Meniu

Pneumologie Alba Iulia 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printr-o consultatie de pneumologie in Alba Iulia poti afla informatii utile in legatura cu starea de sanatate, astfel incat sa aduci modificari stilului tau de viata acolo unde este nevoie. In cazul in care te confrunti cu o afectiune grava, un medic specialist in domeniu te poate ajuta prin stabilirea unui plan de tratament personalizat si cat mai eficient. 

In Alba Iulia exista numeroase clinici si cabinete medicale ce iti pot oferi servicii de calitate in ceea ce priveste pneumologia. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acestea este sa te programezi din timp la o clinica din oras. Pe urma, in timpul consultatiei initiale, medicul pe care l-ai ales iti va pune mai multe intrebari pentru a se familiariza cu situatia ta. 

Cat costa o consultatie initiala de pneumologie in Alba Iulia? 

Daca planuiesti sa vizitezi un cabinet de pneumologie din Alba Iulia pentru prima data, ideal este sa te interesezi din timp in privinta tarifelor, pentru a nu avea surprize neplacute. In plus, unele clinici ofera consultatii de pneumologie in mod gratuit celor care se programeaza folosind biletul de trimitere de la medicul de familie. In caz contrar, preturile sunt cele de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Transilvania Clinic
Clinica-Verificata
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Medic specialist
 • Diverse promotii
 • Participari la congrese
 • Profesionalismul si seriozitatea
 • Organizare ireprosabila
Cardio Help
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Servicii online
Centrul Dr. Cibu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Diverse parteneriate
 • Ingrijire la domiciliu
 • Curatenie
 • Program restrans
 • Timp insuficient pentru consultatii
Terra Aster
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Contract CAS
 • Experienta in domeniu
 • Program flexibil
 • Timp de asteptare ridicat
Clinimed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Diverse abonamente
 • Program restrans
 • Personal insuficient la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii de pneumologie in Alba Iulia 

Am selectat cinci clinici care ofera servicii de pneumologie in orasul Alba Iulia in scopul de a alcatui o lista cat mai utila pentru persoanele care au nevoie de o solutie rapida si de calitate. Aspectele luate in calcul in timpul selectiei variaza de la echipamentul din dotare, experienta medicilor si celelalte facilitati pe care centrele respective ti le pun la dispozitie: 

1. Transilvania Clinic  

O prima clinica spre care se pot orienta cei care au nevoie de o consultatie de pneumologie este Transilvania Medical Clinic din Alba Iulia. Aici isi desfasoara activitatea mai multi medici specialisti: Dr. Lavinia Budian, Dr. Laura Ene si Dr. Anca Maierean. Cu scopul de a se mentine la curent cu noutatile din domeniul medical, personalul clinicii participa in mod periodic la diverse congrese, atat din tara, cat si din strainatate. Dr. Anca Maierean, spre exemplu, este membru al Societatii Romane de Pneumologie si al Societatii Europene de Pneumologie, iar pe parcursul activitatii sale a publicat numeroase lucrari de specialitate. Exista si un pachet de servicii de pneumologie pentru care pot opta oamenii, alcatuit din consultatie, spirometrie si control. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 280 de lei. In el este inclus si primul control.

Profesionalismul si seriozitatea reprezinta principalele aspecte pe care pacientii le aduc in discutie, atunci cand vine vorba de activitatea personalului din cadrul Transilvania Medical Clinic. Oamenii apreciaza faptul ca isi pot trata problemele aici, prin intermediul unor servicii de calitate, asa ca nu sunt nevoiti sa caute solutii in alte orase. Totul este bine organizat si pus la punct.  

Vezi parerile pacientilor despre Transilvania Clinic  
Vezi Pareri

2. Cardio Help 

Persoanele care aleg sa viziteze clinica medicala Cardio Help au acces la servicii de cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie si pneumologie, toate in Alba Iulia. De ultima categorie de servicii se ocupa o echipa formata din medici specialisti si primari precum Dr. Simona Moldovan, Dr. Alexandra Popescu si Dr. Angela Parastie. In afara de consultatia de specialitate, cei interesati mai pot opta pentru spirometrie si test bronhodilatatie cu interpretare. De regula, primul consult de pneumologie include interpretarea radiografiei sau a CT-ului toracic, a analizelor si spirometria, insa pacientii au optiunea sa renunte la aceasta. Programarile se fac prin intermediul numarului de telefon, intre orele 8 si 20. 

Cu privire la pretul consultatiei de specialitate, acesta este de 200 de lei. Acelasi pret se aplica si in cazul consultatiei online. 

Experienta placuta de care au avut parte mai multe persoane in cadrul clinicii medicale Cardio Help se datoreaza personalului medical profesionist si dornic sa ajute, care dispune de rabdarea necesara pentru a oferi solutii chiar si celor mai complexe cazuri. Perfectionarea continua pe care pune accent echipa medicala ii determina pe oameni sa revina de fiecare data la clinica. 

3. Centrul Dr. Cibu  

Cei care au nevoie de expertiza unui pneumolog in Alba Iulia mai pot sa-si indrepte atentia si catre Centrul Dr. Cibu. In cadrul lui isi practica meseria Dr. Virigina Gombos, medic primar in pneumoftiziologie, iar serviciile pe care le ofera sunt consultatia de specialitate, controlul si spirometria. Centrul are diverse parteneriate pentru a asigura o gama cat mai variata de servicii, inclusiv in ceea ce priveste ingrijirea la domiciliu. Programul medicului est unul restrans, ceea ce inseamna ca pacientii isi pot face programare doar joia, intre orele 16 si 19. 

O consultatie costa 250 de lei, iar daca o persoana isi doreste si efectuarea spirometriei, acesta creste la 300 de lei. 

Activitatea Centrului Dr. Cibu este apreciata din mai multe puncte de vedere, de la calitatea serviciilor, la profesionalismul si amabilitatea personalului medical. De asemenea, normele de igiena sunt respectate cu strictete, in scopul de a crea un spatiu cat mai sigur pentru pacienti. Exista si persoane care sunt de parere ca timpul acordat consultatiilor nu este suficient pentru a transmite toate informatiile de care au nevoie. 

4. Terra Aster 

Terra Aster are o experienta de mai bine de 25 de ani in domeniul serviciilor medicale, asa ca nu este de mirare ca pe parcursul activitatii sale a reusit sa stranga o echipa de experti, printre care se numara si un pneumolog primar in Alba Iulia: Dr. Ravara Cecilia Chirila. Programul medicului este unul flexibil, de luni pana vineri. In functie de ziua aleasa, pacientii se pot programa atat dimineata, cat si mai pe seara. In plus, clinica are contract cu CAS, asa ca persoanele care se programeaza prin intermediul unui bilet de trimitere beneficiaza in mod gratuit de consultatia de pneumologie. Alte servicii decontate ce se pot dovedi utile in procesul de diagnosticare sunt analizele medicale si radiografiile. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 250 de lei. 

In urma vizitei efectuate in cadrul clinicii Terra Aster, mai multi pacienti au adus cuvinte de lauda la adresa medicilor de aici, pe care-i considera responsabili si profesionisti. Chiar si asa, un aspect ce nu poate fi trecut cu vederea este timpul de asteptare ridicat, indiferent daca o persoana are sau nu programare. Imbunatatiri se pot face si in legatura cu atitudinea personalului de la receptie. 

5. Clinimed  

O alta clinica medicala cu o ampla experienta in domeniu, inclusiv pe partea de pneumologie este Clinimed din Alba Iulia. Din 1994 si pana in prezent, clinica a continuat sa ofere servicii de calitate, aduc in acelasi timp imbunatatiri relatiei dintre medic si pacient. De efectuarea consultatiei de pneumologie se ocupa medicul primar Dr. Stela Sabau. Programul sau este unul restrans, mai exact lunea de la ora 13 la 15, iar acest lucru inseamna ca persoanele interesate de serviciile sale trebuie sa-si faca din timp programare. De asemenea, exista diverse abonamente pe care le pot achizitiona oamenii, in scopul de a avea acces la servicii medicale de calitate de fiecare data cand au nevoie de ele: abonamentul Clini-KIDS, Clini-LADY, Clini-STANDARD etc. Abonamentele includ reduceri la diverse servicii medicale. 

O consultatie de specialitate costa 250 de lei. 

Pacientii Clinimed au apreciat in mai multe randuri personalul competent si dedicat, alaturi de serviciile sigure si de calitate. In acelasi timp, la clinica se mai pot aduce imbunatatiri pe partea de organizare: oamenii nu reusesc sa-si faca programare din cauza personalului insuficient de la receptie. Exista si situatii in care programarile nu sunt respectate. 

Concluzii

In final, pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta in timpul primei tale consultatii la un cabinet de pneumologie in Alba Iulia, alegerea unui medic cat mai potrivit este esentiala. Unele persoane pun accent pe tarife accesibile, in timp altele vor sa beneficieze de expertiza unui medic cu o ampla experienta in domeniu, pentru a se simti in siguranta. Ia o decizie, in functie de propriile tale asteptari si nevoi, iar apoi prezinta-te la un control de rutina pentru a observa progresul!