Meniu

Pneumologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de pneumologie in Bucuresti este esentiala in diagnosticarea, tratarea si gestionarea bolilor pulmonare si afectiunilor respiratorii. Medicii pneumologi din Capitala sunt renumiti in toata tara pentru aportul lor in aceasta specialitate, fiind deseori contactati de colegi de la spitalele si clinicile din tara, dar si de pacienti din provincie, pentru second opinion.

In acest articol ne propunem sa le venim in ajutor tuturor locuitorilor din Bucuresti si din Romania, care au nevoie de servicii premium de pneumologie, sa beneficieze de ajutorul dorit, indiferent ca isi doresc o clinica privata sau un spital de stat specializat in pneumoftiziologie. 

Cat costa consultatia de pneumologie in Bucuresti

Consultatia de pneumologie are un pret diferit in clinicile si spitalele din Bucuresti. Am consemnat in tabelul de mai jos cateva tarife, pentru a te ajuta sa-ti stabilesti un buget pentru consultatii. Pretul consultatiei creste, insa, daca in cadrul sau se efectueaza analize, investigatii si diverse tratamente.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Ali Cranta
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Doi medici primari pneumologi cu numeroase competente
 • Explorari functionale respiratorii
 • Bronhoscopie
 • Aparatura medicala performanta
 • Terapii complementare
 • Personal medical amabil si empatic
 • Curatenie si atmosfera placuta
Centrul Veridia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cabinet de pneumologie cu un medic specialist
 • Consultatii de pneumologie, somnologie si tabacologie
 • Diverse teste si investigatii respiratorii
 • Servicii medicale pentru copii si adulti
 • Protezare respiratorie
 • Nu se respecta orele de programare
Policlinica NovaLife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Cabinet de pneumologie in contract cu CAS
 • Echipamente medicale moderne
 • Medici cu experienta
 • Mici interventii chirurgicale
 • Analize de laborator
 • Personal amabil si bine instruit
 • Nu se respecta programarile
Enayati Medical City
320 Ron
 • Pret Consultatie 320 Ron
 • Doi medici primari pneumologi
 • Numeroase investigatii pneumologice
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • O baza medicala impresionanta
 • Conditii moderne si curatenie
 • Nu se respecta orele de programare
Marius Nasta
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Un spital de stat specializat in afectiunile respiratorii
 • Diverse investigatii si proceduri pneumologice
 • Programe nationale: oncologie, antitutun, tuberculoza
 • Sapte sectii de pneumologie
 • Numerosi medici de elita
 • Necesita investitii in dotari moderne
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cele mai bune servicii de pneumologie in Bucuresti? Top 5 clinici si spitale

In general, persoanele care sufera de o afectiune respiratorie, acuta sau cronica, isi doresc sa beneficieze de cele mai bune servicii de pneumologie din Bucuresti. In continuare este prezentat un clasament al clinicilor si spitalelor din Capitala, ce sunt recunoscute pentru serviciile de calitate pe care le ofera in aceasta specialitate.

1. Centrul Ali Cranta

Ali Cranta Medical Center este un centru medical ce pune la dispozitie numeroase servicii ce fac parte din sfera pneumologiei si a terapiilor respiratorii: consultatii medicale, pulsoximetrie, consult apnee, spirometrie. Fondatorul clinicii este dr. Ali Cranta, medic primar pneumolog cu competenta in explorari functionale respiratorii si in bronhoscopie. Alaturi de dr. Cranta mai este inca un medic din aceasta specialitate: dr. Speranta Maria Branzei, medic primar pneumolog, care are de asemenea competenta in bronhoscopie si in explorari functionale respiratorii. Pe langa serviciile de pneumologie, in acest centru mai este si un medic specializat in geriatrie si gerontologie, precum si un consilier Theta Healing.

Pretul consultatiei de pneumologie este de 250 de lei.

In mediul online, pacientii tratati in aceasta clinica de pneumologie din Bucuresti  au numeroase cuvinte de lauda la adresa medicilor si a serviciilor pe care le ofera. Despre medici, oamenii spun ca te asculta, te ajuta si isi dau tot interesul pentru fiecare pacient. Amabilitatea, seriozitatea, implicarea, deschiderea si empatia sunt cuvinte care descriu cel mai bine echipa medicala din aceasta clinica, dupa spusele bucurestenilor. Pe langa personalul medical, oamenii mai sunt multumiti si de cum arata clinica, pe care o considera moderna, curata si o atmosfera foarte placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Ali Cranta
Vezi Pareri

2. Centrul Veridia

Clinica Veridia este situata in centrul Bucurestiului si pune la dispozitie 25 de specialitati medicale, printre care si pneumologie. Centrul a fost inaugurat in urma cu 17 ani, cu un laborator de analize medicale. La departamentul de pneumologie activeaza dr. Dragos Baiceanu, medic specialist, care ofera diverse servicii menite sa ajute la diagnosticarea, monitorizarea si tratarea afectiunilor respiratorii: consultatii de pneumologie si somnologie, inregistrarea apneei de somn timp de 5 nopti, Peak-Flowmetrie, protezare respiratorie, pulsoximetrie, screeningul apeei de somn, spirometrie cu sau fara bronhodilatator, tratamente cu aerosoli, consultatii de tabacologie. 

Pretul consultatiei in acest cabinet de pneumologie din Bucuresti este de 250 de lei.

Multi pacienti spun ca experienta lor in aceasta clinica a fost una pozitiva, datorita medicilor bine pregatiti, programarilor rapide, serviciilor de calitate, atat pentru copii, cat si pentru adulti, sau amabilitatii de la receptie. Alte lucruri pe placul bucurestenilor ar fi: dotarile clinicii, curatenia, diversitatea serviciilor medicale, personalul bine instruit, si rezultatele analizelor primite in timpul specificat. Sunt insa si cateva persoane nemultumire, in principal ca nu se raspunde la telefonul clinicii si ca nu se respecta orele de programare.

3. Policlinica NovaLife

In Policlinica NovaLife din Bucuresti serviciile medicale sunt integrate – clinice si paraclinice, oferindu-se consultatii in ambulatoriu (inclusiv de pneumologie), interventii mici chirurgicale si analize de laborator. Printre numeroasele cabinete aflate in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate se afla si cel de pneumologie, unde isi desfasoara activitatea dr. Mihaela-Elena Stanca, medic specialist, care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea prin mijloace nechirurgicale a persoanelor care sufera de afectiuni ale aparatului respirator, cum sunt bolile pulmonare, bronsice, pleurale sau ale mediastinului.

O consultatie de pneumologie costa 200 de lei.

Bucurestenii revin in aceasta policlinica pentru diverse consultatii, analize si investigatii, pentru ca sunt multumiti de calitatea serviciilor, de promptitudinea si amabilitatea personalului. Medicii sunt apreciati pentru modul profesionist si implicat cu care isi fac meseria. Sunt numeroase aprecieri in recenziile de pe internet, in care se mai vorbeste despre: consultatii efectuate pe indelete, despre o abordare prietenoasa cu copiii a specialistilor, despre o buna comunicare intre pacienti si personalul medical si despre diversitatea serviciilor medicale. Sunt insa si persoane care se plang de nerespectarea orelor de programare. 

4. Enayati Medical City

Orasul Medical Enayati din Bucuresti este o premiera in Romania si pune la dispozitie si servicii de pneumologie. Primul ecosistem medical din tara reuneste doua spitale, o policlinica, in care functioneaza zeci de cabinete medicale, si un centru rezidential dedicat seniorilor. In cadrul policlinicii, sunt puse la dispozitie servicii de pneumologie, de la consultatii oferite de medici de elita, la o intreaga paleta de investigatii realizate in ambulatoriu. Cei doi medici primari pneumologi care activeaza in aceasta policlinica sunt: dr.  Daniela Chirita (sef de sectie la Spitalul de Pneumoftiziologie Bucuresti, din 1999) si dr. Cristina Gica (sef sectie Pneumologie la Spitalul de Urgenta MAI „Prof. Dr. Dimitrie Gerota”. 

Pretul consultatiei de pneumologie este de 320 de lei.

Sunt mai multe lucruri pe care bucurestenii, dar si pacienti din alte orase care au beneficiat de serviciile Enayati Medical City, le apreciaza la aceasta locatie: medicii alesi dintre cei mai buni specialisti din domeniile lor de activitate, echipamentele medicale performante, conditiile ultramoderne, curatenia impecabila. Din aceste motive, oamenii care vin pentru consultatii, investigatii si tratamente sustin ca se simt in siguranta si ca au incredere in actul medical. Sunt insa si persoane care spun ca nu se respecta programarile si ca preturile sunt foarte mari.

5. Institutul Marius Nasta

Unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate spitale din tara pentru tratarea afectiunilor pneumologice este Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, care cuprinde mai multe compartimente: pneumologie si pneumologie pediatrica, ATI, chirurgie toracica, unitate de transfuzie sanguina, primiri urgente, oncologie, laborator de endoscopie bronsica, laborator de explorari functionale, laborator de analize medicale, laborator de radiologie si imagistica, bacteriologie, cercetare, ambulator integrat. O gama deosebit de variata de investigatii pneumologice se realizeaza in aceasta unitate medicala de top: bronhoscopii cu lumina, cu autofluorescenta, flexibile, rigide, cu biopsie, cu lavaj, cu brosaj si citologie si multe altele. Sunt sapte sectii de pneumologie in cadrul institutului, in care isi desfasoara activitatea un numar impresionant de medici de elita din pneumologia romaneasca, printre care: sef de lucrari dr. Beatrice Mahler, medic primar si doctor in stiinte medicale, prof. univ. dr. Florin Dumitru Mihaltan, sed disciplina Pneumoftiziologie II, cu competente in somnologie, ventilatie non-invaziva si pneumologie pediatrica, si dr. Ioana Munteanu, coordonatoarea Programului National de Supraveghere si Control al Tuberculozei.

Pretul unei consultatii porneste de la 150 de lei, pentru pacientii neasigurati.

Desi pacientii si apartinatorii lor considera ca in acest spital ar trebui facute investitii in modernizare si in actualizarea tehnologiilor de lucru, tot ei sunt de parere ca activitatea medicala desfasurata aici este una la standarde inalte. Medicii foarte bine pregatiti, unii dintre ei fiind cadre universitare,  contribuie la sporirea prestigiului institutiei medicale in Bucuresti si in tara. Au fost notate in recenzii si nemultumiri, in principal acestea fiind legate de nerespectarea programarilor  si de lipsa digitalizarii, care face ca procesul sa fie ingreunat, iar timpul de asteptare sa fie si de cateva ore.

Concluziile noastre

Serviciile de pneumologie sunt la inalte standarde in Bucuresti, atat datorita spitalelor si clinicilor private de top, cat si celor de stat, recunoscute in tara pentru cercetarea in acest domeniu si pentru medicii de elita.

Indiferent care este motivul pentru care trebuie sa ajungi intr-un cabinet de pneumologie, poti alege cu incredere una dintre unitatile medicale din acest articol. Serviciile de care poti beneficia in cadrul acestor centre medicale din Bucuresti sunt variate: consultatii, controale, investigatii, proceduri, tratamente, analize, totul pentru un diagnostic corect sau pentru tratarea si monitorizarea in cele mai bune conditii ale afectiunilor aparatului respirator.