Meniu

Pneumologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa beneficiezi de servicii de pneumologie in Bacau? In oras exista mai multe clinici care te pot ajuta in acest sens. Daca n-ai idee care este cea mai potrivita pe tine, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii relevante despre modul in care acestea isi desfasoara activitatea, de la echipamentele pe care le au in dotare, la pregatirea personalului medical. 

Bineinteles, exista si alte aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere, inainte de a te programa la o clinica din Bacau pentru o consultatie de pneumologie. Spre exemplu, bugetul: preturile practicate de clinici pot fi mai mult sau mai putin accesibile, iar acest lucru se aplica in cazul tuturor serviciilor, nu doar celor din categoria de pneumologie. 

Cat costa o consultatie de pneumologie in Bacau? 

Dupa cum am mentionat mai devreme, preturile serviciilor de pneumologie din Bacau nu sunt intotdeauna aceleasi si doua persoane pot plati sume diferite pentru o consultatie de specialitate. Poate ca diferenta nu este una mare, dar tot se observa dupa mai multe vizite la clinica. De aceea, noi am selectat preturile practicate de mai multi medici din oras si le-am inclus intr-un tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Euroclinic Center
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Clinica NewMedics
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Servicii la domiciliu
Redivivus Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Grija fata de pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de pneumologie in Bacau 

Pentru a alcatui topul urmator, am ales trei clinici in cadrul carora se efectueaza servicii de pneumologie in orasul Bacau. Detaliile pe care le vei afla prin parcurgerea descrierilor de mai jos au de-a face cu pregatirea medicilor, experienta acestora, faciliatile pe care clinicile respective ti le pun la dispozitie si opiniile celor care au apelat in trecut la ele:  

1. Euroclinic Center 

Prima clinica la care poti apela pentru o consultatie de specialitate si alte servicii de pneumologie efectuate in Bacau este Euroclinic Center. In afara de consultatii, portofoliul de servicii cuprinde radiografia pulmonara, spirometria, ecografia toracica, prescrierea tratamentului si apneea in somn. De efectuarea acestora se ocupa Dr. Luminita Branzei, medic primar pneumolog cu studii complementare in ultrasonografie generala. Aparatura de ultima generatie sprijina actul medical, astfel incat pacientii sa beneficieze de servicii integrate de sanatate. In plus, clinica pune accent pe imbunatatirea constanta a aparaturii si tehnicilor de lucru, in scopul de a obtine rezultate concrete.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 de lei. 

Exista mai multe motive care-i sa determina pe oameni sa recomande serviciile clinicii Euroclinic Center, de la primirea calduroasa din partea personalului de la receptie si pana la disponibilitatea de care dau dovada medicii. Ora programarii este respectata, ceea ce denota profesionalism. Mai mult decat atat, personalul medical este rabdator si ofera toate explicatiile necesare. 

Vezi parerile pacientilor despre Euroclinic Center 
Vezi Pareri

2. Clinica NewMedics  

Prima clinica privata din tara specializata in somnologie, NewMedics, a continuat sa se dezvolte pentru a asigura servicii de calitate celor care se confrunta cu tulburari de somn, inclusiv pe partea de pneumologie, in mai multe orase din tara, printre care si Bacau. Efortul echipei medicale este sustinut prin aparatura performanta din dotarea clinicii. De asemenea, clinica dispune si de aparatura portabila, care poate fi folosita la domiciliul pacientului, in cazul in care acesta nu se poate deplasa si are nevoie de un diagnostic initial. Echipamentele folosite provin de la branduri de renume mondial ca Viasys Healthcare. Din anul 2005 si pana in prezent, NewMedics continua sa imbunatateasca modul in care isi desfasoara activitatea si sa informeze publicul in ceea ce priveste gravitatea problemelor de somn. Internarile se fac printr-un bilet de trimitere. 

O consultatie de specialitate de pneumologie costa 250 de lei. 

Pacientii care au beneficiat in mai multe randuri de serviciile clinicii NewMedics i-au acordat un rating pozitiv, aspect care scoate in evidenta calitatea consultatiilor si investigatiilor efectuate aici. Mai mult decat atat, respectul pe care personalul il acorda pacientilor si preocuparea manifestata fata de sanatatea acestora asigura o interactiune placuta intre acestia. 

3. Redivivus Med 

O alta clinica la care mai pot apela oamenii care vor sa se programeze la un consult de pneumologie este Redivivus Med in Bacau. Din echipa clinicii fac parte trei medici specialisti pneumologi: Dr. Anca Gheonea, Dr. Dragos Ungureanu si Dr. Edita Paval. Obiectivul lor principal este de a-i oferi pacientului tot sprijinul de care are nevoie pentru a-si imbunatati starea de santate. In gama de servicii sunt incluse mai multe tipuri de consultatii: cea de pneumologie propriu-zisa, de tabacologie si de somnologie. Alte servicii pentru care mai pot opta persoanele interesate sunt poligrafia, titrarea CPAP, testarea functionala post efort, spirometria cu interpretare, consilierea medicala etc. In plus, datorita contractului cu CAS pe care il are clinica, oamenii pot beneficia de consultatii de pneumologie in mod gratuit. De acestea se ocupa Dr. Edita Paval. Consultatiile se realizeaza doar cu programare, care se poate face foarte usor la telefon. 

Consultatia de pneumologie costa 200 de lei pentru persoanele neasigurate. 

Aspectul pe care il apreciaza in mod deosebit pacientii clinicii Redivivus Med este amabilitatea personalului medical. Interactiunea placuta dintre medici si persoanele care aleg sa vina aici pentru o consultatie sprijina o atmosfera in care oricine se poate relaxa fara probleme. 

Concluzii 

Prin urmare, daca te regasesti printre cei care au nevoie de serviciile unui cabinet de pneumologie in Bacau, atunci tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la una din clinicile de mai sus. Optiunea cea mai potrivita depinde de preferintele tale. Multe dintre aceste clinici pun la dispozitia pacientilor si servicii de somnologie, asa ca daca ai probleme cu somnul, acum este momentul sa te programezi o consultatie cu un specialist!