Meniu

Pneumologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la o consultatie de pneumologie in sector 5, dar n-ai idee care sunt clinicile la care isi practica meseria specialisti in acest domeniu? In acest caz, articolul de fata te poate ajuta cu informatii relevante! Prin parcurgerea lui nu vei afla doar numele centrelor din sector care ofera servicii de pneumologie, ci si modul in care personalul medical isi desfasoara activitatea. 

Clinicile din sector 5 sunt dotate cu aparatura performanta, astfel incat pacientii sa beneficieze de rezultatele concrete si de un plan de tratament eficient. Mai mult decat atat, medicii, asistentele si personalul de la receptie fac tot posibilul sa asigure niste conditii optime de siguranta si confort, cu scopul de a le oferi oamenilor o experienta cat mai placuta la centrele respective. 

Cat costa o consultatie de pneumologie in sector 5?

Cu privire la pretul consultatiei de pneumologie in sectorul 5, acesta poate sa difere de la o clinica la alta, in functie de pregatirea si experienta medicului care se ocupa de efectuarea ei. In scopul de a-ti facilita cautarile, noi ti-am pregatit un tabel in care au fost incluse sumele la care trebuie sa te astepti, in momentul in care te prezinti la o clinica din sector pentru o consultatie de pneumologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Ali Cranta
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Contract CASMB
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Centrul Dr. Furtuna
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Diverse pachete
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Programarile nu sunt respectate
Marius Nasta
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Un spital de stat specializat in afectiunile respiratorii
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Decalaj la programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de pneumologie in sector 5

Mai jos sunt prezentate trei centre cu un portofoliu variat de specializari, printre care se numara si pneumologia in sectorul 5. Pe langa informatiile tehnice, care au de-a face cu echipamentul folosit de medici si cele legate de pregatirea personalului, am centralizat si opiniile mai multor pacienti care au beneficiat deja de serviciile centrelor mentionate: 

1. Centrul Ali Cranta 

Centrul Medical Ali Cranta pune accent pe redobandirea sanatatii de catre pacienti prin preventie si un stil de viata sanatos, oferindu-le totodata acces la servicii de pneumologie de calitate in sectorul 5. Din echipa centrului fac parte Dr. Ali Cranta, medic fondator si primar pneumolog, Dr. Speranta Maria Branzei, medic primar, Dr. Oana-Eufrosina Druga, medic specialist etc. Printre competentele medicilor se numara explorarile functionale respiratorii si bronhoscopia. In gama de servicii prestate la clinica se afla consultul medical pneumologic, pulsoximetria, spirometria, consultul de apnee, terapiile complementare si eliberarea fisei auto si a consultului psihologic. Cu exceptia fisei auto, toate serviciile pot fi decontate prin CASMB, asa ca oamenii au oportunitatea de a beneficia de consultatii in mod gratuit. 

Pretul unei consultatii de pneumologie este de 250 de lei. 

Mai multe persoane au avut parte de o experienta placuta in cadrul Centrului Ali Cranta, aducand cuvinte de lauda la adresa echipei medicale, in special in ceea ce priveste empatia, rabdarea si disponibilitatea de care acesta da dovada. De asemenea, clinica este curata si ingrijita, ceea ce contribuie la o atmosfera calda, in care toti pacientii se pot relaxa. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Ali Cranta 
Vezi Pareri

2. Centrul Dr. Furtuna

O alta clinica la care pot apela oamenii care au nevoie de expertiza unor pneumologi in sectorul 5 al capitalei este Centrul Medical Dr. Furtuna Dan. Portofoliul de servicii este unul cu adevarat variat si cuprinde consultatia de specialitate, spirometria, testul de efort, gazometria, bronhoscopia exploratorie etc. O parte din aceste servicii pot fi obtinute in mod gratuit, prin intermediul biletului de trimitere. De efectuarea lor se ocupa o echipa formata din oameni talentati si cu experienta in domeniu, precum Dr. Valentin Cosei, Dr. Marius Duna, Dr. Ioana Leabu, medici specialisti, Dr. Adina Parleacu, medic primar si Dr. Mihaela Sescioreanu, coordonator al Centrului de Excelenta in Pneumologie. De asemenea, exista diverse pachete de servicii de pneumologie pentru care pot opta pacientii, precum pachetul de evaluare pulmonara post-Covid sau pachetul de pneumologie care se adreseaza pacientilor cu suspiciune de cancer pulmonar. 

O consultatie de pneumologie costa 280 de lei. 

Pacientii au apreciat mai multe aspecte legate de activitatea medicilor din cadrul Centrului Medical Dr. Furtuna Dan, precum calitatea serviciilor prestate, amabilitatea si curatenia. Atmosfera este una placuta, iar personalul de la receptie face tot posibilul sa ofere informatii utile celor care au nevoie de indrumare. Din pacate, au existat si cazuri in care programarile n-au fost respectate, iar pacientii au atras atentia asupra acestui fapt. 

3. Institutul Marius Nasta

Cea de-a treia optiune a oamenilor care se afla in cautarea unui centru cu servicii de pneumologie, tot in sectorul 5 este Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta. In prezent, misiunea acestei clinici este de a oferi servicii medicale de calitate tuturor pacientilor interesati. Denumirea actuala a primit-o in anul 1990, insa istoria centrului este una mult mai veche, de mai bine de un secol. Odata cu trecerea timpului, institutul a continuat sa evolueze, astfel incat sa faca fata cerintelor vremii. In ziua de astazi, aici isi desfasoara activitatea mai multi medici primari si specialisti, pe diferite sectii, precum Asist. Univ. Dr. Ionela Alina Croitoru, medic primar in pneumologie, S. L. Dr. Beatrice Mahler, Dr. Gina Ana Ciolan etc. Tot aici exista si servicii de pneumologie special adresate copiilor, asa ca pacienti de toate varstele pot apela la serviciile institutului. 

Pentru o consultatie de specialitate pretul este de 150 de lei. 

Foarte multe persoane au trecut pragul Institutului de Pneumoftiziologie de-a lungul timpului, iar experienta de care au avut parte a fost una pozitiva. Profesionalismul si promptitudinea sunt doua dintre aspectele care-i determina pe oameni sa recomande serviciile de aici. Totusi, exista si persoane pentru care serviciile nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, din cauza organizarii slabe. 

Concluzii

Prin urmare, ai mai multe optiuni in materie de servicii de pneumologie in Bucuresti, sector 5, din care poti alege, asa ca n-ai de ce sa mai amani consultatia la un medic specialist! Tot ce ramane de facut este sa alegi centrul pe care-l consideri cel mai potrivit pentru tine si sa te programezi pentru o intalnire cu unul din medicii sai.