Meniu

Pneumologie Arad 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te confrunti cu probleme de respiratie si n-ai idee care ar putea fi sursa lor, o consultatie de pneumologie in Arad te poate ajuta sa obtii mai multe detalii despre starea ta de sanatate. Pneumologia nu se rezuma doar la diagnosticarea si tratarea afectiunilor de acest tip, ci si la prevenirea si monitorizarea lor. 

Clinicile din Arad sunt dotate cu aparatura performanta, lucru care permite efectuarea unui portofoliu divers de servicii, la standarde inalte. Mai mult decat atat, exista diverse facilitati pe care clinicile respective le pun la dispozitia pacientilor, astfel incat acestia sa aiba parte de o experienta cat mai placuta in timpul vizitei lor. 

Cat costa o consultatie de pneumologie in Arad?  

In functie de clinica de pneumologie din Arad la care alegi sa te programezi pentru o consultatie, tarifele pot varia. Exista si clinici care la ofera pacientilor posibilitatea de a achizitiona diverse abonamente, pentru a beneficia de servicii la preturi cat mai accesibile, oricand au nevoie de ele. Consulta tabelul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre preturile acestor consultatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica AS
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic specialist
 • Diverse abonamente
 • Laborator de analize propriu
 • Parcare spatioasa
 • Promotii lunare
 • Program restrans
 • Nu se respecta programarile
Policlinica Dr. Turcin
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic primar
 • Consultatii online
 • Contract CNAS
 • Atmosfera placuta
 • Timp de asteptare mare
Policlinica Vlaicu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Servicii de ingrijire la domiciliu
 • Diverse abonamente
 • Personal insuficient la receptie
 • Decalaj la programari
Clinica Riamed Plus
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Aglomeratie
Centrul Mediqa
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Asigurare Signal Iduna
 • Curatenia
 • Programarile nu se respecta
 • Program restrans de munca
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera consultatii de pneumologie in Arad

Ti-am pregatit un top alcatuit din mai multe clinici care ofera servicii de pneumologie in orasul Arad. In cadrul acestora isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti, iar scopul lor este de a te ajuta sa obtii toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti imbunatati starea de sanatate. Pe baza celor prezentate, alege o clinica si programeaza-te pentru un consult:

1. Policlinica AS  

Dotata la standarde ultramoderne si cu o echipa medicala talentata si dedicata, Policlinica AS reprezinta un bun punct de pornire pentru cei ce se afla un cautarea unei clinici de pneumologie in Arad. Aici isi practica meseria Dr. Cristina Teaha, medic specialist pneumolog, iar in lista de servicii pe care le asigura se regasesc consultatia de specialitate, ecografia, spirometria, controlul si pulsoximetria. Programul medicului este unul restrans: lunea intre orele 14 si 18 si joia intre orele 9 si 13, asa ca persoanele interesate trebuie sa se programeze din timp pentru consult. Clinica le ofera oamenilor posibilitatea sa cumpere diverse abonamente, de tip Corporate pentru firmele care vor sa le asigure toate conditiile necesare angajatilor sai sau de sanatate. Mai mult decat atat, clinica ofera in fiecare luna diverse promotii. Serviciile pot fi decontate datorita contractului CAS.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 100 de lei. 

Profesionalismul, amabilitatea si atentia la detalii sunt motivele care-i determina pe oameni sa recomande serviciile prestate in cadrul Policlinicii AS. Un alt aspect pe care il apreciaza in mod deosebit oamenii este parcarea spatioasa. Totusi, interactiunea cu personalul de la receptie nu este mereu una placuta, iar programarile pacientilor sunt adesea nerespectate. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica AS  
Vezi Pareri

2. Policlinica Dr. Turcin  

O alta clinica spre care se pot orienta oamenii care au nevoie de o consultatie de pneumologie este Policlinica Dr. Turcin din Arad. Activitatea policlinicii a inceput in anul 2004, iar din 2005, aceasta a obtinut un contract CAS pe ambulatoriul de specialitate, astfel incat pacientii sa poata obtine serviciile de care au nevoie la preturi accesibile sau chiar in mod gratuit. Medicul primar care se ocupa de aceasta ramura de servicii in cadrul clinicii este Dr. Daniel Ses. Aici, pacientul beneficiaza de o examinare completa si avizata. In plus, pacientii care nu se pot deplasa pana la clinica, din diverse motive, pot opta pentru o consultatie online prin video. Programul normal de lucru este de luni pana vineri, insa pacientii se pot prezenta si sambata, cu programare. 

Pentru o consultatie de pneumologie, pretul este de 150 de lei. 

Colectivul Policlinicii Dr. Turcin este apreciat pentru politetea, amabilitatea si atentia la detalii de care da dovada. Totul decurge conform asteptarilor de la receptie, unde pacientii sunt primiti cu multa caldura, pana la finalizarea vizitei. Au existat si situatii in care timpul de asteptare ridicat si lipsa de comunicare dintre personal si pacienti au dus la niste experiente mai putin placute. 

3. Policlinica Vlaicu  

Cea de-a treia clinica medicala care asigura consultatii si investigatii de pneumologie si nu numai in Arad este Policlinica Vlaicu, iar de aceasta categorie de servicii se ocupa Dr. Rodica Negrescu, medic primar. Consultatiile se fac doar pe baza de programare, asa ca persoanele interesate trebuie sa programeze din timp, apeland unul din cele trei numere de telefon ale clinicii. Pacienti de toate varstele pot opta pentru serviciile efectuate la clinica la preturi reduse, prin intermediul unui abonament. Exista 4 tipuri de abonamente in functie de varsta: abonamentul baby pentru sugarii cu varsta de pana la 12 luni, abonamentul junior pentru copii pana la 16 ani, abonamentul pentru adulti intre 16 si 45 de ani si cel pentru seniori. Un alt aspect prin care iese in evidenta clinica este faptul ca asigura servicii de ingrijire la domiciliu, in cazul in care bolnavul necesita o ingrijire complexa, dar fara spitalizare. Exista un abonament si pentru cei care aleg consultatii la domiciliu. 

Cu privire la pretul consultatiei de specialitate, acesta este de 250 de lei.

Experienta placuta de care au avut parte pacientii in cadrul Policlinicii Vlaicu se datoreaza in mare parte amabilitatii medicilor si calitatii serviciilor prestate de acestia. In acelasi timp, un aspect negativ ce nu poate fi trecut cu vederea despre activitatea clinicii este personalul insuficient de la receptie, care raspunde greu la telefon, iar acest lucru face ca programarea unei consultatii sa fie foarte dificila. Nici programarile nu se respecta mereu.  

4. Clinica Riamed Plus  

Activitatea Clincii Riamed Plus este concentrata pe rezolvarea problemelor de sanatate ale pacientilor, prin intermediul serviciilor de pneumologie, efectuate in Arad. Serviciile de care oamenii pot beneficia in mod gratuit, prin intermediul unui bilet de trimitere sunt consultul de specialitate, spirometria, pulsoximetria, referatele medicale etc. De efectuarea lor se ocupa doi medici primari cu o experienta de peste un deceniu in domeniu: Dr. Mihaela Lenesiu si Dr. Dana Matei. Programarile se fac intre orele 15 si 19, folosind numarul de telefon de pe site-ul clinicii. In viitorul apropiat, Riamed Plus planuieste sa-si extinda gama de servicii, astfel incat sa cuprinda si alte specializari care pot ajuta in tratarea problemelor de sanatate. 

Pentru o consultatie de pneumologie de specialitate pretul este de 250 de lei. 

Mai multe persoane au apreciat personalul Clinicii Riamed Plus pentru profesionalismul si respectul de care da dovada in interactiunea cu pacientii. Medicii le inspira incredere acestora, ceea ce-i ajuta sa se relaxeze in timpul consultului. In acelasi timp, au existat situatii in care programarile au fost decalate, iar oamenii au fost nevoiti sa astepte in aglomeratie. 

5. Centrul Mediqa

Centrul Mediqa si-a extins de curand echipa, astfel incat sa includa si un pneumolog specialist, care sa ofere servicii de calitate in Arad. Numele lui este Dr. Cristian Mirci, iar serviciile pe care le asigura includ consultatiile de specialitate, spirometria, pulsoximetria si evaluarea capacitatii pulmonare. Programul medicului este unul restrans, doar lunea si joia intre orele 15 si 17, asa ca ideal este ca persoanele interesate de serviciile sale sa-si faca din timp programare la centru. Acest lucru se poate realiza printr-un apel telefonic. De asemenea, persoanele cu asigurare Signal Iduna beneficiaza de consultatii si analize, fara a-si face griji de eventualele costuri suplimentare. 

In mod normal, pretul unei consultatii de pneumologie este de 200 de lei. 

Exista mai multe aspecte pe care pacientii le-au adus in discutie in momentul in care au recomandat  serviciile Clinicii Mediqa, precum amabilitatea echipei medicale, curatenia si atmosfera placuta. Totusi, o problema care se regaseste si la aceasta clinica este cea a programarilor care nu sunt respectate, motiv pentru care oamenii sunt nevoiti sa astepte mai mult decat au presupus initial. 

Concluzii

In concluzie, ai posibilitatea sa te programezi la mai multe clinici de pneumologie din orasul Arad, in scopul de beneficia de expertiza unui medic priceput, care a acumulat o ampla experienta in domeniu pe parcursul carierei sale. Pe baza informatiilor obtinute in urma consultatiei initiale, medicul poate stabili un plan de tratament care sa te ajute sa-ti gestionezi simptomele!