul de asteptare mare si un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Un pediatru din Suceava poate reprezenta un partener esential in ingrijirea sanatatii copilului tau. Alegerea unui medic specialist cu experienta si competenta poate avea un impact semnificativ asupra monitorizarii cresterii si dezvoltarii celui mic, contribuind la pastrarea unei relatii de incredere si la confortul psihic al copilului in timpul examinarilor medicale. Decizia alegerii celei mai bune variante pentru nevoile voastre de servicii de pediatrie va lua, desigur, in considerare o serie de factori legati de standardele clinicilor, de pregatirea medicilor, de echipamente si investigatii disponibile, de preturi, dar si de parerile pacientilor care au accesat aici diagnostic si tratamente. O abordare atenta si o cercetare temeinica, cu informatiile bine documentate din acest articol, te va ajuta sa selectezi cea mai potrivita optiune pentru sanatatea copilului.