Meniu

Pneumologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specializat in pneumologie din Sectorul 3 sa faci anumite investigatii in urma simptomelor pe care le-ai acuzat in ultima vreme? Numarul persoanelor care se confrunta cu afectiuni respiratorii este in crestere, principala vinovata fiind poluarea din marile orase. Bineinteles, multe dintre patologiile experimentate pot fi mostenite si pe cale genetica, fiind dificil de tratat. Cu toate acestea, daca ai parte de ajutorul unui medic expert in sanatatea plamanilor si iti monitorizezi constant problemele de sanatate, ai sanse uriase ca afectiunea sa nu degenereze si sa te poti bucura de o viata linistita.

Din fericire, exista si cazuri in care afectiunile sunt dobandite din cauza unor virusuri sau bacterii, situatie in care exista posibilitatea de tratare in cabinetul de pneumologie. In Sectorul 3, exista cateva optiuni de cabinete spre care iti poti indrepta atentia, pe care ti le vom prezenta chiar in cele ce urmeaza. Citeste mai departe si afla cat mai multe despre medicii din sectorul tau.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Sectorul 3?

Pentru o consultatie de pneumologie in Sectorul 3, pretul este influentat in mare parte de expertiza medicului, competenta sa si dotarile cabinetului. Exista, totodata, si posibilitatea decontarii serviciului medical prin CAS, astfel incat pacientul fie sa beneficieze de o reducere semnificativa, fie sa nu plateasca niciun ban. Indiferent de situatie, iata care sunt preturile aplicate de regula la un cabinet de pneumologie pentru o consultatie, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Veridia
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Notoritate ridicata
 • Investigatii precise
 • Tratamente cu efecte pozitive
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
 • Rezultate prompte
Tinos Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Consultatii amanuntite
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Tratamente eficiente si personalizate
 • Ambient prietenos si binevoitor
Noblesse Clinique
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Tratament personalizat
 • Rezultate precise
 • Amabilitate, profesionalism si implicare
 • Comunicarea medic-pacient excelenta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 cabinete de pneumologie in Sectorul 3

Vrei sa apelezi la ajutorul unui expert in pneumologie in Sectorul 3, dar nu stii exact care sunt clinicile pe care sa le iei in considerare? Fii fara grija. In cele de urmeaza ti-am pregatit o lista cu trei cabinete in care vei gasi medici bine pregatiti si corect echipati. Iata ce trebuie sa stii:

1. Centrul Veridia

Centrul Medical Veridia isi desfasoara activitatea de mai bine de 15 ani in Sectorul 3, pacientii avand baza ca vor gasi medici pneumologi profesionisti la care sa apeleze. Acest departament este coordonat de dr. Dragos Baiceanu, medic specialist, competent in aplicarea urmatoarelor servicii medicale: consultatie de specialitate atat pentru pneumologie, cat si pentru somnologie, inregistrare apnee de somn 5 nopti (Autoset), Peak-Flowmetrie, protezare respiratorie, pulsoximetrie, screening apnee de somn, spirometrie, spirometrie cu bronhodilatator, tratament cu aerosoli, consultatie tabacologie. Toate aceste servicii si tratamente medicale sunt aplicate cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii.

Pretul pentru o consultatie este de 250 lei.

Clinica Veridia are o reputatie buna in randul pacientilor, bucurandu-se de peste patru sute de recenzii, dintre care predomina cele pozitive. Investigatiile sunt efectuate cu maiestrie, rezultatele redau precis starea de sanatate a pacientului, iar tratamentele puse in aplicare sunt calitative si cu efecte pozitive. In plus, atmosfera este una primitoare si prietenoasa, fiecare pacient simtindu-se in largul sau.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Veridia
Vezi Pareri

2. Tinos Clinic

Tinos Clinic este o unitate medicala de standard european din Sectorul 3 care cuprinde si sectia de pneumologie. In acest departament isi desfasoara activitata dr. Octavian Verescu, un medic experimentat si axat pe sanatatea pulmonara a pacientului, indiferent cat de complexe sunt patologiile de care sufera. Institutia a fost fondata in anul 2009 si pe langa departamentul de pneumologie, mai gazduieste si alte cabinete medicale specializate, laboratoare de analize si un bloc operator. Aparaturile din cadrul clinicii sunt de ultima generatie, indeplinind un act medical ireprosabil si contribuind la aplicarea tuturor investigatiilor si serviciilor pulmonare. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere faptul ca serviciile sunt ireprosabile. Consultatiile sunt amanuntite, investigatiile precise, cu ajutorul carora se stabileste un diagnostic corect, tratamentele sunt elaborate in functie de patologiile si istoricul medical al pacientului, iar atmosfera este una primitoare inca de la intrarea in cabinet.

3. Noblesse Clinique

Noblesse Medical Clinique este o alta optiune pe care pacientii din Sectorul 3 o iau in considerare cand au nevoie de o consultatie de pneumologie la un medic profesionist. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2018 si inca de la inceput a pus la dispozitia tuturor bolnavilor unele dintre cele mai bune servicii medicale. Colectivul este format din doctori cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, inclusiv cadre universitare din cele mai mari spitale de urgenta din Bucuresti, iar aparaturile folosite in diverse investigatii si tratamente sunt de o performanta inalta. In ceea ce priveste departamentul de pneumologie, pacientii au sansa de a solicita ajutorul dr. Doina Boiculese, un medic primar in pneumologie, competent in somnologie nivel I si II. Printre serviciile pe care pacientii le pot obtine se numara si: consultatie de specialitate, spirometrie, spirometrie cu test bronhodilatator, poligrafie, consultatie de tip a doua opinie, interpretarea analizelor si investigatiilor. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 230 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita impactului pozitiv oferit de echipa medicala. Pacientii sunt tratati cu amabilitate, profesionalism si implicare, diagnosticarea decurgand ireprosabil, iar tratamentul elaborat fiind personalizat in functie de necesitatile pacientului. In plus, rezultatele obtinute sunt precise, iar comunicarea cu medicul expert este eficienta.

Concluzii

Vrei sa mergi la un control de pneumologie in Sectorul 3 si vrei sa te asiguri ca beneficiezi de un ajutor de specialitate? Atunci variantele pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a cere parerea medicului pneumolog. Pe langa dotarile complete si complexe ale cabinetului, se remarca si buna pregatire a cadrelor medicale, care se arata implicate in diagnosticarea corecta a pacientului, dar si in tratarea sa corespunzatoare.