Meniu

Pneumologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi pentru o consultatie de pneumologie in Constanta, dar n-ai idee care sunt clinicile din oras care te pot ajuta? Poate ca deja te-ai interesat in legatura cu acest aspect, dar n-ai gasit informatiile pe care le cautai. Parcurgand articolul de fata vei afla tot ce trebuie sa stii despre serviciile de pneumologie din oras, astfel incat clinica pe care o alegi sa fie cea mai potrivita!

De cele mai multe ori, medicii pe care ii gasesti la centrele medicale din Constanta sunt foarte bine pregatiti si au acumulat deja o ampla experienta in domeniu. Acest lucru se aplica si in cazul pneumologilor, care isi concentreaza activitatea pe prevenirea, diagnosticarea, monitorizarea si tratarea afectiunilor care au de-a face cu sistemul respirator. 

Cat costa o consultatie de pneumologie in Constanta? 

Tot prin intermediul articolului de fata vei afla si care sunt tarifele practicate de un cabinet de pneumologie din Constanta. Acestea pot sa difere in functie de nivelul de pregatire pe care il are medicul care se ocupa de efectuarea serviciilor respective. Pentru a-ti oferi o privire de ansamblu, am pregatit un tabel cu sumele la care trebuie sa te astepti cand te programezi la un consult: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Damian
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar
 • Contract CAS
 • Experienta in domeniu
 • Participari la diverse cursuri
 • Conditii optime de siguranta
 • Atmosfera placuta
Ovidius Hospital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Dotari la standarde inalte
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Contract CJAS
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
 • Programarile nu se respecta
Diamed Clinic
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Dotari performante
 • Medic primar
 • Contract CJAS
 • Experienta in domeniu
Medstar
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Personal nepregatit la receptie
Heka Hospital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Participari la diverse cursuri
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de pneumologie in Constanta 

In scopul de a-ti facilita cautarile pe cat posibil, ti-am pregatit o lista cu mai multe clinici si cabinete individuale in cadrul carora se efectueaza servicii de pneumologie, in orasul Constanta. Fiecare clinica este insotita de o descriere a modului in care personalul medical isi desfasoara activitatea, astfel incat sa-ti poti face o idee despre cum va decurge consultatia: 

1. Dr. Mihaela Damian 

Prima optiune in vederea obtinerii unor servicii de pneumologie de calitate in Constanta este Cabinetul Individual al Dr. Mihaela Damian, medic primar. Experienta pe care a acumulat-o pe parcursul carierei ii permit sa ofere solutii potrivite si eficiente pacientilor de toate varstele. Mai mult decat atat, medicul a participat de-a lungul timpului la diverse cursuri cu tematici medicale, in scopul de a-si actualiza cunostintele. Printre serviciile pe care le ofera se numara consultatiile de specialitate, spirometriile, pulsoximetria etc. De asemenea, cabinetul se afla in contract cu CAS, asa ca pacientii cu bilet de trimitere pot beneficia de serviciile de care au nevoie in mod gratuit. 

Pretul unei consultatii este de 200 de lei. 

In opinia pacientilor care au apelat la serviciile oferite de cabinetul Dr. Mihaela Damian, profesionalismul reprezinta aspectul care iese cel mai bine in evidenta in legatura cu activitatea acestuia. Exista atat pacienti care frecventeaza cabinetul de ani de zile, cat si persoane care l-au descoperit de curand, insa experienta placuta de care au avut parte le-a determinat sa-l recomande. Mai mult decat atat, personalul cabinetului asigura conditii optime de siguranta. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Damian 
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital  

Un alt loc pe care-l poti vizita pentru a obtine expertiza unor pneumologi cu experienta in domeniu este Ovidius Clinical Hospital. La spital isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici primari si specialisti in pneumologie, precum Dr. Anca Elena Alexa, Dr. Cristina Voicu, Dr. Elena Tunariu etc. In plus, pacientii spitalului beneficiaza de numeroase servicii gratuite si reduceri la investigatii si interventii chirurgicale. Serviciile care se regasesc in categoria de pneumologie sunt consultatia, ecografia toracica, la muschi diafragmatic, analizele de laborator, polisomnografia cu sau fara titrare automata etc. Actul medical este sustinut prin dotari la standarde inalte. 

Pretul unei consultatii de pneumologie de specialitate este de 250 de lei. 

Experienta placuta de care au avut parte mai multe persoane in cadrul spitalului Ovidius se datoreaza spatiului curat, cu dotari de ultima generatie si echipei medicale, care da dovada de profesionalism si seriozitate. Exista totodata cateva aspecte negative legate de organizarea spitalului, precum faptul ca programarile nu sunt respectate, iar personalul de la receptie nu ofera informatii utile pacientilor care apeleaza la acesta. 

3. Diamed Clinic 

Urmatoarea clinica de pneumologie din Constanta la care pot apela oamenii pentru o consultatie este Diamed Clinic. In cadrul clinicii isi practica meseria Dr. Doina Piriu, medic primar in pneumologie somnologie si medic specialist in alergologie si imunologie clinica. Printre competentele sale se numara bronhologia si ecografia generala. Aparatura performanta a clinicii, precum spirometrul Spirotub Professional, poligraful Pihlips Alice NightOne si pulsoximetrul pentru masurarea saturatiei oxigenului sprijina actul medical. Cu privire la modul in care se desfasoara o consultatie de specialitate, aceasta incepe cu examenul clinic pulmonar si continua cu evaluarea functiei pulmonare, interpretarea imagistica pulmonara, consilierea privind tratamentul bolilor si consiliere privind modul de administrare al medicatiei inhalatorii. Pentru a oferi unui numar cat mai mare acces la servicii de calitate, clinica are contract CJAS. 

Pentru persoanele neasigurate, consultatia costa 280 de lei. 

Pacientii care au optat pentru serviciile Dr. Doina Piriu din cadrul clinicii Diamed au fost foarte multumiti, intrucat aici au primit solutiile de care aveau mare nevoie. Profesionalismul, devotamentul si amabilitatea personalului medical sunt caracteristicile apreciate in mod deosebit de oamenii care au trecut pragul clinicii. Nici atentia la detalii nu este trecuta cu vederea. 

4. Medstar 

Lista continua cu o a patra clinica in cadrul careia isi desfasoara activitatea medici pneumologi din Constanta si anume Medstar. Cu o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniul serviciilor medicale, clinica a avut suficient timp la dispozitie sa-si extinda gama de specializari. Mai mult decat atat, Medstar investeste periodic in tehnica moderna, pentru ca pacientii sa aiba parte doar de servicii de calitate. Cei doi pneumologi care fac parte din echipa clinicii sunt Dr. Doina Piriu, medic primar si Dr. Ciprian Popoiag, medic specialist. In general, serviciile pentru care pot opta pacientii sunt examenul anatomopatologic, toracenteza, bronhoscopia cu aparat bronsic etc. 

In functie de medicul ales pentru efectuarea consultatiei, pretul acesteia variaza intre 250 si 280 de lei. Pretul controlului este acelasi in ambele cazuri: 160 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, mai multe persoane au beneficiat de consultatii si diverse servicii efectuate in cadrul clinicii Medstar, aducand cuvinte de lauda la adresa personalului profesionist si atent la detalii. In acelasi timp, pacientii au atras atentia si asupra organizarii care lasa de dorit, in ceea ce priveste personalul de la receptie.  

5. Heka Hospital 

Ultima prezentare de pe lista apartine spitalului Heka Hospital, care pune la dispozitia pacientilor interesati un portofoliu variat de specializari, printre care se numara si pneumologia, in Constanta. De efectuarea consultatiilor de specialitate se ocupa Dr. Luiza Velescu, medic primar in pneumologie. Experienta ampla in domeniu, de aproximativ trei decenii, alaturi de cursurile urmate pe parcursul carierei sale, ii permit sa ofere cele mai bune solutii pacientilor care se confrunta cu diverse afectiuni ale sistemului respirator. De asemenea, medicul este membru al Societatii Romane de Pneumologie si European Respiratory Society. Programul pentru serviciile de pneumologie este unul restrans: joia intre orele 16 si 19. Tocmai de aceea, persoanele care vor sa beneficieze de o consultatie de specialitate trebuie sa se programeze din timp pentru aceasta. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 250 de lei. 

Numeroase persoane au optat pentru serviciile Heka Hospital de-a lungul timpului si multe dintre ele se declara super multumite de experienta de care au avut parte, laudand profesionalismul echipe medicale si abilitatile de comunicare. Chiar si asa, organizarea slaba isi spune cuvantul, intrucat programarile nu se respecta si in unele cazuri calitatea serviciilor nu se ridica la nivelul asteptarilor.

Concluzii

In cele din urma, daca intentionezi sa te programezi la o consultatie de pneumologie in orasul Constanta, lista de mai sus te poate ajuta sa faci o alegere cat mai potrivita pentru tine. Aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere nu se limiteaza doar la tarife si aparatura din dotare, ci si la interactiunea dintre medic si pacient, care poate transforma o vizita la doctor intr-o experienta placuta, pe care o vei repeta de cate ori va fi nevoie.