Meniu

Pneumologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de pneumologie in Giurgiu, catre care sa te indrepti cu siguranta ca vei gasi o rezolvare pentru simptomele respiratorii de care suferi. Un diagnostic corect si un tratament adecvat presupun existenta unor dotari cu echipamente pentru investigatii si, desigur, a unui specialist competent si experimentat.

Daca nu stii unde sa mergi in Giurgiu pentru a gasi aceste conditii, articolul de fata iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie. Citeste-l pana la capat si vei afla raspunsul cautarilor tale.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Giurgiu?

Nu toti pacientii beneficiaza de gratuitati in ceea ce priveste serviciile medicale, de aceea este util sa cunosti pretul unei consultatii de pneumologie in Giurgiu, pentru a sti cum sa iti organizezi bugetul alocat sanatatii. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatii medicale care iti poate rezolva problemele, precum si pretul practicat pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
170 Ron
  • Pret Consultatie 170 Ron
  • Profesionalism si seriozitate
  • Medici competenti si experimentati
  • Dotari cu aparatura de inalta calitate
  • Timp de asteptare mare in urgente
  • Conditii precare de spitalizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la pneumologie in Giurgiu?

Vrei sa beneficiezi de calitate in actul medical, de seriozitate si profesionalism si sa gasesti solutii eficiente de tratament pentru afectiunea de care suferi, de aceea o simpla recomandare nu este suficienta in ceea ce priveste cabinetul de pneumologie din Giurgiu catre care sa te indrepti. Prin urmare, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, calificarile medicilor, dotari si opiniile pacientilor care au beneficiat anterior de consultatii si investigatii aici. Citeste pana capat sectiunea urmatoare a articolului pentru a afla tot ce ai nevoie sa stii.

Spitalul Judetean de Urgenta

Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu este o unitate medicala de stat, care pune la dispozitia pacientilor o gama larga de servicii medicale de diagnostic si tratament pentru afectiunile din diverse specializari medicale: medicina interna, cardiologie, pneumologie, boli infectioase, obstretica-ginecologie, chirurgie, neurologie, ortopedie, pediatrie, neunatologie, ORL, psihiatrie, anestezie si terapie intensiva. Serviciile pot fi accesate atat in regim de internare, cat si in ambulatoriul de pe langa spital. In cadrul sectiei de pneumologie activeaza cinci medici specialisti: dr. Doina-Carmen Carjaliu, dr. Maria Deliu, dr. Georgeta Dorobantu, dr. Maria-Steluta Draganoaia si dr. Maria Nicula. Spitalul Judetean din Giurgiu dispune de aparatura performanta si de echipamente de ultima generatie pentru diagnosticul si gestionarea bolilor respiratorii, intrucat a implementat si finalizat cu succes un proiect cu fonduri europene, „Dotare medicala performanta pentru STOPare COVID 19 la nivelul judetului Giurgiu – CO-STOP”, in perioada 2020-2022.

Contra-cost, o consultatie de pneumologie la unul dintre medicii amintiti in randurile de mai sus are pretul de 170 de lei.

Pacientii au avut experienta diferite in acest spital, in functie de problema de sanatate cu care s-au confruntat si de modul in care a fost rezolvata aceasta. Sunt persoane care spun ca aici se lucreaza cu profesionalism si seriozitate, ca medicii sunt competenti si experimentati, iar dotarile cu aparatura se ridica la cele mai inalte standarde de calitate. Pe de alta parte, sunt acuzate timpul de asteptare mare la unitatea de primiri urgente si lipsa unor conditii de spitalizare decenta, cum ar fi apa calda si aerul conditionat in saloane pe timpul verii.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta
Vezi Pareri

Concluzii

Indiferent de conditiile de spitalizare, unitatile medicale de stat reunesc medici cu experienta si pasiune pentru profesie, care reusesc sa trateze anual cu succes mii de pacienti, iar vizita la un cabinet de pneumologie din Giurgiu in cadrul Spitalului Judetean poate fi o solutie eficienta pentru sanatatea aparatului respirator si problemele de care suferi. Procedurile clare de lucru cu pacientii, responsabilitatea si munca de echipa a medicilor, precum si dotarile cu aparatura performanta pentru investigatii si tratament duc la obtinerea unor rezultate bune in ceea ce priveste starea de sanatate a persoanelor care apeleaza la serviciile medicale, fie in regim de internare, fie in ambulatoriu.