Meniu

Pediatrie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci programare la un pediatru din Timisoara? Vizita la medic este necesara de fiecare data cand copilul tau prezinta simptome ingrijoratoare, dar si pentru ingrijiri preventive si pentru controlul de rutina. Identificarea problemelor de sanatate si tratarea lor in timp util este esentiala pentru persoanele de orice varsta, mai ales in cazul copiilor care nu pot sa isi comunice suferinta. Durerile persistente de stomac, dificultatile de respiratie si febra sunt cateva dintre simptomele in prezenta carora trebuie sa faci cat mai repede o programare la medicul pediatru pentru copilul tau. 

Pentru a monitoriza starea de sanatate a copilului, pentru ingrijiri medicale de calitate in caz de boala si pentru sfaturi privind sanatatea micutului si prevenirea bolilor, poti merge la una dintre numeroasele clinici de pediatrie din Timisoara, unde profeseaza medici care au experienta vasta si care sunt apreciati in comunitate. 

Ce suma platesc parintii pentru o consultatie la medic pediatru in Timisoara?

Timisoara este un oras foarte mare, de unde si numarul generos de clinici specializate in pediatrie. In mod firesc, parintii vor sa identifice unul dintre cei mai buni medici atunci cand vine vorba despre sanatatea copiilor, chiar si daca au nevoie de o simpla consultatie. Tabelul de mai jos te va ajuta sa iti faci o idee cu privire la costurile pe care la presupune consultatia la cei mai buni medici pediatri din acest oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Lia Ignea
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Disponibilitate
 • Implicare
 • Amabilitate
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Cabinet curat si ordonat
Kid Klinik
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si rabdare
 • Sfaturi utile si detalii amanuntite privind tratamentele
 • Comunicare eficienta medic-parinte
 • Sprijin pentru parinti
Tiamed
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si experienta
 • Amabilitate si empatie
 • Tratamente adecvate
 • Comportament exemplar fata de copii
 • Interactiune medic-pacient bazata pe incredere
MedLife Medici's
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal amabil la receptie
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie si intelegere
 • Comunicare eficienta cu personalul medical
 • Ambient placut
Policlinica Boia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Cadre medicale profesioniste
 • Dedicare, amabilitate si rabdare
 • Comportament exemplar fata de micii pacienti
 • Explicatii clare pentru parinti
 • Curatenie
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in pediatrie din Timisoara

Pentru a afla daca un copil sufera de o problema de sanatate si pentru a beneficia de tratament corect, poti alege unul dintre medicii pediatri care profeseaza in Timisoara. Acestia sunt renumiti pentru experienta vasta si pentru eficienta tratamentelor pe care le-au recomandat de-a lungul anilor, fiind alesi chiar si de parinti din afara orasului.

Pe baza feedback-ului pozitiv primit de la parinti si a experientei indelungate in domeniul pediatriei, acestia sunt considerati a fi cei mai buni medici pediatri din Timisoara: 

1. Dr. Lia Ignea

Clinica de pediatrie Dr. Lia Ignea este prima optiune pe care trebuie sa o ai in vedere daca te afli in cautarea unui pediatru foarte bun din Timisoara. Serviciile de la aceasta clinica sunt dedicate exclusiv micilor pacienti si sunt menite sa asigure o experienta medicala confortabila copiilor. Consultatiile se desfasoara amanuntit si sunt baza tratamentelor recomandate ulterior de catre medic, fiind luate in calcul particularitatile copilului si istoricul medical. Pentru un plus de confort si siguranta, in dotarea clinicii a fost inclusa o sala speciala pentru consultatiile sugarilor. 

Pentru o consultatie se aplica tariful de 200 lei.

Foarte multi parinti recomanda serviciile dr. Lia Ignea, pe care o descriu ca fiind foarte bine pregatita, disponibila si implicata. Aceasta ii sprijina moral pe parinti si le ofera intotdeauna cele mai bune solutii. Este rabdatoare, comunicativa si ii ajuta pe copii sa se simta confortabil. Cabinetul este curat si ordonat.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Lia Ignea
Vezi Pareri

2. Kid Klinik

Pentru serviciile unui bun pediatru, poti sa te indrepti catre Kid Klinik din Timisoara. Acest cabinet a fost infiintat de catre dr. Cristina Zaica, medic specialist pediatru ce detine supraspecializare in oncologie si hematologie pediatrica. Activand de peste 10 ani in domeniul pediatriei, dr. Zaica prioritizeaza starea de sanatate a micilor pacienti si ofera parintilor sfaturi personalizate. In acelasi cabinet mai profeseaza si alti medici specialisti in pediatrie, ce contribuie la identificarea unor planuri de tratament eficiente pentru afectiunile depistate. 

Pretul unei consultatii pediatrice este de 200 lei. 

Referitor la parerile celor care au ales Kid Klinic, acestea sunt foarte bune. Parintii spun ca medicii de la acest cabinet i-au ajutat sa rezolve situatii medicale delicate si ca le-au oferit sprijin pe tot parcursul tratamentului. Dragostea fata de copii si interesul pentru evolutia tratamentului sunt doua dintre calitatile medicilor de la Kid Klinic. Parintii spun ca li s-a raspuns la toate intrebarile, ca au fost de fiecare data lamuriti si ca au primit sfaturi utile. Medicii sunt profesionisti, empatici si rabdatori. 

3. Tiamed

Persoanele care locuiesc in Timisoara si vor sa isi duca copilul la un pediatru bun au la dispozitie serviciile clinicii Tiamed, unde profeseaza o echipa de medici pediatri care ofera ingrijiri medicale complete celor mai mici pacienti. Calitatea serviciilor este sustinuta de experienta echipei, de folosirea aparaturii performante si de aplicarea celor mai noi tratamente din domeniu. Lista de servicii si investigatii medicale acopera mai multe arii terapeutice, printre care chirurgia pediatrica, diabetul si nutritia, endocrinologia etc. Din echipa fac parte medici specialisti, medici primari, psihologi si consilieri in alaptare. 

Pretul unei consultatii porneste de la 150 lei.

In mediul online, zeci de parinti si-au povestit experienta avuta la Tiamed. Conform acestora, medicii de la clinica Tiamed ofera servicii de inalta calitate, sunt profesionisti si au experienta. Empatia fata de copii si parinti, sprijinul oferit acestora, amabilitatea, disponibilitatea si asigurarea de tratamente adecvate sunt alte trasaturi care descriu echipa clinicii. Medicii au un comportament exemplar, sunt prompti si stabilesc o conexiune deosebita cu micii pacienti, bazata pe incredere.

4. MedLife Medici’s

MedLife Medici’s este o clinica situata in Timisoara, unde poti gasi medici pediatri cu experienta vasta. In portofoliul Medici’s se afla 4 clinici, iar de-a lungul anilor de activitate a devenit unul dintre principalii operatori medicali din acest oras. Obiectivul unitatilor medicale din acest grup este de a oferi comunitatii acces la ingrijiri medicale de calitate si de a raspunde la nevoile medicale curente. In 2022, MedLife a achizitionat grupul Medici’s, fapt care a dus la consolidarea pozitiei MedLife in aceasta zona a tarii si la conturarea unui parteneriat strategic, tintit pe indeplinirea obiectivelor ce tin de sanatatea pacientului. 

In departamentul de pediatrie, o consultatie costa 200 lei.

Cat despre feedback, aceasta clinica a primit numeroase calificative pozitive si cuvinte de lauda. Multe persoane declara ca merg cu incredere la Medici’s si ii recomanda serviciile, spunand ca au fost de fiecare data intampinate calduros inca de la intrare. Personalul de la receptie este amabil, empatic si rabdator. Medicii sunt bine pregatiti, intelegatori si comunicativi. Un alt aspect care contribuie la experienta pozitiva a pacientilor este faptul ca personalul cauta intotdeauna cele mai bune solutii si interactioneaza foarte bine cu pacientul. Ambientul din clinica este placut. 

5. Policlinica Boia

O alta unitate medicala din Timisoara unde vei gasi cu siguranta un pediatru bun pentru copilul tau este Clinica Boia, un spital privat specializat in pediatrie. Cardiologia pediatrica, gastroenterologia pediatrica si ortopedia pediatrica sunt cateva dintre ramurile medicale cuprinse in lista de servicii. Centrul a fost deschis in urma cu aproximativ 14 ani si reuneste o echipa numeroasa de medici primari si medici specialisti, care se ocupa de diagnostic, tratament si consiliere pentru copii in cazul a numeroase afectiuni. Policlinica a fost fondata de catre prof. dr. Mariana Boia, care este medic primar in pediatrie si neonatologie, cadru didactic si coordonat de rezidenti, manifestand un interes puternic pentru noile metode de tratament si progresul in medicina. 

Pretul unei consultatii este de 250 lei.

Empatia, profesionalismul, organizarea impecabila si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile care ii recomanda pe medicii de la aceasta policlinica. Asa cum noteaza mai multe persoane in recenziile din mediul online, cadrele medicale sunt dedicate, rabdatoare si au un comportament exemplar fata de copii. Acestia ofera explicatii clare parintilor si ii trateaza cu respect. Curatenia este un punct forte. In cazul acestei policlinici, exista si cateva pareri mai putin pozitive, de la parinti care spun ca programarile se decaleaza si ca timpii de asteptare depasesc uneori cateva zeci de minute.

Concluzii

Dupa cum poti vedea, Timisoara ofera numeroase variante la capitolul medici pediatri. Pentru controlul de rutina, pentru examinarea unei probleme de sanatate sau in cazul unei urgente, poti sa te adresezi uneia dintre clinicile considerate a fi cele mai bune, astfel incat micutul tau sa beneficieze de ingrijiri medicale de calitate, intr-un mediu placut si adecvat varstei sale.