Meniu

Pneumologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nevoia de a iti face programare la un medic specializat in pneumologie din Bistrita poate aparea in urma unei vizite la medicul de familie, care suspecteaza ca ai putea suferi de o problema la nivelul aparatului respirator. Cateva dintre afectiunile pe care medicul pneumolog are expertiza de a le trata si monitoriza sunt pneumonia, astmul bronsic, tuberculoza, fibroza pulmonara etc. Daca ai fost diagnosticat cu o astfel de problema sau daca prezinti simptome specifice, pneumologul este medicul caruia trebuie sa te adresezi.

Cabinetele de pneumologie din Bistrita primesc zilnic numerosi pacienti, care se prezinta cu simptome ca tusea cronica, durerea in timpul respiratiei si respiratia suieratoare. Datorita experientei vaste, medicii pneumologi sunt capabili sa contureze scheme terapeutice eficiente si sa ofere sprijin pacientilor in gestionarea si tratamentul bolilor pulmonare. Daca locuiesti in acest oras sau in imprejurimi, continua sa citesti articolul pentru a afla unde gasesti cei mai buni pneumologi:

Consultatia de pneumologie in Bistrita: cat trebuie sa platesti?

Pentru prevenirea, diagnosticul si tratamentul bolilor pulmnonare trebuie sa mergi la un medic specializat in pneumologie, pe care il poti gasi inclusiv in Bistrita. Pentru acuratete in diagnostic, medicul iti poate recomanda sa faci si anumite analize. Cat despre consultatie, poti afla tariful acesteia din tabelul de mai jos, in care figureaza numele celor mai bune clinici din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate exceptionala
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Empatie, dedicare si rabdare
 • Clinica moderna si curata
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii amanuntite
 • Programarile nu se respecta
Sanovil
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de top
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Mediu curat si primitor
 • Aparatura ultramoderna
 • Raport bun calitate-pret
 • Decalaj la programari
Med Total
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici calificati
 • Mediu placut
 • Policlinica bine organizata
 • Dotari moderne
Dr. Manuela Anbrus
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Implicare in actul medical
 • Amabilitate
Centromedicor
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Solutii eficiente de tratament
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi un medic specializat in pneumologie din Bistrita?

Simptomele care indica posibila existenta a unei boli pulmonare sunt suficiente pentru a face cat mai repede o programare la pneumologie, specialitate medicala disponibila in cadrul mai multor unitati medicale din Bistrita. Reputatia clinicii, pregatirea medicului, referintele din partea altor pacienti si calitatea ingrijirilor sunt principalele aspecte pe care trebuie sa le analizezi inainte de a iti face programare la un astfel de specialist.

Poate dura destul de mult sa te documentezi despre fiecare clinica, motiv pentru care am alcatuit un clasament care iti raspunde concret la intrebarile privind experienta medicilor, preturile si feedback-ul de la alti pacienti:

1. Centrul Hardmed

Renumit deja in Bistrita, Centrul Medical Hardmed este o alegere de top in randul oamenilor care trebuie sa mearga regulat la pneumologie. Lista de servicii cuprinde numeroase discipline medicale, astfel incat pacienti sa aiba acess la consultatii clinice si tratamente pentru un spectru larg de afectiuni, fiind acoperite majoritatea domeniilor de patologie (chirurgie generala, oncologie medicala, psihiatrie, neurologie etc.) Obiectivul centrului Hardmed este de a aduce in prim-plan servicii de inalta calitate intregii comunitati. Pentru a isi indeplini scopul, a reunit o echipa medicala orientata spre performanta, care se devolta permanent si este la curent cu ultimele tehnici medicale. Fiecare cabinet este dotat cu aparatura performanta, ce contribuie la diversitatea si eficienta tratamentelor. 

Consultatia in cabinetul de pneumologie costa 150 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul de la pacienti, cei mai multi dintre acestia sunt de parere ca au facut o alegere buna venind la Hardmed, unde au intanit medici deosebiti, dedicati, empatici si disponibili sa explice in detaliu procedurile. Consultatiile sunt amanuntile, pacientii beneficiaza de atentie din partea medicilor si sunt tratati cu respect, rabdare si deschidere. Serviciile sunt de calitate, iar multi pacienti sunt de parere ca Hardmed este cea mai buna clinica din Bistrita. Clinica este moderna si curata, pacientii fiind intampinati cu amabilitate si caldura. Cele mai multe pareri sunt pozitive, dar exista si pacienti care sustin ca programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Hardmed
Vezi Pareri

2. Policlinica Noua Sanovil

Pentru diagnosticul si tratamentul patologiilor din sfera pneumologiei, te poti indrepta catre Policlinica Noua Sanovil din Bistrita, unde se trateaza chiar si bolile rare din acest domeniu. Clinica a fost deschisa in anul 2007 si din momentul infiintarii s-a aflat intr-un proces continuu de extindere, avand in prezent o gama variata de servicii din mai multe specialitati medicale: pediatrie, urologie, neurochirurgie, ortopedie etc. Pacientii beneficiaza de acuratete si precizie in diagnosticul bolilor pulmonare, bifate prin intermediul consultatiilor si posibilitatii de a efectua radiografii si tomografii. Corpul medical este format din medici primari si medici specialisti care lucreaza la standarde inalte de calitate si dispun de suport tehnologic modern. 

Consultatia de specialitate costa 200 lei.

Profesionalismul medicilor, aparatura performanta si diversitatea de specialitati medicale sunt principalele avantaje pe care mai multe persoane le-au notat in recenziile oferite policlinicii Sanovil. Cadrele medicale sunt foarte bine pregatite, amabile si competente. Mediul este curat si primitor. Clinica este dotata cu aparatura ultramoderna si serviciile medicale sunt de top, dar in acelasi timp accesibile ca tarif. Sunt disponibile consultatii diverse si raportul calitate-pret este convenabil. Ca dezavantaje, unii pacienti noteaza suprapunerea programarilor.

3. Med Total

Reunind numeroase discipline medicale in acelasi loc, Med Total din Bistrita se numara printre cele mai bune optiuni la capitolul pneumologie. Aceasta policlinica a fost deschisa cu obiectivul clar de a contribui pozitiv la starea de sanatate a comunitatii, oferind servicii medicale inalt calitative si diversificate. Pentru a reusi sa atinga performanta, aceasta policlinica a fost dotata cu aparatura medicala de ultima generatie, astfel incat personalul sa aiba acces la resurse optime de diagnostic si sa poata oferi solutii eficiente de tratament. Pe langa consultatiile de specialitate din diferite arii terapeutice, pacientii Med Total au la dispozitie si serviciile unui laborator de analize medicale. 

Consultatia de pneumologie are tariful de 180 lei. 

Policlinica Med Total este foarte apreciata in Bistrita, pacientii avand cuvinte de lauda pentru medicii care profeseaza acolo. Acestia sunt descrisi ca fiind adevarati profesionisti, amabili si implicati. Unitatea medicala este bine organizata si mediul este placut. Serviciile sunt de calitate si policlinica dispune de dotari moderne. 

4. Dr. Manuela Anbrus

Cabinetul de pneumologie Dr. Manuela Anbrus reprezinta alegerea principala a multor pacienti din Bistrita. Printre serviciile de care poti beneficia in cadrul acestui cabinet se numara consultul pneumologic, tratamentul de specialitate pentru diferite afectiuni care intra in aceasta ramura medicala, interpretarea investigatiilor imagistice etc. De asemenea, la acest cabinet se efectueaza si probe functionale respiratorii, astfel incat functia pulmonara sa fie masurata eficient. 

Pretul unei consultatii este de 170 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile medicale oferite de catre dr. Manuela Anbrus. Aceasta da dovada de experienta vasta, implicare in actul medical si amabilitate. Pacientii o recomanda, spunand ca este un medic profesionist. 

5. Centromedicor

Pentru servicii medicale de calitate din specialitatea pneumologie, locuitorii orasului Bistrita se pot adresa centrului medical Centromedicor. Prioritatile clinicii sunt reprezentate de calitatea actului medical si de utilizarea unor tehnologii de exceptie. Aici isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici specialisti si asistenti care se ocupa de consultatii, investigatii si tratamente personalizate. In departamentul de pneumologie isi desfasoara activitatea dr. Etelca Resteman, medic primar in pneumologie. Aceasta detine competente in efectuarea de explorari functionale respiratorii speciale. 

Pentru consultatia de specialitate la medic primar, pacientul va achita suma de 200 lei.

Profesionalismul, amabilitatea si implicarea sunt cateva dintre calitatile medicilor de la Centromedicor. Despre dr. Etelca, pacientii spun ca este unul dintre cei mai buni medici din Bistrita, deoarece le-a oferit solutii eficiente de tratament si i-a ajutat sa isi revina, desi aveau probleme mari de sanatate. Aceasta e implicata, profesionista si rabdatoare.

Concluzii

Locuitorii orasului Bistrita au optiuni variate in materie de consultatii, tratamente si investigatii din sfera pneumologiei. Clasamentul anterior demonstreaza aceasta afirmatie, fiind o prezentare a clinicilor si cabinetelor medicale care ofera servicii din specializarea pneumologie si care sunt alese de un numar mare de pacienti datorita calitatii actului medical si abordarii profesioniste.