Meniu

Pneumologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un medic specialist in pneumologie in Galati, capabil sa iti poata depista cauza simptomelor respiratorii neplacuta pe care le experimentezi, sa iti intocmeasca un diagnostic si sa iti stabilesca un tratament eficient? Daca nu ai nici timpul, nici energia necesare pentru a intreprinde o cercetare proprie a pietei private de sanatate din oras, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii lamuritoare.

Poti gasi un pneumolog bun la unul/una dintre cabinetele si clinicile de top din Galati, la care sa te adresezi pentru o rezolvare corespunzatoare.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Galati?

Atunci cand te hotarasti sa mergi la medic, vrei sa elimini orice necunoscuta legata de vizita la cabinetul acestuia, inclusiv pretul unei consultatii de pneumologie in Galati. Pentru tarife, poti consulta tabelul de mai jos, in care vei gasi numele clinicilor si cabinetelor cu servicii specializate din orasul de la malul Dunarii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Necula
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Consultatii amanuntite
 • Rezultate bune ale tratamentelor
 • Rabdare in cercetarea istoricului medical al pacientului
Ariamed
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici calificati
 • Empatie si respect fata de pacienti
 • Raspunsuri prompte la solicitati
 • Pneumolog competent si dedicat meseriei
Pro Clinic
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si receptiv
 • Gestionare defectuoasa a programarilor
Sanavita
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Personal de la receptie neprofesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de pneumologie din Galati

Vrei sa ai sansa de a obtine maximum de beneficii pentru sanatatea ta si pentru problema respiratorie de care suferi si sa beneficiezi de calitate la o consultatie de pneumologie in Galati. Pentru o alegere pe care sa nu o regreti ulterior, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru ale clinicilor din top, despre competentele medicilor, despre dotarile cu aparatura si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. 

In sectiunea urmatoare a articolului vei afla tot ce trebuie sa stii despre aceste aspecte. Citeste textul pana la capat si, la finalul lecturii, vei sti catre ce cabinet de pneumologie din Galati sa te indrepti.

1. Dr. Anamaria Necula

Cabinetul de pneumologie Dr. Anamaria Necula din Galati se adreseaza pacientilor cu servicii de diagnostic si tratament al bolilor respiratorii si investigatii pentru sanatatea somnului: consultatii intr-o gama larga de afectiuni – BPOC, pneumonii, astm bronsic, infectii acute de tract respirator, tumori pulmonare, diagnosticarea sforaitului, investigarea cauzelor apneei de somn, spirometrie simpla si cu test de bronhodilatatie. Dr. Anamaria Necula este medic specialist pneumolog, avand compentente in somnologie. Medicul are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate si vei putea accesa o consultatie gratuita de pneumologie, cu bilet de trimitere de la medicului de familie sau de la un medic specialist in relatie contractuala cu CAS.

Pentru o consultatie contra-cost, medicul percepe suma de 170 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile de calitate prestate de acest medic, pentru profesionalismul si calitatea umana, caracterizata de empatie, amabilitate si disponibilitatea de a acorda consultatii amanuntite si de a face anamneza in cele mai mici detalii ale istoricului medical al persoanei suferinde. Totodata, se amintesc rezultatele bune ale tratamentelor administrate sau recomandate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Anamaria Necula
Vezi Pareri

2. Ariamed

Clinica Medicala Ariamed din Galati reuneste cabinete de pneumologie, alergologie-imunologie, neurologie, neurologie pediatrica, psihiatrie, medicina interna, diabetologie, ortopedie, orolaringologie, dermatologie, chirurgie, medicina muncii, medicina transporturilor si analize medicale. La cabinetul de pneumologie te vei adresa dr. Panait Mihai Alexandru, medic specialist pneumolog, avand competente in somnologie si diagnosticarea apneei in somn. Un diagnostic interdisciplinar pentru afectiunile respiratorii de natura alergica se poate intocmi si printr-o consultatie la cabinetul de alergologie, acolo unde activeaza dr. Emilia-Andreea Stavrica, medic specialist alergolog.

O consultatie la pneumologie are pretul de 220 de lei.

Pacientii apreciaza ca Ariamed are servicii excelente, medici profesionisti, cu respect fata de persoanele suferinde si calitatea actului medical, raspunsuri prompte la solicitari si eliberari de rezultate si certificate medicale. Despre dr. Panait se spune ca este un pneumolog dedicat profesiei si un exemplu de competenta si empatie.

3. Pro Clinic

In cadrul sectiei de pneumologie de la Pro Clinic, pacientii beneficiaza de consult de specialitate si evaluare pneumologica detaliata, prin spirometrie si test de bronhodilatatii, interpretare analize de laborator, interpretare radiografie, interpretare CT, poligrafie si control stomatologic. Cabinetul este coordonat de dr. Monica-Maria Craciun, medic specialist pneumolog. Clinica Medicala Pro Clinic ofera locuitorilor din oras si din judetul Galati servicii de diagnostic si tratament in peste 20 de ramuri medicale, investigatii paraclinice cu aparatura performanta si un punct de recoltare pentru analize medicale.

Preturile pentru serviciile de pneumologie sunt publicate pe site-ul web. Pentru consultatie vei achita suma de 180 de lei.

In general, pacientii au o parere buna despre aceasta clinica, considerand ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar personalul este de obicei amabil si receptiv. Cu toate acestea, sunt si pacientii care si-au exprimat nemultumirile insistand pe faptul ca exista aici o gestionare deficitara a programarilor, din cauza careia timpul de asteptare pe holurile clinicii este mare, si, totodata, pe lipsa de concordanta intre pretul comunicat la efectuarea programarii si pretul de la iesirea din cabinetul medicului.

4.  Sanavita

Specialitatea pneumologie la Clinica Sanavita din Galati este reprezentata de o oferta complexa de consultatii si investigatii pentru afectiunile respiratorii, pentru problemele respiratorii din timpul somnului: consultatii, spirometrie simpla, spirometrie cu test de bronhodilatatie, diagnosticul si tratamentul tabagismului, diagnosticul si tratamentul  apneei de somn. Aici activeaza doi medici pneumologi: dr. Mihaela Gloria Martius, medic primar pneumolog, avand competente in explorari functionale respiratorii, somnologie si consiliere antifumat, si dr. Liliana Dobrota, medic primar pneumolog. Infiintata in anul 2008, Clinica Sanavita pune la dispozitia pacientilor servicii de medicina muncii, analize medicale, ecografie, fise auto si fise pentru siguranta circulatiei, certificate prenuptiale, permis port-arma, ligaturarea hemoroizilor si alte consultatii si tratamente in peste 30 de specialitati medicale.

Pretul unei consultatii la pneumologie este de 250 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste aceasta clinica din Galati. Unii dintre ei au avut experiente satisfacatoare, dupa cum reiese din recenziile de pe Google, si spun ca serviciile sunt de calitate, iar medicii la care au apelat sunt profesionisti. Pe de alta parte, sunt amintite deficiente in organizarea programarilor, timpul de asteptare mare si faptul ca personalul de la receptie nu poate furniza informatiile solicitate de pacienti.

Concluzii

Pneumologia in Galati este o ramura medicala foarte bine reprezentata, cu optiuni de top in ceea ce priveste alegerea unei clinici sau a unui cabinet pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor respiratorii. Exista in oras medici profesionisti, competenti si empatici, care se apropie cu grija si dedicatie de actul medical, efectuand investigatii amanuntite, evaluand istoricul pacientului si oferind cele mai eficiente solutii de rezolvare a simptomelor respiratorii si ameliorand calitatea vietii persoanelor suferinde.

Clinicile din Galati cu servicii de pneumologie dispun de aparatura necesara pentru efectuarea de explorari performante si utile in depistarea bolilor respiratorii, de la spirometrie pana la bronhoscopie si examene imagistice de mare acuratete. Avand la dispozitie informatiile bine documentate din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea cabinetului de pneumologie catre care sa te adresezi pentru programare.