Meniu

Pneumologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticul si tratamentul bolilor pulmonare, foarte multi oameni apeleaza la servicii de pneumologie in sector 2, Bucuresti. Pentru a primi tratament adecvat si pentru a li se montoriza starea de sanatate, oamenii care au fost diagnosticati cu o afectiune pulmonara trebuie sa se prezinte regulat la pneumolog. Pentru evaluarea functiei respiratorii si pentru confirmarea unui diagnostic, persoanele care au simptome precum dureri in piept, dificultati respiratorii, tuse cronica si respiratie suieratoare trebuie in egala masura sa mearga la un medic pneumolog. 

Bronsita, astmul, fibroza pulmonara, pneumonia si cancerul pulmonar sunt cateva dintre afectiunile care intra in sfera pneumologiei si care necesita consult din partea unui specialist. Pentru certitudine in diagnostic, medicul pneumolog poate recomanda pacientului sa faca o serie de investigatii, cum ar fi analize complete de sange. In cadrul unui cabinet de pneumologie din sectorul 2 poti beneficia de recomandari din partea unor medici de referinta in aceasta ramura medicala.

Care este pretul consultatiei de pneumologie in sector 2?

Sectorul 2 al Capitalei gazduieste numeroase unitati medicale specializate in pneumologie, carora te poti adresa pentru consultatie si pentru tratament. Daca locuiesti in aceasta zona a Bucurestiului vei observa ca exista multi medici specializati in pneumologie. Pentru a iti fi mai usor sa alegi, am alcatuit un tabel in care figureaza numele celor mai bune clinici, alaturi de pretul pentru o consultatie de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Max
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Cadre medicale cu experienta
 • Amabilitate si atentie la nevoile pacientului
 • Abordare multidisciplinara
 • Curatenie
 • Programarile nu sunt respectate
Novo Medica
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici calificati
 • Amabilitate si empatie
 • Buna organizare si comunicare eficienta
 • Explicatii detaliate privind diagnosticul si tratamentul
Medic Line
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Comportament exemplar fata de pacienti
 • Raport pret calitate avantajos
 • Mediu primitor
 • Programari amanate
Sofimar
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici cu experienta vasta
 • Abordare profesionista
 • Empatie si amabilitate
 • Locatie moderna, frumoasa si curata
Spitalul Sf. Stefan
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici buni
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Atentie la detalii si promptitudine
 • Necesita investitii in modernizarea dotarilor
 • Standard scazut la capitolul igiena
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici si cabinete de pneumologie din sector 2, Bucuresti

In Bucuresti, sectorul 2, sunt situate foarte multe clinici medicale specializate in pneumologie. De-a lungul anilor, acestea au devenit optiuni de top pentru pacienti, ca urmare a calitatii actului medical si a profesionalismului de care dau dovada medicii.

Clasamentul de mai jos prezinta in detaliu cele mai apreciate 5 clinici din sectorul 2, in cadrul carora se ofera servicii de pneumologie:

1. Clinica Max

Pneumologia este una dintre specialitatile medicale prezente pe lista de servicii a Clinicii Max din sectorul 2. Clinica a fost deschisa in anul 2013 si acopera o multime de arii terapeutice, printre care neurologia, endocrinologia, ecografia, urologia, somnologia etc. Colectivul este format din medici cu experienta, renumiti pe plan international, care isi dedica activitatea pacientilor si sanatatii acestora. Pentru a asigura calitatea superioara a actului medical, se utilizeaza aparatura medicala de ultima generatie si se fac in continuare investitii in echipamente performante. In departamentul de pneumologie vei gasi o echipa din care fac parte medici primari si medici specialisti. 

Pretul unei consultatii porneste de la 250 lei.

In mediul online, Clinica Max a primit zeci de recenzii pozitive. Numerosi pacienti spun ca au intalnit medici profesionisti, dedicati meseriei, rabdatori si cu experienta. Acestia mai noteaza ca avantaje abordarea multidisciplinara, atentia oferita de medic pacientului, empatia si faptul ca personalul e la receptie este amabil si primitor. Clinica este frumoasa si curata. Exista totusi si pareri mai putin pozitive, de la oameni care spun ca au petrecut prea mult timp in sala de asteptare. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Max
Vezi Pareri

2. Novo Medica

Pacientii din sectorul 2 care vor sa mearga la o consultatie de pneumologie au la dispozitie serviciile centrului medical Novo Medica. Cu aproximativ 15 ani de existenta pe piata serviciilor medicale, acest centru reuneste specialisti din mai multe arii terapeutice: pneumologie, pediatrie si alergologie. Este un centru de excelenta nu numai datorita activitatii indelungate, ci pentru ca gazduieste un colectiv format din medici inalt calificati (medici primari si medici specialisti) care au participat la zeci de cursuri de specialitate in tara si in strainatate. Calitatea actului medical este sustinuta in egala masura de folosirea aparaturii performante, care asigura precizie in efectuarea testelor si explorarilor functionale. 

Pretul unei consultatii este de 300 lei.

Novo Medica este una dintre cele mai apreciate unitati medicale din sectorul 2, foarte multi pacienti declarandu-se placut impresionati de calitatea serviciilor si de profesionalismul cu care au fost tratati. Clinica este foarte curata, iar comunicarea dintre personal si pacient este eficienta. Medicii sunt profesionisti, empatici, amabili si rabdatori. In plus, acestia explica in detaliu problemele, cauza si tratamentul. Colectivul este bine organizat si dornic sa ajute pacientii. 

3. Medic Line

In sectorul 2, o unitate medicala unde vei gasi pneumologi buni este si Medic Line. Pneumologia este doar una dintre ariile terapeutice acoperite in lista de servicii, alaturi de neurologie, ortopedie, chirurgie generala, endocrinologie etc. Cu o prezenta de peste 14 ani pe piata serviciilor medicale, acest centru pune in prim-plan sanatatea pacientului si se remarca atat prin echipa de profesionisti, cat si prin dotarile de ultima generatie. Inca de la infiintare, obiectivul clinicii a fost de a oferi acces la tehnologii performante si ingrijiri medicale inalt calitative. 

Consultatia de pneumologie costa intre 200 si 250 lei. 

Serviciile medicale de la Medic Line sunt de inalta calitate, conform pacientilor care si-au relatat in mediul online experienta avuta acolo. Clinica este primitoare, iar preturile sunt avantajoase. Personalului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, amabilitatea, grija, rabdarea si comportamentul exemplar fata de pacientii de toate varstele. Medicii sunt implicati, priceputi si au o atitudine calma. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si persoane care spun ca programarile li s-au anulat. 

4. Sofimar

Pentru consultatia de pneumologie, pacientii din sectorul 2 pot sa isi faca o programare la clinica Sofimar. Acest centru medical a fost deschis cu scopul de a pune la dispozitia pacientului servicii complete, acoperind o gama vasta de specialitati medicale: neurologie, ortopedie, psihiatrie, urologie, dermatologie etc. Calitatea actului medical este sustinuta deopotriva de abordarea multidisciplinara si de tehnologia inovativa utilizata in clinica. In cadrul departamentului de pneumologie activeaza un medic primar care pune accent pe acuratete in diagnostic si tratament. 

Tariful aferent unei consultatii la medic pneumolog este de 300 lei.

Acest centru medical multidisciplinar se bucura de aprecieri din partea unui numar mare de pacienti, care au oferit recenzii si in mediul online. Potrivit acesora, consultatiile decurg fara probleme, iar locatia este frumoasa, curata si ordonata. Abordarea corecta, profesionista si empatica sunt pricipalele motive pentru care pacientii ii recomanda pe medicii de la Sofimar. Fiecare procedura si optiune sunt explicate in detaliu. Personalul de la receptie este amabil, binevoitor si ii ajuta pe pacienti cu orice informatie. 

5. Spitalul Sf. Stefan

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la pneumologie si locuiesti in sectorul 2 al Capitalei, Spitalul Sf. Stefan reprezinta una dintre cele mai bune optiuni. Specializat in pneumoftiziologie, acest spital a fost deschis in anul 1963 si inca de la inceputul activitatii a pus in prim-plan deservirea comunitatii si satisfacerea cerintelor de calitate a actului medical. De-a lungul anilor de prezenta pe piata serviciilor medicale, acest spital si-a extins gama de tratamente si proceduri efectuate, facand investitii in aparatura. 

Pretul unei consultatii este de 100 lei. 

Cat despre opinia pacientilor, majoritatea dintre ei se declara multumiti si spun ca au avut o experienta pozitiva la acest spital. Comunicarea foarte buna cu medicii si promptitudinea in rezolvarea problemelor medicale sunt aspecte apreciate. Atentia la detalii si atentia acordata pacientilor sunt alte doua avantaje pe care oamenii le-au notat in recenziile lor. Cu toate ca medicii sunt laudati pentru profesionalism, cativa pacienti scot in evidenta faptul ca spitalul este destul de vechi, la fel si dotarile. Igiena este un alt capitol la care spitalul trebuie sa faca imbunatatiri.

Concluzii

Sectorul 2 gazduieste foarte multi medici buni specializati in pneumologie, la care poti sa apelezi pentru diagnostic si tratament. Atunci cand problemele sunt depistate din timp si se initiaza un tratament adecvat, exista sanse mai mari de vindecare rapida si de prevenire a complicatiilor ulterioare.  

In aceasta zona a Bucurestiului exista mai multe clinici unde se ofera servicii medicale din mai multe discipline, pneumologia fiind numai una dintre ele. Prin urmare, e important sa alegi tinand cont de recomandarile altor pacienti, de experienta medicilor si de calitatea actului medical.