Meniu

Pediatrie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci programare la un cabinet de pediatrie in Targu Mures? De la nastere si pana la implinirea varstei de 18 ani, micutul tau va trebui sa fie consultat periodic de un medic pediatru, care ii va monitoriza starea de sanatate si care va recomanda tratamente la nevoie. Pediatrul este cel la care apelezi atunci cand copilul prezinta simptome ingrijoratoare, dar si atunci cand urmeaza sa faca un vaccin. De asemenea, medicul pediatrul este cel care ii indruma pe parinti cand vine vorba despre sanatatea copiilor. 

Pana la varsta de doi ani, bebelusii trebuie sa fie vazuti deseori de pediatru. Dupa aceea, este suficient sa te adresezi medicului la nevoie si pentru controlul de rutina, care se face anual si care este necesar pentru a te asigura ca micutul tau creste sanatos. Acest articol iti prezinta clinicile si cabinetele unde vei gasi cei mai buni medici din Targu Mures specializati in pediatrie. 

Unde gasesti cei mai buni medici specializati in pediatrie din Targu Mures?

Pentru monitorizarea starii de sanatate si a dezvoltarii copilului tau, poti colabora cu un medic specializat in pediatrie, pe care il gasesti la numeroase clinici din Targu Mures. Daca vrei sa stii care este pretul unei consultatii, poti verifica urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vital Ped
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Echipa de profesionisti
 • Atentie deosebita la nevoile copilului
 • Intelegere, amabilitate si rabdare
 • Medici care inspira incredere
 • Curatenie exemplara
 • Diversitate de proceduri medicale
 • Programarile se respecta
Pedimedical
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic cu experienta
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Cabinet dotat corespunzator
Centrul Omniprax
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Medici bine pregatiti
 • Servicii din mai multe specialitati medicale
 • Cabinet ingrijit
Carit-San Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta vasta
 • Amabilitate, rabdare si empatie
 • Consultatii amanuntite
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Programarile se decaleaza
Galenus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de foarte buna calitate
 • Cadre medicale profesioniste
 • Empatie, amabilitate si rabdare
 • Varietate de specialitati medicale
 • Dotari corespunzatoare
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici de pediatrie din Targu Mures

Daca locuiesti in Targu Mures, nu va fi dificil sa gasesti un cabinet bun de pediatrie. Important este sa te informezi cu privire la pregatirea medicului si sa verifici feedback-ul oferit de alti parinti. Un alt aspect important pentru confortul copilului tau in timpul vizitei medicale este atmosfera din cabinet. 

Multe clinici din Targu Mures sunt apreciate pentru calitatea ingrijirilor medicale pe care le ofera celor mai mici pacienti. Iata care sunt acestea: 

1. Vital Ped

Vital Ped este optiunea de top in Targu Mures la capitolul pediatrie, fiind o clinica ce reuneste cadre universitare, medici primari si medici specialisti. Pregatirea vasta a colectivului si folosirea aparaturii moderne permit atingerea performantelor medicale. Micutii pot beneficia la aceasta clinica de consultatii amanuntite din domenii ca neurologia, ortopedia, alergologia, psihologia etc. Medicii se afla intr-o continua pregatire si au scopul de a oferi micilor pacienti ingrijiri medicale intr-un mediu confortabil. 

La Vital Ped, consultul de pediatrie costa 200 lei. 

Centrul Medical Vital Ped este foarte apreciat in Targu Mures. In mediul online, parintii l-au descris ca fiind un mediu sigur pentru copii, care sunt tratati intr-o maniera deosebita de catre medici. Echipa este formata din profesionisti atenti la nevoile copilului, care sunt amabili, prompti si interactioneaza eficient cu pacientii. Rabdarea, intelegerea, atitudinea optimista si faptul ca inspira incredere celor mici sunt alte calitati apreciate la personalul clinicii. Experienta este placuta atat pentru copii, cat si pentru parinti. Un alt plus il reprezinta faptul ca programarile se respecta. Intregul personal este orientat catre nevoile pacientului si pune pret pe curatenie, cabinetele fiind igienizate dupa fiecare copil. Serviciile Vital Ped sunt diversificate si de calitate superioara. 

Vezi parerile pacientilor despre Vital Ped
Vezi Pareri

2. Pedimedical

Pedimedical este unul dintre cele mai bune cabinete de pediatrie situate in Targu Mures. Aici isi desfasoara activitatea dr. Seica Csilla, care asigura consultatii copiilor de toate varstele si care supravegheaza indeaproape starea de sanatate a acestora. Cabinetul a fost amenajat astfel incat sa asigure confort superior micilor pacienti, avand in dotare echipamente care contribuie la eficienta actului medical. Medicul ofera sfaturi cu privire la alimentatia bebelusilor si asigura control gratuit in perioada de tratament la pacientii diagnosticati cu boli acute. 

Pentru o consultatie, se aplica tariful de 180 lei.

Majoritatea parintilor care au ales Pedimedical se declara multumiti de calitatea serviciilor si ingrijirilor de care au beneficiat cei mici. Medicul este bine pregatit, amabil si atent la nevoile pacientului. Cabinetul este curat si dotat corespunzator, acestea fiind alte aspecte observate si apreciate de parinti. 

3. Centrul Omniprax

Deschis la Targu Mures in anul 2007, Centrul Medical Omniprax s-a dezvoltat dintr-un cabinet de medicina de familie. Din dorita de a oferi servicii medicale variate, din mai multe specialitati, medicii au decis o restructurare a cabinetului. In prezent, sunt disponibile consultatii si tratamente ce raspund la nevoile complexe in materie de sanatate ale pacientilor, fiind abordata o perspectiva multidisciplinara odata cu dezvoltarea cabinetului si a portfoliului de servicii. La momentul de fata, sunt acoperite 12 specialitati medicale si serviciile se adreseaza pacientilor de toate varstele. 

Fara bilet de trimitere, parintii vor achita suma de 150 lei pentru consultatia pediatrica.

Referitor la feedback-ul parintilor care au ales Centrul Omniprax, cei mai multi dintre ei se declara multumiti de profesionalismul si amabilitatea cu care au fost tratati atat ei, cat si cei mici. Medicii sunt foarte bine pregatiti, iar parintii apreciaza faptul ca sunt disponibile servicii din mai multe ramuri medicale. Cabinetul este ingrijit si dotat cu toate cele necesare. 

4. Carit-San Medical

Cu o experienta de aproape trei decenii pe piata medicala, Carit-San Medical a devenit una dintre optiunile principale ale parintilor din Targu Mures care vor sa isi programeze copilul la o consultatie de pediatrie. Aici se ofera consultatii, tratamente si recomandari pentru un spectru larg de afectiuni. Policlinica Carit-San Medical colaboreaza cu medici foarte bine pregatiti, cunoscuti in tara si in strainatate. Centrul si-a deschis portile in anul 1991 si la momentul de fata reuneste o echipa de medici specializati in domenii ca pediatria, ortopedia, chirurgia, neurologia etc. Asa cum sugereaza si numele, exista si o componenta caritabila in cadrul acestei policlinici. 

Consultatia de pediatrie are tariful de 150 lei.

In mediul online, majoritatea parerilor despre Carit-San Medical sunt pozitive. Medicii au o experienta profesionala vasta, au rabdare sa asculte pacientul si ii ofera sfaturi utile, fiind dornici sa ajute. Amabilitatea si empatia sunt alte doua calitati apreciate la personalul medical din aceasta policlinica. Consultatiile sunt amanuntite si pacientii beneficiaza de atentie deosebita din partea doctorilor. Ca dezavantaj, unele persoane mentioneaza ca programarile nu se respecta. 

5. Galenus

In Targu Mures, Galenus este o alta clinica specializata in pediatrie pe care sa o iei in considerare daca vrei sa iti programezi copilul la o consultatie. Acesta marcheaza primul centru medical privat din oras, ce reuneste o echipa pasionata si dornica sa ofere ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate pacientilor. Centrul Medical Galenus reuneste servicii din mai multe departamente, intre care pediatria, dermatologia, neurologia, radiologia etc. Pentru a oferi in permanenta ingrijiri de calitate si acces la tratamente noi, Galenus dezvolta permanent colaborari si parteneriate noi. 

In departamentul de pediatrie, consultatia are tariful de 200 lei.

Centrul Medical Galenus a primit recenzii pozitive de la un numar mare de pacienti sau parinti care si-au dus copiii acolo pentru consultatii si ingrijiri medicale. Conform parerilor exprimate in mediul online, cadrele medicale sunt profesioniste, empatice, rabdatoare si pricepute. Serviciile sunt de foarte buna calitate, iar pacientii se declara multumiti. Desi majoritatea parerilor sunt bune, exista si persoane care spun ca programarile nu se respecta si ca la telefon se raspunde destul de greu.

Concluzii

Sanatatea copilului tau reprezinta o prioritate, iar numerosi medici specializati in pediatrie si care profeseaza in Targu Mures ofera ingrijiri de calitate micutilor. Fie ca e vorba despre consultatia de rutina sau despre investigarea unor simptome, este important sa te indrepti catre medici care pun pret pe confortul copilului si care au experienta vasta.