Meniu

Pneumologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ramura medicala complexa, care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor respiratorii care afecteaza calitatea vietii oamenilor, pneumologia in sector 6, Bucuresti este accesibila in cadrul unor clinici si cabinete de top. Pacientii vor gasi aici aparatura performanta, posibilitatea efectuarii de explorari functionale amanuntite si medici specialisti bine pregatiti.

Daca nu stii care ar fi cea mai buna solutie pentru problemele aparatului respirator, citeste pana la capat articolul de fata si vei afla incotro ar trebui sa mergi in sector 6 pentru a gasi rezolvarea pe care o astepti. 

Cat costa o consultatie la pneumologie in sector 6?

Chiar daca nu este cel mai important aspect atunci cand vrei sa mergi la un cabinet de pneumologie din sector 6, cunoasterea pretului consultatiei te poate ajuta sa iti organizezi din timp bugetul si sa fii pregatit/-a. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor cu servicii de pneumologie din aceasta zona a Capitalei, precum si tariful incasat de fiecare dintre ele pentru o consultatie la medicul specialist.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dispensar TBC
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Unitate medicala cu experienta in ftiziologie si pneumologie
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cabinet de consiliere pentru renuntarea la fumat
 • Compartiment de primiri urgente
 • Medici competenti
Centrul Sf. Nectarie
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Servicii de calitate pentru toate categoriile sociale
 • Profesionalismul si competenta medicilor
 • Cladire moderna
 • Curatenie impecabila
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
RomGerMed
176 Ron
 • Pret Consultatie 176 Ron
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Organizare deficitara
 • Timp indelungat de asteptare
Centrul Brancusi
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici profesionisti
 • Servicii de calitate
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici cu servicii de pneumologie din sector 6

Iti doresti, desigur, cele mai bune servicii medicale si este normal sa fie asa, fiind vorba despre sanatatea ta, iar de la acest deziderat nu face exceptie vizita la un cabinet de pneumologie din sector 6. Calitatea se traduce in profesionalism si experienta din partea medicului, o atitudine amabila si deschisa fata de pacienti si in existenta dotarilor necesare pentru efectuarea investigatiilor relevante pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat. 

Daca te intrebi cum se situeaza clinicile din clasament in raport cu aceste aspecte, sectiunea urmatoare a articolului iti va oferi raspunsul la intrebari si te va ajuta sa intri in posesia unor informatii binevenite adoptarea unei decizii pe care sa nu o regreti mai tarziu.

1. Dispensar TBC

Sub deviza „Respiram impreuna!”, Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta sau Dispensarul TBC din sector 6 se adreseaza persoanelor care sufera de afectiuni respiratorii cu servicii de pneumologie, pneumologie-pediatrica, chirurgie toracica, oncologie, anatomie patologica si bacteriologie. Centrul dispune de un compartiment de primiri urgente, de o unitate de transfuzie sanguina, laborator de explorari functionale, laborator de endoscopie bronsica, laborator de analize medicale in ambulatoriul integrat, radiologie si imagistica medicala performanta si de un cabinet de consiliere pentru renuntarea la fumat. O echipa bine pregatita de medici specialisti pneumologi colaboreaza si isi completeaza unul altuia competentele si experienta in explorari functionale diverse si investigatii de imagistica medicala, pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat. Dispensarul este coordonat de dr. Ionela Camelia Nita, medic specialist pneumologie, avand competente in ultrasonografie generala. Institutul de Ftiziologie din Bucuresti a luat fiinta in anul 1949 si era condus la vremea aceea de dr. Marius Nasta, medic pneumolog, directorul dispensarului.

Pentru pacientii care nu prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie, pretul consultatiei la pneumologie este de 250 de lei.

Pacientii care au trecut pragul Institutului Marius Nasta spun ca este o unitate medicala cu experienta in ftiziologie si pneumologie, cu medici competenti. Pe de alta parte insa, multi spun ca este un spital vechi, in care timpul de asteptare este foarte mare, iar atitudinea personalului medical si a celui organizatoric este lipsita de solicitudine si amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dispensar TBC
Vezi Pareri

2. Centrul Sfantul Nectarie

La cabinetul de pneumologie de la Centrul de Sanatate „Sfantul Nectarie” poti accesa urmatoarele servicii in diagnosticul si tratamentul bolilor respiratorii: consultatie, spirometrie, spirometrie cu test de bronhodilatatie, pulsoximetrie. Medicul care deserveste cabinetul este dr. Ali Cranta, medic primar pneumolog, avand competente in explorari functionale respiratorii si bronhoscopie. Centrul Medical „Sfantul Nectarie” este o unitate sanitara cu personalitate juridica, aflata in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti. Clinica are contract cu Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti si pune la dispozitia pacientilor consultatii si investigatii cu plata, gratuite sau partial decontate, in numeroase specialitati medicale.

Contra-cost, o consultatie la pneumologie are aici pretul de 140 de lei.

Mare parte dintre pacientii care au calcat pragul acestei clinici se declara multumiti de serviciile de aici. Acestia apreciaza serviciile de calitate pentru toate categoriile sociale, profesionalismul si competentele medicilor, cladirea moderna si curatenia impecabila. Pe de alta parte, sunt multi pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare, peste ora programata si de comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

3. RomGerMed

Pneumologia este una dintre cele 26 de specializari ale Clinicii RomGerMed din sectorul 6 al Capitalei. Se pot efectua aici consultatii si investigatii specifice pentru depistarea si tratamentul afectiunilor respiratorii – tomografie computerizata toracica, examen sputa, ecografie pleurala, analize de laborator, spirometrie si radiografie pulmonara. Il vei gasi aici pe dr. Stelian Andreca, medic specialist pneumolog. Centrul Medical RomGerMed a fost infiintat in anul 1999 si pune la dispozitia pacientilor consultatii si investigatii clinice, analize de laborator, medicina muncii si medicina de familie. Clinica se afla in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, deci se pot accesa aici servicii gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la pneumologie vei plati 176 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea clinicii sunt impartite, in functie de experienta pe care a avut-o fiecare dintre acestia. Sunt apreciate serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor si dotarile moderne. Pe de alta parte, sunt reclamate lipsa de organizare in gestionarea programarilor, timpul de asteptare mare si o atitudine lipsita de amabilitate din partea receptionerelor.

4. Centrul Brancusi

Servicii de diagnostic si tratament al bolilor respiratorii pot fi accesate si in cadrul Centrului Medical Brancusi, in cadrul unui cabinet de pneumologie modern, coordonat de dr. Alina-Viorela Popescu, medic primar pneumolog, avand competente in somnologie. Se pot realiza aici, pe langa examenul fizic si anamneza specifica, urmatoarele investigatii: spirometrie simpla, spirometrie cu test bronhodilatator, somnologie cu poligrafie pentru sindrom cu apnee in somn. Centrul Medical Brancusi din sector 6 isi desfasoara activitatea in Bucuresti incepand cu anul 2009 si este reprezentat de o policlinica cu specialitati si servicii medicale complexe: medicina de familie, imagistica medicala, explorari functionale, diagnostic si tratament in ginecologie, ORL, stomatologie, endocrinologie, dermatologie, homeopatie, fizio-kineto-terapie, diabet-nutritie, medicina muncii, cardiologie, pneumologie, laborator de analize medicale si altele.

Preturile clinicii sunt publicate pe site-ul web. O consultatie la pneumolog te va costa 250 de lei.

Opiniile pacientilor in legatura cu activitatea Centrului Medical Brancusi sunt diferite, in functie de experienta la cabinetul caruia i s-au adresat. Multe persoane declara ca au gasit aici

medici profesionisti, servicii de calitate si solutii eficiente de tratament. Pe de alta parte, multi pacienti acuza lipsa de punctualitate in onorarea programarilor, aglomeratia din sala de asteptare si cu un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii 

Serviciile de pneumologie din sector 6, Bucuresti sunt bine reprezentate prin activitatea unor clinici cu standarde inalte de calitate, dotate cu aparatura de ultima generatie si personal medical competent. Se pot efectua, in functie de echipamentele disponibile teste de capacitate respiratorie, de spirometrie, pulsoximetrie, explorari functionale, analize de laborator si investigatii imagistice performante. 

Avand la dispozitie informatiile bine documentate din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea clinicii din sector 6 care ar putea sa iti satisfaca cel mai bine exigentele si nevoile.