Meniu

Pneumologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai simptome specifice unei afectiuni respiratorii si vrei sa te programezi la o consultatie de pneumologie in Braila? Citeste articolul pana la capat pentru a afla care sunt cele mai apreciate unitati medicale unde se ofera servicii din aceasta disciplina, precum si tariful pentru o consultatie. Vizita la un specialist in pneumologie este imperativa daca te confrunti cu tuse cronica, respiratie suieratoare si oboseala excesiva in timpul unor activitati simple, precum urcatul scarilor. 

La cabinetele de pneumologie din Braila vei gasi medici bine pregatiti, care pot stabili corect un diagnostic si recomanda o schema de tratament adecvata. Consultatia la pneumolog este indicata tuturor persoanelor care prezinta anumite simptome ce ar putea indica o problema la nivelul aparatului respirator, precum si pacientilor care au fost deja diagnosticati cu o afectiune pulmonara (astm bronsic, fibroza pulmonara, pneumonie etc.)

Pretul unei consultatii de pneumologie in Braila

Pneumologia este o specialitate medicala disponibila in cadrul a numeroase clinici si centre medicale din Braila. Tabelul de mai jos iti arata care sunt optiunile de top, impreuna cu tariful aferent unei consultatii initiale la medicul pneumolog:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Mateus
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti, intelegatori si respectuosi
 • Interes fata de nevoile pacientului
 • Aparatura de ultima generatie
 • Raport bun calitate-pret
 • Atentie la detalii
Diaconia
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Diversitate de servicii medicale
 • Aparatura moderna
Dr. Mihaela Martius
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale impecabile
 • Medic primar cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Preocupare fata de nevoile pacientului
Centrul Grivita
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare si dorinta de a ajuta
 • Grija fata de pacient
 • Programarile nu se respecta
 • Atitudinea personalului de la receptie neprofesionista
MedLife
275 Ron
 • Pret Consultatie 275 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie
 • Comportament exemplar fata de copii
 • Programarile nu se respecta
 • Atitudinea unor medici fata de pacienti este neprofesionala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de pneumologie din Braila

Tocmai pentru ca au la dispozitie multe clinici specializate in pneumologie, oamenii din Braila pot avea dificultati atunci cand trebuie sa faca o alegere. Daca te numeri printre ei, poti sa faci o alegere corecta tinand cont de experienta cadrelor medicale, comportamentul acestora, reputatia clinicii si feedback-ul de la alti pacienti. 

Toate aceste aspecte sunt punctate in prezentarea de mai jos, care ofera informatii utile despre clinicile considerate a fi cele mai bune la capitolul pneumologie:

1. Centrul Mateus

In Braila, Centrul Mateus este una dintre unitatile medicale unde se efectueaza, printre altele, consultatii de pneumologie. Acest centru medical a fost infiintat recent si se aliniaza la standardele europene de calitate, avand in dotare aparatura performanta si laborator propriu de analize. Portofoliul este foarte extins si cuprinde numeroase ramuri medicale (pneumologie, gastroenterologie, hematologie etc.), aflandu-se intr-o permanenta dezvoltare. Pacientii beneficiaza de investigatii medicale diverse si de servicii oferite de o echipa medicala cu experienta. 

Pretul unei consultatii la medic pneumolog este de 200 lei. 

Acest centru medical se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti. In mediul online, multi dintre ei au scris ca serviciile sunt de calitate si ca au beneficiat de consultatii in diferite cabinete de specialitate, unde au intalnit medici profesionisti, intelegatori si respectuosi. Cadrele medicale ii asculta cu atentie pe pacienti si le explica tot ce trebuie sa stie. Atentia la detalii si interesul pentru nevoile pacientului sunt alte calitati apreciate la personalul clinicii. Cabinetele sunt dotate cu aparatura de ultima generatie si curatenia este exemplara. Personalul auxiliar da dovada de amabilitate si operativitate. Ambientul din clinica este placut, iar raportul calitate-pret se numara printre avantaje. Totusi, cativa pacienti spun ca programarile lor au fost decalate sau chiar amanate.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Mateus
Vezi Pareri

2. Diaconia

Printre serviciile medicale oferite la Diaconia in Braila se numara si pneumologia, departament in care activeaza doi medici primari. Te poti adresa acestui centru medical pentru consultatie si alte investigatii sau tratamente specifice pneumologiei, precum si altor specialitati medicale. Medicina interna, chirurgia vasculara, ecografia si cardiologia sunt doar cateva dintre ariile terapeutice din lista de servicii a acestui centru medical. In componenta sa exista si un laborator de analize, astfel ca pacientii au parte de o abordare complexa a problemelor de sanatate, intr-un singur loc. 

Tariful pentru o consultatie este de 150 lei.

Multe persoane din Braila considera ca Diaconia este cea mai buna alegere pentru ei in materie de servicii medicale, deoarece sunt disponibili medici specializati in diferite domenii si preturile sunt avantajoase. Actul medical este de calitate, iar centrul este bine organizat. Cadrelor medicale le sunt atribuite calitati ca profesionalismul, amabilitatea si atentia la nevoile pacientilor. Un alt punct forte il reprezinta aparatura moderna din dotare. Desi majoritatea pacientilor sustin ca preturile sunt rezonabile, exista si pacienti care nu sunt de aceeasi parere. 

3. Dr. Mihaela Martius

Dr. Mihaela Martius se numara printre cei mai buni medici din Braila in specialitatea pneumologie. Aceasta ofera consultatii si tratamente pentru gestionarea si vindecarea a diferite afectiuni, lucrand intr-un cabinet dotat cu echipamente de ultima generatie. Dr. Mihaela Martius este medic primar in pneumologie si are experienta vasta. Aceasta detine supraspecializare in somnologie si in tabacologie, avand in egala masura competenta in efectuarea de explorari functionale respiratorii speciale. 

O consultatie la dr. Martius costa 250 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales acest cabinet se declara multumiti de calitatea serviciilor medicale de care au beneficiat. Medicul are experienta si este laudat pentru profesionalism, amabilitate si interesul de care da dovada fata de nevoile pacientului. 

4. Centrul Grivita

In Braila, vei gasi medici specializati in pneumologie si la Centrul Medical Grivita. Aceasta unitate asigura servicii medicale diversificate in regim privat, acoperind numeroase arii terapeutice. Foarte multi pacienti vin periodic la acest centru pentru consultatii de specialitate, analize de laborator si diverse investigatii. Colectivul este format din medici primari si medici specialisti, care isi desfasoara activitatea in cabinete dotate cu aparatura moderna. Inca de la infiintare, misiunea centrului a fost de a contura un sistem de valori bazat pe calitatea actului medical. Obiectivul este indeplinit prin expertiza medicilor, dar si prin investitiile considerabile care se fac in aparatura si in directia extinderii portofoliului de servicii oferite. 

Referitor la tarife, pacientii vor plati 150 lei pentru consultatia de pneumologie.

Persoanele care au ales acest centru il descriu ca fiind modern, civilizat si eficient. Medicii sunt profesionisti, dornici sa ajute, atenti la nevoile pacientilor si grijulii. Implicarea si promptitudinea sunt alte doua calitati observate la personalul Centrului Medical Grivita. De asemenea, preturile sunt convenabile. In mare parte, feedback-ul este pozitiv, dar sunt si persoane ce reclama atitudinea personalului de la receptie si faptul ca programarile nu se respecta. 

5. Hyperclinica MedLife

Hyperclinica MedLife Braila ramane o optiune de top pentru cei aflati in cautarea unor specialisti in pneumologie. Aceasta si-a deschis portile in anul 2017, oferind servicii medicale integrate si acces la consultatii, investigatii si tratamente din 24 de specialitati. Pentru sustinerea abordarii multidisciplinare, clinica are in componenta si un centru de imagistica, in cadrul caruia se efectueaza diferite tipuri de ecografii. Calitatea actului medical, precizia in diagnostic si eficienta schemelor de tratament sunt sustinute de corpul medical format din specialisti cu experienta, precum si de folosirea tehnologiilor medicale de ultima ora. 

O consultatie la medic primar in pneumologie costa 275 lei. 

In mediul online, cateva zeci de pacienti si-au relatat experienta avuta la MedLife Braila. Majoritatea spun ca MedLife este o clinica moderna, curata si ca serviciile sunt calitative. Cadrele medicale dau dovada de profesionalism, amabilitate si comportament exemplar fata de copii. Pe de alta parte, cativa pacienti reclama sistemul de programari si atitudinea unor medici. 

Concluzii

Datorita varietatii de servicii oferite, calitatii actului medical si feedback-ului pozitiv primit de la numerosi pacienti, clinicile si centrele medicale prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune optiuni din Braila pentru cei care au nevoie de programare la pneumologie. Este important sa alegi o clinica de incredere, unde profeseaza medici cu experienta vasta, apreciati de comunitate.