Pneumologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Respiratia face parte dintre functiile vitale ale organismului, de aceea este deosebit de important sa te adresezi unui specialist din orasul tau ori de cate ori intampini problemele ale aparatului respirator si sa iti faci o programare la pneumologie in Calarasi. Daca nu stii unde sa mergi la un medic de care ai nevoie, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate despre piata serviciilor medicale din acest sector.

Citeste textul pana la capat pentru a afla unde sa te indrepti pentru un cabinet dotat cu echipamentele necesare pentru investigatiile necesare in pneumologie si un medic bun, competent de la care sa obtii un diagnostic corect si un tratament adecvat.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Calarasi?

Nu toti pacientii au posibilitatea de a accesa servicii medicale gratuite si este util in acest sens sa cunosti tariful practicat pentru o consultatie de pneumologie in Calarasi. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatii medicale careia este indicat sa te adresezi si pretul aferent consultatiei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul TBC
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti si devotati meseriei
  • Ingrijire medicala la standarde inalte
  • Solutii de tratament eficiente
  • Dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la pneumologie in Calarasi?

In ceea ce priveste serviciile de pneumologie din Calarasi, este important de mentionat ca unitatea medicala prezentata in acest articol reuneste medici profesionisti si echipamente moderne pentru investigatii complexe ale aparatului respirator si tratamente eficiente. Spitalul deserveste atat nevoile locuitorilor din judet, cat si ale multor pacienti din judetul Ialomita, pentru care nu exista o unitate spitaliceasca similara. Daca parcurgi sectiunea urmatoare a textului, vei afla care sunt conditiile actului medical la Spitalul de Pneumoftiziologie din Calarasi si care este modalitatea cea mai adecvata in care poti accesa o consultatie si diagnosticul necesar, precum si opiniile pacientilor care s-au aflat in trecut in aceeasi situatie ca si tine.

Spitalul de Pneumoftiziologie

Pentru o prima consultatie de pneumologie te poti adresa Dispensarului TBC din incinta Spitalului de Pneumoftiziologie din Calarasi. Aici activeaza doi medici bine pregatiti, cu experienta in tratamentul afectiunilor pulmonare: dr. Ion-Dan Nitulescu, medic primar pneumolog, si dr. Cornelia Hristia, medic specialist pneumolog. In cadrul cabinetului de la dispensar se va stabili daca ai nevoie de investigatii suplimentare, de internare de zi sau de spitalizare. In cadrul spitalului functioneaza doua sectii: Sectia I TBC si Sectia II TBC, deservite de patru medici pneumologi. Se pot efectua urmatoare investigatii paraclinice: spirometrie simpla sau test de bronhodilatator, radiografie toraco-pulmonara, radioscopie pulmonara in diferite  incidente, EKG, examen bacteriologic al sputei pentru microbacterium tuberculosis, bronhoscopie, poligrafie si titrare cu CPAP pentru diagnostic si monitorizare  a tulburarilor  de somn, investigatii hematologice si biochimice uzuale, precum si prescriere medicatie prin nebulizare pentru diagnostic si tratament. Spitalul de Pneumoftiziologie Calarasi a fost infiintat in anul 2005, ca unitate spitaliceasca de monospecialitate, conceput in sistem monobloc, in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, si a fost modernizata prin finantare externa, in cadrul proiectului Fondului Global pentru combaterea HIV/SIDA, malariei si tuberculozei.

Pretul unei consultatii contra-cost este de 180 de lei in acest spital.

Spitalul de Pneumoftiziologie din Calarasi inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor. Acestia spun ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti si devotati meseriei, ca au primit ingrijirea medicala la standarde inalte, ca dotarile sunt moderne, iar solutiile de tratament aplicate sau prescrise aici au fost eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul de Pneumoftiziologie
Vezi Pareri

Concluzii

Daca perceptia generala despre spitalele de stat din Romania nu este una favorabila, realitatile din teren te pot surprinde uneori, asa cum este cazul Spitalului de Pneumoftiziologie prezentat in articol, in cadrul caruia poti solicita oricand o consultatie de pneumologie in Calarasi in ambulatoriu sau poti accesa servicii de spitalizare la standarde ridicate. Medicii experimentati si dedicati profesiei trateaza atat pacientii diagnosticati cu tuberculoza pulmonara si extrapulmonara, cat si pacienti cu afectiuni respiratorii acute, netuberculoase. Gama completa de investigatii si echipamentele moderne asigura un diagnostic corect si un tratament adecvat, personalizat pentru fiecare caz.